Välkommen till Värmdö IF - Herrar div 3
Vill du veta mer om laget kan du klicka på våra egna rubriker i vänsterkolumnen eller på nyhetsrubrikerna nedan.

Vi tränar tisdagar kl 20.30-22.00 i Värmdö Sporthall.

Säsongen 2017/2018 spelar vi i Division 3 efter avancemang från division 4 förra säsongen.

 

Vill du komma i kontakt med laget kontakta sportchef Niclas Brantingson, 070-362 03 99.


Göteborg cup!!
2016-05-06 14:48
Då var det sista resan med gänget! Ligger på hotellrummet nu innan första matchen och ser tillbaka på tiden med dessa grabbar med en otrolig glädje. 
Redan förra året avslutade de här gänget med Göteborg cup. 
Dessa killar har gett mig otroligt mycket under dessa två säsonger i Värmdö och det måste ju avslutas med att vi har en sjukt rolig och härlig helg i Göteborg. 
Har även med mig en assisterande Coach (Martin Ekstrand) som håller i allt från aktiviteter till att fylla vatten till killarna. Spana även in vårt instagram konto "whalesontour". 

Vi har en grupp med lagen Zenith, Marstrand, Älvstranden, Kungälv. Så blir kul att möta lite nya lag. 

Uppdateringar kommer att komma längre fram under cupen! 

//Coach
Klara för div 4!
2016-02-28 17:07
Efter säsongens sämsta insats så lyckas vi spela 6-6 mot Lokomotiv Sthlm. Vi ligger under med 0-4 och 5-6 men lyckas få med oss poäng från en match som vi inte alls gör bra. Det är väl ändå en styrka i sig. 

Vi är nu helt klara för div 4 nästa säsong och har då lyckats nå målet för säsongen. Vi har använt 35 spelare på 11 matcher och bara det är riktigt häftigt tycker jag. Mestadels juniorer men även en del herrspelare. 

Nu har vi 1 match kvar och det är borta mot Lidingö om några veckor. 

Stort grattis till avancemanget killar. 


//Coach
Vinst i seriefinalen!
2016-02-14 18:54
Vi hade revansch från första seriematchen där vi förlorade med 8-4. Idag skulle vi få se om vi som lag hade utvecklats något under denna säsong. Härlig stämning i truppen och i omklädningsrummet innan matchen. 
Vi hade klarhet i vad vi skulle göra och det kändes som om vi var väl förberedde på uppgiften. 

Första perioden startar och vi gör det bra byte efter byte och håller våra motståndare utanför oss och får vinna boll precis på de ställen som vi vill vinna boll på. En bit in i första perioden så bombar Ralle Thelberg in 1-0 efter pass av Palle och minuten senare i boxplay så kommer Ralle och Palle i en två mot etta där Ralle åter igen bara smeker in den i exet och 2-0 var ett faktum. Sedan får vi ett frislag vid halva där Ralle är snabb i tanken och hittar brorsan Billy som trycker in 3-0 på volley. 17.52 så kliver Nyman in i protokollet och dundrar in 4-0. Våra motståndare hade inte en chans och under första perioden så stod nästan hela "white night" med byxorna nere! Ett litet misstag kommer med 20 sekunder kvar av perioden och så får de reducera till 4-1 och matchuret stod på 19.59(något irriterande) men men.. 

Andra perioden blir mest ett ställningskrig där våra motståndare utnyttjar ett misstag i vår uppspelsfas och gör snyggt 4-2 men sedan hände inte så mycket mer i denna period. 

Inför tredje perioden så går vi ner på två femmor och byter spelsystem då jag kände att vi gav bort lite för mycket ytor i motståndarnas uppspelsfas och så saknade vi en tydlig tredje gubbe i försvaret. 

05.19 in i tredje så får vi PP som vi verkligen fått till nu under de sista matcherna. Samma sak igen och bara 14 sekunder in i PP så gör vi vackert 5-2 av Palle! Av bara farten 11 sekunder senare så gör Nyman sitt andra för dagen och stänker dit 6-2. Bytet efter så blir vi passiva i egen zon under en längre tid där motståndarna till slut får ett skottläge som de lyckas förvalta till 6-3. 
Sista 10 minuterna så spelar vi av tiden bra och det kändes aldrig riktigt farligt.

Med facit i hand så gör vi en riktigt bra insats, vi ändrar om inför sista och kul och se att vi lyckas vinna sista perioden, kul med mycket publik! 

Känns som att vi har utvecklats som lag och att vi kommit en rätt bra bit på vägen. Nu har vi två matcher kvar och det är:
 28/2, Värmdö - Lokomotiv Sthlm 13.00
19/3, Lidingö - Värmdö 15.45

Vill ge lite extra plus idag till hela laget som gör det bra matchen igenom. 
Kul och se Kevin och Pontus som gör det bra. 
Bra slit matchen igenom på Ralle, Palle och Vilde.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

//Coach 
Seriefinal på söndag!
2016-02-09 00:04
Match igår mot tabelljumbon Hästhagen och vinst med 25-1 och inte så mycket att säga eller skriva om denna match då ni förstår själva hur pass dåliga man måste vara om man förlorar med såna siffror! 

Nu väntar den enda roliga matchen i den här serien och det är matchen på söndag mot Sthlm Rejuvenate som leder serien och är obesegrade! Vi mötte dessa i första matchen efter vi tränat 2-3 träningar knappt och allt var nytt för oss. Förlorade med 8-4 och vi hade en lång väg att gå för att vara i närheten av våra motståndare. 

Nu har det gått en tid och det känns som om vi har klivit något steg i rätt riktning och ska bli kul att se vart vi står. Vi har en match i matchen och det är vår kapten Palle som är i delad poängligaledning tillsammans med Pontus Furevik från våra motståndare. Ska bli spännande och se. 

Tillskotten som vi fått till laget efter sist vi möttes är Jens Engelberg, Fredrik Nyman och Johan Millberg. 

Så har ni inget bättre för er så kom till Värmdö Sporthall, söndag kl: 15.15. Kommer bli en match med hett temperament och spännande innebandy. 

Stort lycka till på söndag!

//Coach 
6 poäng inspelade!
2016-01-17 17:51
Lördagen började vi i Gärdeshallen mot Värtan. Som jag sagt tidigare så är denna hall ett stort skämt, att man får spela herrinnebandy där är helt sjukt. Tycker synd om domarna och alla lag som får åka och spela där. 
Men vi gör det vi ska och vi vinner matchen enkelt med 9-5 efter att bröderna Thelberg haft en bra dag på jobbet. Inte så mycket att säga om dessa matcher då man möter motstånd som inte kan spela innebandy. Utan det är bara brunk och det är ren tur att fler inte skadar sig. Men skönt med seger och 3 poäng. 

Idag söndag så var vi ute i Fisksätra och mötte Saltsjöbaden. Skönt att komma till en riktig hall och kunna spela innebandy. Vi vinner första perioden med 9-1 och då förstår ni hur matchen såg ut. Sedan faller vi in i deras tempo och andra och tredje perioden är inte av någon högre kvalité. 
Vi vinner matchen med 17-5 och nu är vi nära vårt mål att avancera direkt upp till 
division 4. 

Vi har 4 matcher kvar i serien nu och det är 3 hemmamatcher och 1 bortamatch.

Bra jobb, inställning och fokus i helgen killar!

//Coach
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 28/08 11:05 
Innebandy - Startsida, 20/04 20:13 
Innebandy - Startsida, 07/03 12:26 
Innebandy - Startsida, 26/10 10:50 
Innebandy - Startsida, 01/09 11:33 
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 07/07 09:33 
Värmdö IF, 15/05 09:22 
Värmdö IF, 20/04 13:35 
Värmdö IF, 24/03 15:52 
 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif