Vill du också spela i Värmdö IF?

Vill du vara med och vara en del av en växande förening och som har en tydlig idé och höga ambitioner? Vi söker nu fler spelare och ledare till våra duktiga breddlag och ambitionslag.

Värmdös IF har drygt 1000 aktiva fotbollsspelare där vårt herrlag för närvarande spelar i division 2 och vårt damlag i division 4. Vi har en uttalad vilja och ambition att slussa så många av våra ungdomsspelare som möjligt hela vägen från knattefotbollen och upp i våra representationslag.

Vi erbjuder också spelare som kommit långt i sin utveckling rotation i match eller träning med lag som är äldre för att få nya utmaningar.

Hör gärna av dig så kan vi berätta mer om föreningen och vår vilja att vara en förening för alla oavsett ambitionsnivå.

Vår satsning på framtiden kommer ligga på långsiktig utveckling och kvalitét för spelare och ledare för så väl vår breddverksamhet som våra ambitionslag.

I dagsläget söker vi inför säsongen 2019 framför allt spelare till följande lag:

- F04 och F05

- P00 - P06 (bredd och representationslag)

- Damjunior (00-03)

- Damlag

- Herrlag

Och för Värmdö IF är det viktigt att Alla känner sig välkomna!

För kontakt eller provträning ta kontakt med respektive lags tränare eller  kanslichef Niklas Mattsson på niklas@varmdoif.se alt 08-570 220 10.

Träningstider, kontaktinformation och all övrig information hittar du under respektive lags egna sida.

För kontaktuppgifter till fotbollsstyrelsen så klickar du här.

Välkommen!

Värmdö IF Fotboll

Nytt samarbetsavtal med Djurgårdens IF
2018-10-10 10:35

Värmdö IF:s ordförande för fotbollssektionen, Micael Ericsson och Ola Danhard, ansvarig för dam, ungdom och akademi i DIF signerar ett strategiskt samarbetsavtal!

Arbetet i Idrottsresan fortsätter
2018-10-06 09:41
Svensk idrott håller på att förändras. Statistik visar att barn idag slutar att idrotta i allt yngre ålder, många redan i 11-årsåldern. Detta gäller även på Värmdö. Idrott-Sverige har därför tagit fram Strategi 2025, där målet är att få fler människor att idrotta längre

Värmdö kommun och Stockholmsidrotten har med bakgrund i detta bestämt sig för att arbeta aktivt tillsammans med föreningslivet för att nå samma mål. Detta genom det lokala projektet Idrottsresan - från triangel till rektangel.

I onsdags träffades 25 ordföranden från idrottsföreningar i Värmdö kommun för att diskutera "Hur ska vi bedriva barn- och ungdomsidrott i Värmdö".

Temat för mötet:

- En ny syn på träning och tävling
- Inkluderande idrott för alla
- Jämställdhet för en framgångsrik idrott
- Ett stärkt ledarskap

Fotbollssektionens ordförande, Michael Eriksson, deltog (och deltar alltid) i mötet. Har du tankar i ämnet så tveka inte att ta kontakt!

Vi ses väl på söndag?!
2018-10-03 18:15
Säsongsfinal för damlaget i fotboll blandat med massa härliga aktiviteter. Och en hemlig nyhet blir officiell. Varmt välkommen till Vallen på söndag kl 16!
Fotboll - DAMLAG
Hjälp oss att slå publikrekord på Söndag!
2018-09-05 16:31, Fotboll - DAMLAG
Äntligen dags för retur mot serieledande Ösmo!
Bortamötet slutade med en 2-1 förlust, med ett sent mål av Ösmo, och sen dess har laget snackat om den här returen.

Ösmo har imponerande 13 raka vinster av 13 möjliga och leder serien överlägset, men har nu 4 raka matcher mot de andra topplagen och först ut är Värmdös damer som är fast beslutna om att göra allt de kan för att stoppa segertåget.

Värmdö har blandat sina resultat under hösten, med en oavgjord, en seger, en förlust och ytterligare en oavgjord senast mot Tullinge och vill nu avsluta säsongen starkt i de sista 5 matcherna. Just nu ligger Värmdös damer på en tredjeplats i tabellen.

Vi hoppas på stort stöd på läktaren, och att vi kan slå det tidigare publikrekordet som sattes hemma mot Haninge där 103 personer kom till vallen för att ge sin support!

Vi behöver all hjälp vi kan få, så ta med familjen och kompisarna och kom ner till vallen. Vi lovar att göra allt vi kan för att gå segrande ur matchen mot Ösmo på Söndag!
På gång och glad sommar!
2018-06-20 23:03

Mitt i den här härliga värdsliga fotbollsyran tar jag tillfället i akt och kryddar med ännu mer fotboll, dock håller jag mig geografiskt närmare...

Hittills i år har alla barn, ungdomar, ledare, tränare och hejjande föräldrar rivit av en oändlig mängd träningar och matcher. En del av er tar nu sommarlov och andra laddar om för deltagande i olika cuper runtom i Sverige. Till er som kör det senare – lycka till!

Jag är sedan våren ny som ordförande i fotbollssektionen. Jag ser stor potential i Värmdö IF Fotboll och det finns massor av saker vi kan göra och utveckla. Även många i styrelsen är nya och det är med full energi vi börjar lista vad som ska göras, på kort och lång sikt.

Och i arbetet framåt är du och alla medlemmar den viktigaste källan. En förening är ingenting utan sina medlemmar!

För att så snabbt som möjligt få en samlad bild kommer du efter sommaren att få en enkät där du ger din input på vad som fungerar bra och mindre bra – helt enkelt ge din bild av verklighetens så att förbättringsarbetet i sektionen blir fokuserat kring det som är viktigt på riktigt.

Resultatet av enkäten kommer vara en del av arbetsplanen framåt och spela en stor roll i den långsiktiga planeringen.

Största TACK till dig och alla medlemmar i föreningen som varje dag med största engagemang bidrar till att Värmdö IF är den fina förening vi är. Och som möjliggör att barn, ungdomar och vuxna får utöva den sport de gillar bäst!

Glad sommar och på återhörande,

hälsar

Micael Eriksson

ordförande Värmdö IF Fotbollssektion

PS. Hemsidan för fotbollsektionen är under uppdatering och kommer framövers innehålla mer intressant och relevant information.

Fotboll - Pojkar 03 , 20/11 17:16
Fotboll - Pojkar U16, 16/11 18:52