Vinst 8-delsfinal i Ersan efter straffar
2018-04-15 12:46
Snack inför straffar
Idag mötte vi BP i Ersan Pokalen 2018. Det var 8-delsfinal och förväntningarna var stora.
Matchen var jämn och båda lagen hade chanser. BP fick utdelning på ett inlägg och direktskott som smet in vid stolpen bakom en förvånad Freja:-)
Vi fick inte riktigt igång vårt spel utan var ofta 2:a på bollen och passningarna gick inte fram utan slogs ofta till motståndarna eller för sent.
I andra halvlek så slog Melissa en fin boll på Ebba som hon förvaltade genom att dribbla målvakten och lägga in 1-1. Efter det blev det ganska lojt. Om det beror på många matcher i benen (början på säsongen), kondition eller inställning återstår oss tränare och analysera och jobba på. Matchen gick till förlängning 5 x 2 min.
Nu var det ett annat lag som ville mer och krigade på planen. Vi skapade chanser och ville verkligen. BP hade också nån chans men bollen ville inte in så det blev straffar. Alltid lika jobbigt!!!
Både vi och BP brände många straffar och Freja gjorde några fina räddningar. Till slut fick Lovisa Lisserkers klämma dit bollen och Freja räddar!!! Vinst med 1-2!
Tack till BP för en rolig och spännande match, domaren hade aldrig dömt en så spännande match, och tack till publiken för allt stöd!
Stort tack till er tjejer för er härliga glädje och vilja att spela.
Nu väntar kvartsfinal⚽️