Riktigt rolig cupresa till Västerås
2018-04-16 13:04
Tack till publiken och besök på actionbadet Kokpunkten.
Den 14-15 april var VIF Innebandy P06 på Mälarenergi Cup. Vi deltog med två lag och spelade 8 matcher under två roliga dagar i Västerås. På lördagen hann vi också med ett besök på actionbadet Kokpunkten där 21 badsugna killar och 5 ledare fick en väldigt kul och blöt upplevelse. Som tidigare konstaterat är själva resan, boende med kompisar, lekar och aktiviteter en lika viktig del som att spela själva matcherna, och killarna hade även denna gång en riktigt rolig cup!

Gällande matcherna kan vi konstatera att killarna verkligen utvecklas positivt, inte minst gällande passningsspel, lagspel och försvarsarbete, men vi gjorde också riktigt många härliga och snygga mål. Stort tack till spelarna, ledarna och inte minst föräldrarna som var med och hjälpte till med transporter.

Nu kör vi på med träningar ett tag till, träningsmatch och besök på SM-finalerna kommande helg och lite längre fram det spännande revanschmötet i matchen Spelare mot Föräldrar!

Tack för säsongen!2014-05-08 12:55