Regnbågen på armen för allas lika värde

I FN:s allmänna förklaring om mänskliga rättigheter står det att ”alla människor äro födda fria och lika i värde och rättigheter”.

Det innebär att det inte spelar någon roll var du bor, var du kommer ifrån, vilket kön du har, vilket språk du talar, vilken politik du gillar eller om din familj är rik eller fattig. Alla ska ha samma rättigheter.

Värmdö IF tar ställning för allas lika värde - alla våra fotbollslags lagkaptener bär den regnbågsfärgade kaptensbindeln.

Alla lag kommer även i samband med detta att ta del av dokumenten VIF-andan och Värmdö IF:s policys som reglerar föreningens värdegrunder.

Sommarfotbollskola - Steg 2
2019-05-14 10:00

Sommarfotbollsskolan steg 2 är en fortsättningsutbildning som i år vänder sig till pojkar/flickor födda 2006-2007.

Under vecka 26 kommer steg 2 att arrangeras måndag 24/6 - onsdag 26/6.

Steg 2 pågår dagtid mellan 09:00 – 16:00 och erfarna instruktörer från föreningen kommer att ge killarna/tjejerna en lärorik och intensiv utbildning under tre dagar.

I deltagaravgiften ingår frukt, lunch, mellanmål, fotboll, vattenflaska, landslags T-shirt, samt landslagskortet som är laddat med olika erbjudanden.

Värmdö IF kan dock inte garantera plats då deltagarantalet är begränsat. ”Först till kvarn” gäller. Till steg 2 är max antal deltagare 60 st.

Anmälan till Steg 2:

v 26 Steg 2

Sommarfotbollsskolan 2019
2019-05-14 10:00

NÅGRA PLATSER KVAR PÅ SOMMARFOTBOLLSSKOLAN!

Värmdö IF i samarbete med Svenska Fotbollförbundet anordnar traditionsenligt SOMMARFOTBOLLSSKOLAN 2019 på Värmdövallen.
Fotboll - DAMLAG
Dags för seriepremiär för damlag och damjunior!
2019-04-25 12:23, Fotboll - DAMLAG
Äntligen är det dags! Efter en försäsong som har känts extra lång, med tanke på att vår första match blev inställd samt en påskhelg som förskjutit seriestarten, gör vi oss nu redo för premiär hemma på Värmdövallen.
För motståndet står Nacka Allstars, ett lag med mycket rutin från division 3 (och högre divisioner) och ett lag som tippas vara i toppen av serien vid säsongens slut. En fantastiskt rolig utmaning för oss som nykomlingar.

Truppen är i stort sätt intakt inför helgen, med undantag för Ida Lundén som är på resa, Rebecka Hörnsäter som gör stora framsteg i att komma tillbaka från skada och några eventuella småskador som behöver värderas innan matchstart.
Träningarna de senaste veckorna har varit bra och vi börjar hitta rätt struktur och alla är taggade på att komma igång.
Vi hoppas att ni vill komma och hjälpa oss till 3 poäng och att vi kan bjuda på underhållande fotboll och en spännande match! Matchstart 16:00 söndagen den 28:e April på Värmdövallen, varmt välkomna!

Vi vill också informera om att direkt efter vår match på söndag kommer vårt nystartade Damjuniorlag spela sin första match. Vi har inte haft jättemånga träningar ihop ännu, men energin har varit bra och det ska bli roligt att få komma igång. Den matchen startar 18:00.

Välkomna till en eftermiddag på Värmdövallen! Kaffe och diverse tilltugg serveras i kafeterian såklart och matchprogrammet hittar du här!
Hemmapremiär för herrlaget på lördag!
2019-04-17 15:46
På påskafton, lördag 20/4 kl 14.30 gästas våra fotbollsherrar av Hargs BK i hemmapremiären för säsongen 2019.

Huvudtränare Mounir Kraft Riahi:

"Inför säsongen 2019 är det i stort sett ett helt nytt lag som Värmdö IF ställer upp med. Nio spelare har tagits upp från klubbens egna U19-lag, nio spelare är från andra föreningar och endast fem spelare är kvar från förra säsongen.

Det som vi vill ska känneteckna oss denna säsong är att vi har en gemensam målbild som alla bidrar till att uppnå - otroligt inspirerande! Då Värmdö IF är det enda lokala föreningen på herr- och damsidan som fortfarande spelar i fotbollens högsta serier, som sköts av Svenska fotbollsförbundet, så känner vi en stolthet inför säsongen som vi vill ta vara på.

Vi ska stå upp för den lokala fotbollen och ska se till att främja den på bästa sätt!"

Varmt välkomna ner till vallen för att heja fram killarna till tre poäng i hemmapremiären!
Vill du också spela i Värmdö IF?
2019-04-12 13:00
Vill du vara med och vara en del av en växande förening och som har en tydlig idé och höga ambitioner? Vi söker nu fler spelare och ledare till våra duktiga breddlag och ambitionslag.

Värmdös IF har drygt 1000 aktiva fotbollsspelare där vårt herrlag för närvarande spelar i division 3 och vårt damlag i division 3. Vi har en uttalad vilja och ambition att slussa så många av våra ungdomsspelare som möjligt hela vägen från knattefotbollen och upp i våra representationslag.

Vi erbjuder också spelare som kommit långt i sin utveckling rotation i match eller träning med lag som är äldre för att få nya utmaningar.

Hör gärna av dig så kan vi berätta mer om föreningen och vår vilja att vara en förening för alla oavsett ambitionsnivå.

Vår satsning på framtiden kommer ligga på långsiktig utveckling och kvalitét för spelare och ledare för så väl vår breddverksamhet som våra ambitionslag.

I dagsläget söker vi inför säsongen 2019 framför allt spelare till följande lag:

- F04 och F05

- P00 - P06 (bredd och representationslag)

- Damjunior (00-03)

- Damlag

- Herrlag

Och för Värmdö IF är det viktigt att Alla känner sig välkomna!

För kontakt eller provträning ta kontakt med respektive lags tränare eller  kanslichef Niklas Mattsson på niklas@varmdoif.se alt 08-570 220 10.

Träningstider, kontaktinformation och all övrig information hittar du under respektive lags egna sida.

För kontaktuppgifter till fotbollsstyrelsen så klickar du här.

Välkommen!

Värmdö IF Fotboll