Lyckad cup-resa till Storvreta!
2018-01-07 16:47
Boendet, aktivitet på Air Hop och bild från cupmatch.
Den 4-6 januari var det premiär för VIF Innebandy P06 i Storvreta-cupen. Vi deltog med två lag och spelade hela 13 matcher i 7 olika hallar på 3 dagar! Vi hann även med att besöka Air Hop som var ett riktigt roligt ställe för hoppsugna. Som vanligt är själva resan, boende med kompisar, lekar och aktiviteter en lika viktig del som att spela själva matcherna, och killarna hade en riktigt rolig cup!

Vi hade många bra och välspelade matcher där det var gott om snygga mål, fint försvarsarbete och målvakter som gjorde toppenräddningar. Vi lärde oss också mycket om vad vi ska träna mer på nu under vårsäsongen. Stort tack till spelarna, ledarna och inte minst föräldrarna som var med och hjälpte till med transporter och annat.

Nu kör vi på med träningar och seriematcher!

Tack för säsongen!2014-05-08 12:55