Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nacka Wallenstam IBK
0 - 2
Värmdö IF (B)
Nacka Wallenstam IBK0 - 2Värmdö IF (B)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 06 december, 19:45
Plats:Ormingehallen
Serie:Pantamera Flickor Röd Medellätt Södra   Tabell >>
Samling:18:45
Trupp:Emelie Persson-Lindeborg
Engla Linder Ahlholm
Isa Ekholm
Maja Edling
Moa Bonnevier
Nathalii Eriksson Soisom
Olivia Lidberg
Olivia Ulfvin
Paulina Alzén
Sofi Edling
Tyra Ferringmark
Referat: Nacka Wallenstam IBK - Värmdö IF (B)
Matchreferat Nacka Wallenstam IBK (borta)
2019-12-07 22:57
Samling i hallen denna fredagskväll. Tjejerna går ut som vanligt och kommer tillbaka för ombyte och matchgenomgång. Allt är som vanligt med andra ord.
Matchen inleds och vi tar kommandot omgående och får tidigt in en boll bakom deras målvakt. Men vi spelar sämre ju längre perioden kommer men Nacka håller vi ändå på betryggande avstånd från vårt mål. Paus och ledning men vi pratar om att hitta tillbaka till starten av matchen. 
Andra inleds med ett chockanfall från Nacka som de turligt för oss inte får avslut på mål. Perioden är jämn men chanserna nästan obefintliga för båda lagen. Bra defensiv. Vi hade lite problem med avstånden på frislagen Nacka hade. Först får en spelare ett samtal med domaren och sedan får nästa en utvisning för att man är lite snabb att gå mot bollen. Men inget mer händer i andra perioden som slutar mållös.
Tredje inleds bättre igen och vi utökar ledningen till 2-0 och har bud på mer men Nacka har för kvällen en bra målvakt. Nacka är heller inte ofarliga utan de hade bud på reducering. Matchen slutar 2-0 och tjejerna är nöjda och tar helg med detta.

/Ledarna genom Fredrik

<< Tillbaka

 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer