Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tumba GOIF
vs
Värmdö IF (B)
Tumba GOIF vsVärmdö IF (B)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 06 oktober, 14:00
Plats:Storvretens Sporthall
Serie:Pantamera Flickor Blå Svår   Tabell >>
Samling:13:00, Angivet omklädningsrum
Aktivitetsinfo: Vi kan också heja på F06 som spelar matchen innan i samma hall.
Trupp:Emelie Persson-Lindeborg
Isa Ekholm
Josefine Breitung
Junis Hultgren
Maja Edling
Moa Bonnevier
Nathalie Cohen
Nathalii Eriksson Soisom
Paulina Alzén
Sofi Edling
Tyra Ferringmark
Matchreferat Tumba GOIF borta
2018-10-06 22:03
Vi samlas i Storvretshallen i Tumba för match mot ett lag som möter Värmdö IFs F06 matchen före. Vi tittar lite på den innan samling. Dagen till ära så har vi bara 9 egna spelare så vi lånar in 2 av de F06or som spelar matchen innan till våran så vi har full uppställning. 
Matchen kommer igång och anfallsspelet är ok men försvaret inte alls bra. Tjejerna får inte till det på den hala planen som de vill. Men efter nästan 5 minuter så gör vi så ledningsmålet vi anser oss förtjäna. Lyckan är kortvarig då kvitteringen kommer 25 sekunder senare. Vi tar åter igen ledningen och Tumba kvitterar snabbt. Vårt försvarsspel i första perioden var inte alls som vi är vana och snart leder Tumba med 4-2 och tjejerna verkar inte vilja gå in i duellerna som de brukar. Om det är golvet eller annat vet jag inte. Vi hinner reducera och Paulina i målet hinner göra några jättefina räddningar innan pausvila. 

Efter paus så händer mycket. Vi har gjort mindre justeringar och snart sitter kvitteringen. Vi tar också ledningen men som vanligt den här matchen när vi leder så kvitterar Tumba nästan omgående. Men vi tar ledningen en gång till och leder nu med 6-5 och nu känns det som vi kanske fått det att fungera. I perioden så skadar inlånade Nathalie sig och kan inte slutföra matchen. Med mindre än 5 minuter så kvitterar Tumba igen. Känns som att matchen kommer sluta oavgjort. Tumba har till och med ett stolpskott med retur men får inte in bollen i det nästan öppna målet, så känns det som att det blir oavgjort. Men innan sista minuten börjar så blir det ändå så att vi tar ledningen. En ledning som står sig matchen ut och seger med 7-6. 

Som slutord kan man säga att detta var en match där individuella misstag och några fina kombinationer i anfallet. Att vi vinner matchen känns kanske rättvist men denna match kunde lika gärna slutat med förlust. Skotten på mål var fördelade 20 till oss och 19 till Tumba. Imorgon spelar vi två matcher efter varandra och då kommer vi få känna färg då flera spelare dubblerar och många av dem spelade idag också. Tuff helg men ni klarar det.

/Ledarna genom Fredrik

<< Tillbaka

 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer