Referat ligacupen - omgång 3 Örebro SK
2020-02-17 09:47
När Värmdö Daimerz äntrade Behrns Arena, så var det med stormvarning och utlovat regnoväder på väg in. Men som tur var så kunde matchen mellan ÖSK och VIF spelas under hyfsade väder förhållanden.

Daimerz kunde utan respekt, roffa åt sig en 0-2 ledning helt rättvist. Ett resultat av vunna 2:a bollar, och resultatet höll sig halvleken ut.

Halvlek två startade med fortsatt övertag för VIF och 3-0 kom ganska omgående. Reducering av ÖSK satte viss nerv i matchen, men Värmdö utnyttjade en offensiv hörna och avgjorde definitivt matchen med 1-4 målet.

Bra avstånd mellan egna lagdelar kunde fälla avgörande idag. Samt vunna dueller.

Tack ÖSK för trevlig match och mottagande, till fina Behrn Arena.

Nu väntar sportlov, och sen följer upplösningen av slutspelsgruppen. Två tuffa matcher mot BP och IFK Norrköping väntar.
Än så länge är vi med och smyger i vassen...