Värmdö IF U16 - Sandvikens IF
2019-11-18 08:08
Det var ett stort antal personer som lyssnat på uppmaningen från Värmdö IF U16 ”Alla till Värmdövallen”. Klacken hade vaknat i tid, samt en hel del nyfikna personer hade hittat till VV.
Publiken fick bevittna en fartfylld match med en hel del fina mål, från det nyblivna Värmdö IF laget, som dagen till ära fick klä sig i ett Värmdöställ.
Solskenet uteblev och elljuset var tvunget att användas trots att avspark var redan klockan 14.
Däremot var det en hel del ljuspunkter i spelet.
Sandviken hade med sig ett kryss från första matchen, och var en pigg motståndare. Ett lag med klar spelidé och en hel del duktiga individer.
Dock var det VIF som tog ledningen i mitten av första halvleken. VIF fortsatte ha kommandot i matchen och kunde väldigt påpassligt utöka ledningen precis innan halvtid.
I början av den andra halvleken kunde Värmdöspelarna avgöra matchen efter ett mönsteranfall. Några passningar på mitten luckrade upp Sandvikens täta försvar, spel ut till vår högerytter som slog ett tidigt inlägg med ”fel” fot, varav vår andra kantspringare möter med pannan, 3-0 var ett faktum. Även 4 respektive 5 mål hann göras, när SIF tappat modet och dessutom drabbats av en utvisning.

Vi tackar SIF för en trevlig match och ser nu framemot nästa match i Ligacupen, VIF vs Bajen.