VÄRMDÖ IF
Pojkar U18

Premiär, info & uppmaning
2020-04-19 10:38
Så är det äntligen dags för match, premiär i en av våra serier- Kval till U17.
Gällande Nationell serie P16 har Svff(Sveriges fotbollsförbund) gett besked att serien kommer spelas som enkelserie med beräknad start helgen 13-14/6.

Allt beroende på utveckligen av Covid-19, låt oss alla hjälpas åt  genom att följa de rekommendationer som FHM, Svff & Stff satt upp och som Värmdö IF valt att uttrycka enligt nedan:

• INGEN ska spela eller delta i verksamhet om man har symptom
  • Var extra noga med handhygien
  • Undvik omklädningsrum. Byt om hemma innan och efter aktivitet. Ha gärna samlingar utomhus
  • Vi uppmanar samtliga Värmdö IF lag att spela kommande seriematcher UTAN PUBLIK
  • Om några föräldrar, för sitt barns skull,behöver närvara på träning/match, sprid ut er och håll avstånd!
  • Använd inte "high-fives" eller handskakningar. Hitta andra sätt att hälsa på.
  • Håll avstånd när det går. Det är endast spelare under den tiden dom är på planen som behöver ha närkontakt.
  • Visa ännu större respekt för andra människor
/Ledarna U16