VÄRMDÖ IF
Pojkar U18

Referat Ligacupen - omgång 4 BP U16
2020-03-06 14:35
En övertygande seger mot duktiga BP U16 Akademi, blev kvällens resultat av den framflyttande matchen i Ligacupen.
Med dagens seger så kommer Värmdö vara med och fajtas om gruppsegern mot IFK Norrköping i sista omgången.

Med en mycket disciplinerat försvarsspel och en ovanligt stor knippe tålamod kunde VIF avgöra matchen mot duktiga BP redan innan halvtidsvilan.
Målen kom till efter offensiva bollvinster, fina räder längs kanterna men även kyla från straffpunkten vid två tillfällen.
Extra kul att vi även kunde hålla nollan inför en energisk hemmapublik.

Publiken huttrade i kvällskylan men blev värmda av hemmalagets spel. Publiken fick även se något så ovanligt som två gula kort till hemmalaget för långsamma hörnor…

På söndag väntar alltså avgörande match mot IFK Norrköping på Östgötaportens fina plan. IFK får bära favoritskapet, men Daimerz ger sig inte utan en rejäl kamp.