SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Fotboll
Flickor -06/07

Föräldrabrev 140830
2014-09-04 11:12
Hej.

Vill först tacka alla barn för ett oerhört gott engagemang. Det syns hur de blir bättre för varje träning. Därför är det kul att McDonalds cup på hemmaplan snart kommer. Det är imorgon 3 veckor kvar. Lagindelning och liknande kommer senare till det. Vi har idag 4 lag anmälda och dessutom kommer det totalt under dagen vara 80 lag (både killar och tjejer). Jag tänkte bifoga vad ni valt (ni som gjort det) så ni kan se och eventuellt komma med ändringar. Det kan vara många som vill samma sak så det kan tänkas att det inte blir det ni valt men oavsett så kommer cupen vara en rolig upplevelse för både barn och vuxna. Ni som nedan står som tränare skulle jag vilja kommer ner kvällen innan (lördagen 20:e september) runt 16-17. Exakt tid kommer senare men det handlar om att ställa allting tillrätta så att vi kan komma och ha kul direkt på söndag morgon. Ni tränare har ju den absolut roligaste uppgiften på cupdagen och coacha barnen så lite hjälp från er med att ställa iordning tält och cafeteria och liknande tas med glädje emot. Om någon förälder också vill komma ner innan så är det också tacksamt. Arbetsschemat håller just nu på att läggas efter de önskemål ni lagt nedan. Mer exakt info kommer lite närmare cupen.

Hemsidan.
Det har kommit en nyhet på hemsidan. Där kan ni logga in själva med den mailadress ni har registrerat på ert barn (den ni får detta mail till). Genom att logga in där så kan ni själva ändra adress och mail och dylikt. Ni kan också ändra inställningar huruvida ni vill ha info om när något läggs ut på hemsidan. Har ni frågor om detta kan ni höra av er till mig men det mesta kändes självgående när jag tittade in där. Annars kan jag fortfarande ändra åt er men det blir lite lättare när ni själva kan göra ändringar som är nödvändiga.

Tror det var allt för denna gång.
MVH Fredrik Alzén
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer