SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Fotboll
Flickor -12

Säsongsstart 2020
2020-03-24 23:26
Säsongen 2020 Flickor 12

Nu är det dags för säsongsstart för Flickor 12. Nedan kommer lite kort information  om de viktigaste sakerna. Mer information kommer läggas upp på hemsidan samt mailas framöver. 

Träningar
Tisdagar 16:30-17:45
Torsdagar 17:45-19:00
Första träningen blir den 31/3. Vi har valt att starta med två träningar i veckan för att ge största möjlighet för alla tjejer samt ledare att kunna vara med varje vecka. Vi utvärderar detta upplägget efter ett tag och ser hur det funkar.  

Matcher
Vi har 3 lag anmälda till S:t Erikscupen som startar den 18:e april. Vi spelar 5-manna och matcherna kommer att spelas 3*15 minuter. Vi kommer att dela in laget i 3 st matchgrupper med ca 12 tjejer i varje. Separat mail kommer kring detta senare. 

Spelartruppen
Vi är just nu 37 tjejer i laget vilket är otroligt kul. 

Ledare
Vi är just nu 6 ledare och 3 unga ledare. Vi ser ett behov några ledare till som kan hjälpa till på matcherna samt vara föräldragruppsansvarig. Svara på detta mailet om du är intresserad.

Utrustning
Påminnelse att prova skor, benksydd och kläder innan första träningen, de växer mycket över vintern. Viktigt också att alltid ha med egen vattenflaska i dessa tider. Vi ser gärna att tjejerna har blåa shorts och blåa strumpor, medlemmar har bra priser på Intersport.
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
Våra sponsorer