Värmdö IF Herrlag

Uppdatering
2019-09-11 20:17
Här kommer en uppdatering från de senaste 5 matcherna:

Hanvikens SK - Värmdö IF: 3-1
Målskytt: Ismail Okur

Enhörna IF - Värmdö IF: 3-4
Målskyttar: Nikola Radulovic (gånger två), Ismail Okur, Modou Saine

Värmdö IF - Västerhaninge IF: 1-3
Målskytt: Nikola Radulovic

Eskilstuna City FK - Värmdö IF: 3-1
Målskytt: Alvin Björck

Värmdö IF - Syrianska Eskilstuna IF: 1-2
Målskytt: Patrick Pupparo
Återupptar seriespelet på samma sätt som det slutade i våras
2019-08-04 11:52
Värmdö IF avslutade vårsäsongen med att förlora två matcher. Efter sommaruppehållet vann laget en träningsmatch mot Järla IF, och formen såg lovande ut inför premiärmatchen för höstsäsongen i division 3. Men matchen gick inte alls som tänkt och gästerna IFK Eskilstuna hämtade tre poäng på Värmdövallen i bekväm stil, och Värmdö förlorade sin tredje seriematch i rad.

Nästa helg spelar Värmdö IF mot Hanvikens SK på bortaplan och är i stort behov av de tre poäng som står på spel, då man i skrivande stund ligger näst sist i tabellen.
Tungt avslut på vårsäsongen
2019-06-20 16:54
Efter att ha slagit Tullinge Triangel Pojkar FK med 4-2 och sedan besegrat Ängby IF med 2-0 kvarstod det två möten innan vårsäsongens slut. FoC Farsta visade hur duktiga de kan vara när de slog Värmdö IF med 3-1 på Farsta IP. Igår spelades den sista matchen för vårsäsongen när herrlaget åkte till Nyköping för att möta Hargs BK för andra gången denna säsong. Hargs BK fick en ordentlig utmaning, men Värmdö kunde inte förvalta chanserna, vilket resulterade i ännu en förlust. Värmdö IF har hittills tagit 10 poäng på 13 spelade matcher. Nu tar spelarna sommarlov och laddar för att göra en stark höstsäsong!
Rättvis seger i bottenmöte!
2019-06-08 16:36
Efter att ha förlorat två matcher i rad ryckte herrlaget upp sig och tog tre poäng i måstematchen mot nästjumbon Tullinge Triangel Pojkar FK.

Värmdö IF tog i första halvlek en tvåmålsledning genom att Ville Kerttula nickat in en retur och att Ismail Okur förvaltat en straff, som kom till genom att Dante Lancelotti da Silva blev fälld i hörnet av straffområdet. Men gästerna skulle komma tillbaka. I minut 30 kunde Leon Wennefjord reducera, och även kvittera 5 minuter senare. När domaren blåste för halvtidsvila var resultatet 2-2, men definitivt med mersmak för bortalaget.

7 minuter in i andra halvlek satte inhopparen Alvin Björck
ledningsmålet för hemmalaget. Härifrån tog Värmdö IF tag i matchen. Bollinnehavet ökade och man skapade även flera chanser att utöka sin ledning. När Ville Kerttula sedan fixade straff nummer två till hemmalaget kändes det som att tre poäng var välförtjänta. Ismail Okur satte sitt andra mål för matchen och Värmdö spelade ut matchen utan att låta Tullinge skapa några farliga chanser.

Efter matchen firades det i omklädningsrummet, välförtjänt, men fler vinster krävs för att ta sig ur botten av tabellen. På tisdag kommer Ängby IF på besök när Värmdö hoppas på att kunna ta tre poäng till.

Se till att följa oss på Instagram för frekventa uppdateringar, startelvor och mycket mera!

Uppdatering efter de två senaste omgångarna
2019-06-07 10:00
Efter att ha besegrat Eskilstuna City FK och tagit sin första seger har herrlaget inte lyckats ta fler poäng på de två omgångar som kommit efter. Efter förluster mot Syrianska Eskilstuna IF (3-1) och Trosa Vagnhärads SK (3-6) ligger Värmdö IF fortfarande sist i tabellen med 4 poäng. Nästa match spelas på lördag mot Tullinge Triangel Pojkar FK på Värmdövallen. Tullinge har hittills tagit 7 poäng och ligger på placeringen över Värmdö i tabellen.
Sön 29/9 14:00
Mån 23/9 20:15