Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Säsongsavslutning
2020-10-15 22:08

Hej alla glada 😊

Nu på söndag har vi vår sista träning för den här säsongen och i samband med det vill vi delge er lite information om kommande säsong. Men först vill vi tacka både er och framförallt era barn för en rolig säsong. Vi startade med att få ihop ett gäng ledare med bra samarbete och träningsupplägg som fungerat bra, gruppindelningar i färger/djurnamn skapade mindre förvirring och likaså vattenpauser i mitten tillsammans med varje grupp. Vi har haft tur med vädret och att vi fått tillgång till fullstor konstgräsplan har varit ren lyx för att vara vårt första år. I vår mening, en toppensäsong!

Kommande säsong:

Nästa år kommer vi att fortsätta träna en gång i veckan på helgen, träningstiderna blir satta i början av nästa år och vi planerar att starta någon vecka efter påsklovet. Vi kommer även börja spela matchspel mot andra lokala lag i närområdet, då är det 3 mot 3 med sarg och utan målvakt som gäller. Vi kommer även arrangera en knatteturnering i samarbete med Värmdö IF.

Vi kommer att starta året med ett föräldramöte där vi kommer informera er föräldrar om allt ni behöver veta men i stora drag kommer ni föräldrar få ta större plats. Ni ska starta en föräldragrupp med minst 4 föräldrar som planerar aktiviteter utanför fotbollsplan, förslagsvis 2 gånger per säsong, och hjälper till att arrangera cuper osv med Värmdö IF och F14. Känner ni redan nu att ni vill engagera er får ni gärna kontakta vår lagledare Annichen så sammankopplar hon alla som är intresserade.

Vi är alltid i behov av fler ledare på träningarna så in och anmäl er på länken på hemsidan(via samma länk som ni anmälde era barn) om ni kan tänka er att vara med. Ni behöver inte kunna varje gång och det krävs inga förkunskaper.

Vi ser redan framemot kommande säsong, det ska bli så kul.

Sista träningen:

På söndag har vi som sagt vår sista träning. Då kommer vi spela matchspel hela träningen och avsluta med att dela ut diplom och en varsin klubba. Därför är det viktigt att ni svarar på kallelsen om ni kommer eller inte så vi har tillräckligt med material att dela ut.

Vi kommer också behöva hjälp av några extra föräldrar då vi behöver vara minst 2 på varje match. Lägg en kommentar i kallelsen om ni kan hjälpa till och/eller anslut er till mittenringen 10 minuter före träningens start.

 

Återigen stort tack för i år, vi hoppas att vi ses igen till nästa år 😊

 

Mvh Ledarna


Nyhetsarkiv
Säsongsavslutning2020-10-15 22:08
Ledarmöte2020-10-12 07:51
Information2020-10-01 21:16
Lite info2020-08-31 11:41
Sommarhälsning :)2020-06-16 19:49
Facebook & Instagram2020-05-03 23:00
Första träningen 26/42020-04-21 11:06
 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif