Vill du också spela i Värmdö IF?

Vill du vara med och vara en del av en växande förening och som har en tydlig idé och höga ambitioner? Vi söker nu fler spelare och ledare till våra duktiga breddlag och ambitionslag.

Värmdös IF har drygt 1000 aktiva fotbollsspelare där vårt herrlag för närvarande spelar i division 2 och vårt damlag i division 4. Vi har en uttalad vilja och ambition att slussa så många av våra ungdomsspelare som möjligt hela vägen från knattefotbollen och upp i våra representationslag.

Vi erbjuder också spelare som kommit långt i sin utveckling rotation i match eller träning med lag som är äldre för att få nya utmaningar.

Hör gärna av dig så kan vi berätta mer om föreningen och vår vilja att vara en förening för alla oavsett ambitionsnivå.

Vår satsning på framtiden kommer ligga på långsiktig utveckling och kvalitét för spelare och ledare för så väl vår breddverksamhet som våra ambitionslag.

I dagsläget söker vi inför säsongen 2019 framför allt spelare till följande lag:

- F04 och F05

- P00 - P06 (bredd och representationslag)

- Damjunior (00-03)

- Damlag

- Herrlag

Och för Värmdö IF är det viktigt att Alla känner sig välkomna!

För kontakt eller provträning ta kontakt med respektive lags tränare eller  kanslichef Niklas Mattsson på niklas@varmdoif.se alt 08-570 220 10.

Träningstider, kontaktinformation och all övrig information hittar du under respektive lags egna sida.

För kontaktuppgifter till fotbollsstyrelsen så klickar du här.

Välkommen!

Värmdö IF Fotboll

Sommarfotbollskola - Steg 2
2019-03-12 10:00

Sommarfotbollsskolan steg 2 är en fortsättningsutbildning som i år vänder sig till pojkar/flickor födda 2006-2007.

Under vecka 26 kommer steg 2 att arrangeras måndag 24/6 - onsdag 26/6.

Steg 2 pågår dagtid mellan 09:00 – 16:00 och erfarna instruktörer från föreningen kommer att ge killarna/tjejerna en lärorik och intensiv utbildning under tre dagar.

I deltagaravgiften ingår frukt, lunch, mellanmål, fotboll, vattenflaska, landslags T-shirt, samt landslagskortet som är laddat med olika erbjudanden.

Värmdö IF kan dock inte garantera plats då deltagarantalet är begränsat. ”Först till kvarn” gäller. Till steg 2 är max antal deltagare 60 st.

Anmälan till Steg 2:

v 26 Steg 2

Sommarfotbollsskolan 2019
2019-03-12 10:00
Värmdö IF i samarbete med Svenska Fotbollförbundet anordnar traditionsenligt SOMMARFOTBOLLSSKOLAN 2019 på Värmdövallen.
Adidas Trail tour 2019
2019-03-11 13:42
Vår sponsor Adidas kommer på besök till oss!
Du kommer bland annat under kvällen få möjlighet att prova de nyaste fotbollsskorna, ta del av erbjudanden på plats och vara med i utlottning av biljetter till herrmatchen Sverige - Tyskland.

Alla som köper skor är med på en tävling om en weekend till London eller Manchester!

Välkommen till Vallen mellan 16.30-19.00 den 18/3!
Spelformer 2019
2019-03-07 14:01

Den 1 januari 2019 kommer Stockholm att spela barn- och ungdomsfotboll efter de nationella spelformerna som Svenska Fotbollförbundets representationsmöte 2017 beslutade att genomföra.

Ta chansen att få veta varför dessa förändringar görs och vad det kommer att innebära för ditt barn och laget som barnet spelar i.

Vi går igenom varje spelform för sig så att både du som tränare och/eller förälder/vårdnadshavare har koll på vad som gäller. Under kvällen får du möjlighet att ställa frågor.

Kvällen riktar sig till dig, ledare, tränare och föräldrar/vårdnadshavare, som vill veta mer.

Vi håller på ca 1 ½ - 2 timmar (lite beroende på antal frågor)

Välkommen!

Datum: 2019-04-08
Tid: 17:45 - 20:00
Plats: Hemmestaskolans matsal 6-9

Anmälan till kvällen hittar du här
Du som är fotbollsspelande tjej i Värmdö IF ska veta att det finns en väg framåt!
2018-12-06 08:09

Under hösten har vi haft fokus på en ”tjej-stege” där vi arbetar mot att säkra kedjan från flick => tjej => dam.

Konkret innebär det att vi ska:

-        ha spelare i alla steg

-        ha lag i alla steg

-        ge spelarna rätt nivå

Och med en extra tonvikt på samverkan mellan åldersgrupperna för att säkerställa kvalitet och numerär, både vad gäller spelare och ledare.

Vi vet att färre och färre tjejer fortsätter med fotboll i 13-15 års ålder, det är inte unikt för Värmdö utan så ser mönstret ut i många föreningar. Det som är utmanande för oss är vårt geografiska läge vilket gör oss något mindre attraktiva och vi får inte samma påfyllnad som ex lagen i stan.

Det gör att vi behöver tänka annorlunda för att kunna erbjuda en kvalitativ fotbollsutbildning i alla årskullar, från de allra yngsta hela vägen upp till A-laget. Ett exempel på aktivitet kopplat till detta är förra årets sammanslagning av F04 och F05.

Nu tar vi ytterligare ett steg framåt och skapar en match- och träningsgrupp för tjejer födda 04, 05 och 06. Det är inte en regelrätt sammanslagning utan man tränar tillsammans och har utbyte på matcher.

En större träningsgrupp med fler tränare ger bättre förutsättningar att ge respektive individ rätt träning sett till nivå och ambition, och då både hur ofta man vill träna och vad man vill med sin fotboll.

I den stora träningsgruppen skapas även en satsning i division 1 F05, den högsta serien i Stockholm i ålderskategorin.

Nytt är även att vi startar ett juniorlag och har till kommande säsong anmält ett lag.

Och damlaget fortsätter påbörjad resa och är till säsongen 2019 uppflyttad till division 3.

• Har du frågor och funderingar, eller kanske en idé som gör att vi blir ännu bättre?
  • Kanske är du nyfiken på att höra mer om satsningen eller funderar på vad det innebär att spela fotboll i Värmdö IF?
  • Och! Vi är intresserade av nya spelare så är du fotbollsspelande tjej och tycker att satsningen i ex division 1, juniorlaget eller i något av våra andra lag känns intressant så hör av dig till respektive lagledare. Och gör det gärna direkt så att du är med på tåget redan från start.
Fotboll - HERRLAG, 22/03 15:13
Fotboll - HERRLAG, 21/03 21:26