Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Värmdö IF (B)
vs
Salems IF
Värmdö IF (B)vsSalems IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 december, 13:30
Plats:Värmdö sporthall
Serie:Pantamera Flickor Blå Medel-Svår C   Tabell >>
Samling:12:30
Trupp:Charleen Björkebaum
Esther Erlandson
Filippa Järås
Hedda Uller
Isa Ekholm
Josefine Breitung
Nathalii Eriksson Soisom
Sofi Edling
Svea Korswall
Tyra Ferringmark
Victoria Forsberg
Matchreferat Salem (hemma)
2018-12-02 15:50
Vi samlar in tjejerna som sedan tar sin rutinmässiga promenad där de pratar av sig. Idag debuterar Esther i matchsammanhang med sin första match i innebandy. Pratar i omklädningsrummet att alla skall spela på sin bästa nivå idag för att vi skall lyckas som lag.
Matchen inleds och spelet böljar lite fram och tillbaka. Salem känns lite vassare men vi får ändå efter lite drygt halva första perioden in första bollen i mål. Därefter känns våra tjejer hetare och innan perioden är slut så har vi 2-0 vilket står sig till pausvila. 

Andra perioden hinner knappt starta innan vi utökar ledningen till 3-0. Ni radar flera tjejer upp chanser och skott men bollen studsar inte in. Speciellt inte för Salem som dagen till ära inte allt var kompis med stolparna som de träffade tre gånger och räddade en mycket duktig Filippa i mål. När lite drygt halva andra perioden gått så fick vi numerärt överläge som inte resulterade men gav lite övning på att spela med en spelare mer på planen. Efter lite stressiga första 30 sekunder så började vi rulla runt bollen bättre och utnyttja faktumet att vi var en mer på planen.

Matchen slutar 3-0 och jag måste säga att alla tjejer verkligen gjorde sitt bästa eller mycket nära och då vinner man matcher. Beröm tjejerna och nya tag tas nästa helg.

/Ledarna genom Fredrik Alzén

<< Tillbaka

 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer