Nytt samarbetsavtal med Djurgårdens IF
2018-10-10 10:35

Värmdö IF:s ordförande för fotbollssektionen, Micael Ericsson och Ola Danhard, ansvarig för dam, ungdom och akademi i DIF signerar ett strategiskt samarbetsavtal!

"Vi ska skapa förutsättningar för våra ungdomar rörande utbildning och utveckling samtidigt som vi lägger en ny strategi för våra representations- och A-lag.

En viktig hörnsten för att lyckas är ett strategiskt samarbete med en allsvensk klubb, säger Micael Eriksson, Värmdö IF."

Avtalet bygger på ett utbyte i olika fotbollsrelaterade frågor som hållbarhet- och föreningsutveckling, utbildning, spelar- och ledarrekrytering, ungdomsfotboll och mycket annat som är av intresse för fotbollens utveckling.

Ytterligare en viktig hörnsten är den nyligen rekryterade Per Johansson som kliver in i rollen som sportchef. Pers första och största fokus kommer att vara att rekrytera ledare till nästa säsong och att påbörja arbetet med den nya handlingsplanen.

Ett första steg i samarbetet mellan Värmdö IF och DIF var när Värmdös U16-spelare var bollkallar i matchen mot Östersund FK. Nästa steg är att gå igenom utbildningsbehov inför kommande säsong och andra utvecklingsfrågor.

2017-12-14 15:10
Anmälan P/F 20112017-04-05 08:29