Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IK Tomtberga (A)
vs
Värmdö IF
IK Tomtberga (A)vsVärmdö IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 29 september, 10:00
Plats:Kvarnbergshallen
Serie:Pantamera F Blå Svår Södra   Tabell >>
Samling:09:00
Trupp:Agnes Lindsjöö
Edith Sagnerius Lundevi
Emelie Persson-Lindeborg
Hedda Uller
Josefine Breitung
Moa Bonnevier
Nathalii Eriksson Soisom
Paulina Alzén
Svea Korswall
Tyra Ferringmark
Matchreferat IK Tomtberga (borta)
2019-09-30 21:35
Anländer Kvarnbergshallen i Huddinge och trots att vi varit här några gånger så hittar inte alla föräldrar rätt med spelarna.
Tjejerna går sin promenad och sedan poppar de musik i omklädningsrummet medan de byter om. Vi ledare går sedan igenom matchplanen och sedan är det upp till tjejerna att leverera.

Matchen inleds trevande men vi bryter isen med ett ledningsmål. Strax därefter utökar vi men Tomtberga är inte ofarliga. De reducerar minuten efter vårt andra mål då vi inte får bort bollen framför vårt mål. Lite senare slarvar vi igen i försvaret då vi låter deras frislag bli farligt och in i mål. Kvitterat till 2-2 och pausen kommer väl.

Vi pratar igen om vad som är viktigt och de levererar snabbt i andra. Vi gör tre snabba mål på mindre än 1,5 minut. Lite senare får även Edith chansen och sätter sitt första mål i karriären. Nu känns segern hemma även om Tomtberga reducerar till 3-6 innan matchen är slut. Segern var skön även om det inte var så mycket skönspel denna gång. Men säsongen är ung så vi bidar vår tid. Nästa vecka två matcher på hemmaplan så vi tar nya tag då.

/Ledarna gm Fredrik Alzén

<< Tillbaka

 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer