Utbildningar 2017

Här hittar du information och datum för föreningsgemensamma utbildningar. Utbildningar för specifik idrott hittar du under respektive sektion.

Körkortsutbildningen

Enligt föreningens policy ska alla lagledare, tränare och förtroendevalda i föreningens olika styrelser genomgå föreningens introduktionsutbildning, den sk. Körkortsutbildningen. Utbildningen omfattar föreningens organisation, policy och värderingar, ledarskap samt barns- och ungdomars utveckling.

Tid: ca 09:00 - 15:00

Plats: Hemmestaskolan åk 6-9 matsal

Anmälan: Namn, lagtillhörighet och telefonnr mejlas till kansliet@varmdoif.se

SportAdminutbildning

Minst en administratör/lagledare i varje lag/grupp ska ha gått föreningens interna Sportadminutbildning. Under denna utbildning går vi igenom hela administrationsverktygets uppbyggnad samt hemsidan. Vi kommer även visa hur vi administrerar tidsbokningar, materialbeställningar samt övriga punkter som varje lag/grupp kommer att ha nytta av.

Tid: 18:00-20:00

Plats: VIF Kansliet

Anmälan: Namn, lagtillhörighet och telefonnr mejlas till kansliet@varmdoif.se

Skadeutbildningen

Minst en person i varje lag/grupp ska ha gått föreningens interna skadeutbildning. Under denna utbildning går vi igenom hur man hanterar uppkommna skador under match, tävling och träning. Efter genomförd utbildning får laget möjlighet att kvittera ut en komplett sjukvårdsväska.

Tid: 18:00-20:00

Plats: VIF Kansliet

Anmälan: Namn, lagtillhörighet och telefonnr mejlas till kansliet@varmdoif.se