Seriestart till helgen....
2018-07-30 09:35

Efter 3 dagars träningsläger under v.29 och full träning v.30 så avslutade vi "försäsongsträningen" med en träningsmatch borta mot Lidingö. Tanken var att vi skulle få en genomkörare för vår startelva inför starten mot ett bra motstånd. Motståndet var det inget fel på dock hade vi svårt att få ihop lag pga resor, jobb, sjukdom och skador. Tråkigt men sådant som händer, några andra spelare fick istället chansen. Pga värmen och inga avbytare kom vi överens om att köra 2x30. Matchen i sig slutade 2-1 till Lidingö. Vi är nöjda med tanke på vårt spelarunderlag och att några spelare tog chansen att visa upp sig på ett positivt sätt. Tack Lidingö !

Truppen inför höstsäsongen

Vi har nu 21 spelare i truppen.

2 spelare (Ludwig och Erik) har lämnat pga militärtjänstgöring. 2 spelare har flyttats upp till A-laget (Max och Dante) men ska finnas tillgängliga efter ök.

Vi hälsar Erling välkommen till laget, Erling som kommer från Karlberg blir ett fint tillskott på kanten.

Rotationsträning till a-laget kommer att påbörjas denna vecka och rotation från U16 ska komma igång inom 2 veckor.

Vi känner oss laddade och ser fram mot seristarten borta mot Tyresö på söndag !

//Daniel

Träningsmatch 32018-03-19 08:26