Lyckat uppstartsläger i helgen
2014-09-23 13:52

Det blev två intensiva men roliga dygn tillsammans med spelare, ledare och föräldragrupp den gångna helgen.

Lägret inleddes med ordinarie fredagsträning innan föräldragruppen dukade upp med pizza uppe på kansliet. Därefter så drillade Loves mamma Janette tjejerna i konsten med mental träning (det är fascinerande hur mycket man kan påverka hjärnan genom att tänka "rätt"). Efter en kortare teoridel så fick tjejerna göra en del samarbetsövningar tillsammans och passet avslutades med en avslappningssaga där det var fler än en person som höll på att somna. Det verkade som att tjejerna verkligen uppskattade detta pass och det är säkert någonting som vi kommer att testa igen i framtiden!

Efter denna mentala genomkörare så tog tjejerna en promenad upp till gymnastiksalen där vi skulle tillbringa natten. Efter att alla hittat sin plats och alla madrasser blivit uppumpade så var det dags att varva ner. Tjejerna hade onekligen lite egna sätt att "varva ner", en del la sig och läste, en del höll på med sina telefoner, en del körde kull medans andra började spela in en film ... Lampan släcktes klockan 22:30 men det tog nästan en timme innan det sista fnittret hade lagt sig och alla hade somnat.

På lördagen var det uppstigning klockan 07:30 och faktiskt ingen av tjejerna som hade ställt klockan på 06:00 detta läger! Efter en snabb hopplockning av madrasser, täcken och kuddar så la vi allt material på ett bilsläp och tjejerna fick gruppvis ta sig ner till Värmdövallen gåendes och besvara ett tiotal frågor på vägen ner. På kansliet väntade sedan frukost som Jessica/Cina hade ordnat innan det var dags för helgens huvudattraktion, *trumvirvel* TEORI (zzzzzzzzz).

Sedan följde innebandyträning och en delikat lunch (pasta med köttfärssås) innan vi avslutade helgen med att spela en internmatch samt två matcher mot Sköndals IK.

Det var ett gäng trötta, men förhoppningsvis glad, tjejer som lämnade VIF-hallen på lördagskvällen!

Vi tränare är mer än nöjda med helgen och tjejernas inställning och prestation i allt dom gör. Det är tydligt att vi blivit ett tajt lag där alla bryr sig om varandra och det värmer våra tränarhjärtan!

Snart dags för seriepremiärer och det känns onekligen som att vi kommer väl förberedda!

Rulla in bollen, nu kör vi!

//Niklas, Rikard, Peter och Alexsei

Ps Det finns lite bilder upplagda i bildgalleriet i vänsterkolumnen

Lärorik helg i Tumba2019-09-09 14:02
1:a plats i Mora2019-05-07 14:02