SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Fotboll
Flickor -06/07

Första träningen avklarad
2014-04-26 10:39
Hej.

Tack för att ni var så många på första träningen. Jag noterade cirka 36 tjejer på ett soligt Värmdövallen. Träningen gick bra meddelade tränarna och eftersom vi var på konstgräset blev det också mindre skador än tidigare på gruset. Tack också för att ni tog del och var aktiva i föräldramötet. Ett Extra tack till Jenny och Jessica som ställer upp att vara med i planeringen kring McDonalds Cup. 
Vi sitter i möte med representanter från P-07 tisdagen den 6 maj på VIF-kansli. En viktig sak är sponsring för att få in intäkter till cupen. Har ni kontakter så vidareförmedla gärna dessa till någon av oss. Vill ni själva sponsra genom ert företag (om ni har sådant) så är det också välkommet.

Har ni frågor framöver så tveka inte att lyfta dem på plats.

En fråga som kom upp var intresset för träningsoveraller. Det är så att föreningen är inne och ser över avtalen med Stadium och Adidas. Dessa löper nämligen ut i år. Skulle det visa sig att intresse finns så skall vi givetvis försöka lösa frågan åt er. Annars kan också en sådan här fråga vara en sak för en av er föräldrar att ta tag i. Inget hindrar att man som förälder engagerar sig i någon mindre och precis fråga.

MVH Fredrik Alzén
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer