Entréavgifter och säsongskort 19/20
Säsongskort
Även i år är att vi kommer erbjuda säsongskort för att underlätta för er besökare att slippa betala entréavgift till varje match. Det som ingår är alla 11 hemmamatcher i seriespelet. Köper du säsongskort skrivs du upp på en lista för säsongskortsinnehavare, och du kommer att enkelt bara behöva säga ditt namn vid entrén. Inga säsongskort kommer att delas ut fysiskt.

NYHET - Säsongskort inklusive supporter T-shirt "Blue Whales"
Nu kan ni även beställa en supporter t-shirt i samband med att ni beställer ert säsongskort.

PRISER SÄSONGSKORT
- Säsongskortet  450kr
- Säsongskort + supporter T-shirt  575kr

För att beställa ett säsongskort så swishar du 450kr till 123 470 16 94ange för och efternamn i meddelandefältet

För att beställa ett säsongskort inkl supporter T-shirt så swishar du 575kr till 123 470 16 94, ange namn, telefonnummer  samt storlek på T-shirt (storlekarna är "normala")

Entréavgifter säsongen 2019-2020
Vuxen 60kr
0-15 år gratis

*Entréavgiften betalas i entrén och går lika bra att swisha som att betala kontant.