0-3 (0-1)

Måste börja med att tacka all publik som kom ca 200 st var på plats!

fantastiskt kul och vi hoppas att vi kan fortsätta att locka er ner till våra matcher.

Servering & grill kommer fortsatt att vara öppet under våra hemmamatcher.

Vi kommer även att ha matchen sponsor som utser matchen lirare på våra hemma matcher.

Bollkallar och ansvariga för kafeterian & grillen var från P07 blå, som gjorde ett fantastisk bra arbete! Allt lite spännande så här första matchen för året, ska allt funka osv. Vilket det gjorde med bravur, tack alla som gjorde den här seriepremiären värt namnet.

Matchens knatte var Seb Lager från P07 blå., som fick var med laget i omkl. Rummet och ute på planen under uppvärmningen, sedan satt han med på bänken under matchen.

Avbytare: Lukas, Binjam, Ibra, Sami, Viggo, Joseph, Challe

Frånvarande: Musse, lättare skada & Linus skrev högskoleprovet igår.

2 ordinarie centrala spelare som vi alltså saknande igår.

Vi vet att vi möter ett stark lag, med flera intressanta nyförvärv, och att Gute kommer vara uppe i toppen i år.

Vi har en bra uppladdning innan, det känns att killarna är taggade!

Första 10 min startar vi ok, men Gute är aggressiva mot oss så fort dom ser en chans att pressa oss. Vi håller spelet väl upp så länge vi håller bollen på backen, tyvärr skickar vi lite för ofta långa ”lycka till” bollar.

I minut 11 missförstår våra 2 mittbackar varandra lite, vilket mynnar ut i en farlig frispark, 2 m utanför straffområdet till höger från vårt håll räknat. Frisparken slås av Marcus Burman, snyggt över vår mur, 0-1.

Gute har kvaliteter på många positioner, och har ett tålamod att vänta ut oss, och hugger ofta vid rätt tillfälle.

Vi fortsätter att rulla och spelar bra, fram till straffområdet, vi kommer till avslut, men antingen blockas dom av offrande Gute försvarare, eller så skjuter vi över/utanför. Jocke, Lamin A, Emil startar väldigt bra.

Wille har nog 2 bra avslut, som täcks bort i straff området, Nicho drar ett stenhårt skott rakt på en Gute spelare som däckar, men som sagt dom offrar sig.

Vi går till halvtidsvila med gott mod, det kunde absolut stått 0-0 lika gärna, även om också Gute hade, framför allt en toppchans i slutet, friläge men dom skjuter utanför.

Andra halvlek, startar vi bäst, vi för trycker på, har mycket boll, inga jättelägen dock. Gute lite passiva, och det märks från sidan att tränaren då inte är nöjd med deras uppträdande. Flera spelare som gör det bra hos oss, Erik, Nicho, Jocke, Wille, Emil, även Youssri gör en mycket bra andra halvlek. Vi har lite häng på kvittering men det vill sig inte.

Minut 65 gör vi vårt första byte

Wille ut

Joseph in

Gute flyttar fram sina positioner, och i minut 70 får dem en frispark på mitten av vår halvplan, till vänster. Bra slagen, nick i ribban, vi får inte bort bollen, och efter lite ”flipperspel” så får en Gute spelare en tå på bollen, 0-2

Luften går lite ur oss, och det syns.

Vi hinner inte samla ihop oss förrän ett misstag sker, PG agerar lojt och matchens lirare Marcus Burman tar bollen enkelt och kommer fri med Simon, 0-3.