Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Värmdö IF (B)
2 - 2
Huddinge IK
Värmdö IF (B)2 - 2Huddinge IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 oktober, 16:30
Plats:Värmdö sporthall
Serie:Pantamera Flickor Röd Medellätt Södra   Tabell >>
Samling:15:30
Trupp:Agnes Lindsjöö
Emelie Persson-Lindeborg
Engla Linder Ahlholm
Hedda Uller
Isa Ekholm
Nathalii Eriksson Soisom
Olivia Lidberg
Olivia Ulfvin
Paulina Alzén
Tyra Ferringmark
Referat: Värmdö IF (B) - Huddinge IK
Matchreferat Huddinge IK (hemma)
2019-10-06 22:16
Samling som vanligt innan match och vi pratar om att göra jobbet och inte slarva. Fokus är att vara beredd på en gång. För vi kommer möta ett Huddinge som vi mött så många gånger förut och alltid spelat jämnt mot. Detta är även första seriematchen som vi spelar 3 perioder om 15 minuter vardera.
En jämn inledning och såklart även lägen åt båda håll. Isen bryts av Huddinge som gör mål efter dryga 4 minuter. 18 sekunder senare kvitterar vi dock och åter dödläge. Efter 7:39 in i första så visas en Huddingespelare ut för slag och vi får Powerplay. Vi trevar och får inte riktigt till bra lägen där. Vi får med 30 sekunder kvar av deras utvisning ett ännu bättre läge då de missar i bytena och har för många spelare på planen ett tag. Spel 5 mot 3 i 30 sekunder men vi förvaltar inte detta. Dock spelar vi bättre och bättre och i slutet spelar vi riktigt bra utan att göra mål dock. Perioden slutar 1-1.

Andra perioden inleds som vi slutade första och vi för spelet. Huddinge får inte till mycket i andra perioden men ändå blir det de som tar ledningen trots vårt spelmässiga övertag. Inte alltid rättvist men underläge 1-2 när perioden är slut.

I tredje perioden så känns det som Huddinge kommer ut riktigt taggade och tar direkt taktpinnen. Vi kommer knappt över halva planen stundom och vi förlorar många dueller. Som tur är storspelar Paulina i målet och håller oss kvar. Tiden rinner mot matchen slut och vi börjar tänka tanken på att snart ta ut målvakten när ett snyggt kombinationsspel lönar sig och vi kvitterar. Resultatet 2-2 står sig till matchens slut och är rättvist sätt till hela matchbilden. Nya tag nästa vecka när vi möter Älvsjö AIK hemma i Värmdö Sporthall söndag 09:15. 

<< Tillbaka

 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer