VÄRMDÖ IF
Säsongsstart för Innebandysäsongen 2021/2022
2021-09-02 19:52

Säsongstarten sker söndagen den 5:e September

Vi tränar i Hemmesta Sporthall söndagar mellan kl 12.00-13.15.

Det går såklart bra att anmäla sig under säsongen och även komma ned ett par gånger för att prova på.

Du anmäler ditt barn vi länken HÄR

De senaste två åren har varit väldigt speciella men i år så kommer spelarna få spela sina första "riktiga" matcher mot andra kamrater än de som man träffar på träningarna, dra på sig den härliga matchtröjan och dela minnen tillsammans som lag i olika hallar runt om i Stockholm.

Vid minsta sjukdomssymtom så stannar man hemma.

Vi ser fram mot en härlig och lite mer normal säsong.

Utrustning: Innebandyglasögon/aktivitetsglasögon, har barnet glasögon till vardags så brukar dessa numera vara gjorda av plast och går utmärkt att ha på sig. Innebandyklubba i rätt vinkel och i rätt längd. Längden på klubban är väldigt individuellt men en tumregel när det gäller längd kan vara ungefär upp till naveln + fem centimeter. Ett sätt att mäta upp rätt längd på klubban är att hålla klubban mellan fötterna, diagonalt med kroppen och då ska den ungefär vara en knytnäve ovanför navel. Inomhusskor samt Vattenflaska.

Frågor?

Har du frågor kring verksamheten går det bra att kontakta Huvudtränare Christer Alsiö på christer.alsio@gmail.com eller 070-614 50 30