VÄRMDÖ IF
Flickor -12

Info från avslutningen i tisdags samt om pengar till lagkassan
2021-10-28 16:52

Hej alla,

I tisdags var det avslutning på säsongen för Flickor 12 med olika övningar samt utdelning av diplom och godsaker. Vi har fortfarande träningstiden på tisdagar (17.45-19.00) inbokad och det kan komma kallelser att fortsätta träna för de som vill så länge vädret tillåter. Ett antal träningsmatcher finns även inbokade preliminärt under november, tränare skickar kallelse ca en vecka innan.

Vi vill passa på att tacka för allt engagemang och stöd som varit under säsongen. Info om kommande säsong då vi går över till 7 mot 7 kommer efter att laget/föreningen haft sin ledarträff.

Värmdö IF har ett nytt sponsorarbete med Bambusa, som satsar på ekologiska produkter av bambu. Som en del i detta avtal behöver alla lag hjälpa till med försäljning av dessa strumpor och med det tjäna pengar till vår lagkassa.

Säljinsatsen per hushåll är 5 paket strumpor, varje paket kostar 200 SEK där 60 SEK går till lagkassan. Ett paket innehåller 5 långa svarta par eller 7 korta, ankellånga svarta eller vita par.

Säljstart är redan 9-10/11 och ska avslutas 30/11.

Vårt lag behöver få fram en kontaktperson mot kansliet gällande denna försäljning. Har du tid och möjlighet att hjälpa till med detta under november månad så var vänlig och kontakta kansliet senast 30/10. Får vi ingen frivillig kommer vi behöva lotta ut uppgiften.

Om ni har flera barn som är aktiva i föreningen eller om ni t ex har barn som både spelar fotboll och innebandy så säger föreningen att EN försäljning kan ske på hösten och EN på våren.

Mvh,

Tränarna Flickor 12