Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Utbildningar 2019


Här hittar du information och datum för föreningsgemensamma utbildningar. Utbildningar för specifik idrott hittar du under respektive sektion.


Körkortsutbildningen


Enligt föreningens policy ska alla lagledare, tränare och förtroendevalda i föreningens olika styrelser genomgå föreningens introduktionsutbildning, den sk. Körkortsutbildningen. Utbildningen omfattar föreningens organisation och administration, policy och värderingar, ledarskap samt barns- och ungdomars utveckling. Utbildningen är uppdelad på två tillfällen - specificerat enligt nedan. Man behöver gå båda för att bli godkänd. 


Nästa utbildningstillfälle: Torsdagen den 25/4 (praktik och teori) och torsdagen den 2/5 (teori)


Torsdagen den 25/4 (praktik och teori) 

Här kommer en mycket uppskattad extern föreläsare från Lillsved som pratar om ledarskap, barn- och ungdomars utveckling samt genomgång av praktiska övningar/lekar för att demonstrera detta. 

Tid: 18.30 - 21.00

Plats: Värmdö IF:s Kansli


Torsdagen den 2/5 (teori) - Del 1

Här startar vi med en genomgång av föreningens administrationsverktyg och hemsida som ledare och aktiva använder. Vi går igenom kalenderfunktion, kallelser till träningar/matcher, hemsidans uppbyggnad, närvaroanteckning mm. Ett mycket bra hjälpmedel för alla ledare!

Tid: 18.00 - 19.00

Plats: Värmdö IF:s Kansli


Torsdagen den 2/5 (teori) - Del 2

Denna del omfattar föreningens organisation, policy och värderingar, Kansliets funktion och vilka förväntningar föreningen har på sina ledare/spelare/föräldrar mm. 

Tid: 19.00 - 21.00

Plats: Värmdö IF:s KansliAnmälan: Länk till anmälan hittar du här


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Skadeutbildningen

Minst en person i varje lag/grupp ska ha gått föreningens interna skadeutbildning. Under denna utbildning går vi igenom hur man hanterar uppkomna skador under match, tävling och träning. Efter genomförd utbildning får laget möjlighet att kvittera ut en komplett sjukvårdsväska.


Nästa utbildningstillfälle: Måndagen den 29/4

Tid: 18:00-20:00

Plats: VIF Kansliet

Anmälan: Länk till anmälan hittar du här


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kost- och inspirationsföreläsningar


Under tre tillfällen i maj får vi ta del av Tony Fagerdahl, kostföreläsare och inspiratör. Tony kommer att hålla en kostutbildning med fokus på vad som händer i barn och ungdomars kroppar när man äter och idrottar. Viktigt tycker vi! Se till att ta med dina spelare, barn, tränarkollegor och föräldrar på intressanta kvällar. 


"Tony Fagerdahl föreläser om hur vi kan skapa och behålla jämn energi som leder till ökad arbetsglädje, engagemang och bättre resultat. Tony är en inspirerande föreläsare och bjuder på nya insikter, förklaringsmodeller och kunskap om hälsa och hur vi kan öka vår prestation."


Vi vill träffa tjejer födda -02 till -06 på måndag, pojkar födda -02 till -06 på tisdag och seniorer, ledare och föräldrar på torsdagen enligt nedan. I formuläret som du anmäler dig i kryssar du bara i vem du anmäler till vilken kväll. Om du har barn som är yngre än -06 så är du varmt välkommen som förälder på torsdagen enligt nedan. 


Måndag 13/5: Flickor födda -02 till -06. 

Tisdag 14/5: Pojkar födda -02 till -06 

Torsdag 16/5: Seniorer och vuxna, ledare och föräldrar.  


Tiden är 18,30-20,00 och platsen är Hemmestaskolans matsal (6-9) och anmälan via denna länk. 

 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif