FBI Tullinge
vs
Värmdö IF (B)
FBI TullingevsVärmdö IF (B)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 december, 12:00
Plats:Tullingehallen
Serie:Pantamera Flickor Blå Medel C   Tabell >>
Samling:11:15
Trupp:Emelie Persson-Lindeborg
Engla Linder Ahlholm
Josefine Breitung
Maja Edling
Moa Bonnevier
Nathalii Eriksson Soisom
Nowa Linder Ahlholm
Olivia Lidberg
Paulina Alzén
Sofi Edling
Tyra Ferringmark
Matchrapport FBI Tullinge
2017-12-03 14:07
Så var det dags för sista matchen i serien Medel för året. FBI Tullinge tog emot i deras hall. Efter att tjejerna dansat och vad de nu gjorde mer så samlades vi för att prata igenom matchen. Vi pratar om att prata mycket och låta bollen göra jobbet.
En bit in i matchen så får vi ett frislag ute till höger och Olivia petar bollen till Moa som stänker in skottet. Ledning 1-0 och den var välförtjänt också då vi haft mest av spelet fram till dess. Perioden är jämn och vi skjuter lika mycket (9-9) på mål men mot slutet så missar vi i markeringen vid två av deras skott och vi går till pausvila med underläge 2-1.

Vi pratar om att vara mer på motståndarna i försvaret och vara lika irriterande som lillasystrar brukar vara mot sina äldre syskon. Tycker att det ger viss effekt även om vi missar lite i början av andra och de gör mål. Men efter det så tar vi över mer och mer och chanserna kommer men bollen vill inte in. Vi vinner skotten totalt i matchen med 24-15. Vi måste lära oss att vara på returerna som ofta kommer och inte låta motståndarna ta dem så kanske några enkla mål kommer framöver.

/Ledarna genom Fredrik

<< Tillbaka

 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer