Vill du också spela i Värmdö IF Ungdom?

Värmdö IF:s vision är att vara en förening för alla. Med det menar vi att vi ska kunna ta till vara på alla individers enskilda ambition med sin fotboll. Vi tycker därför att det är viktigast att behålla glädjen och lusten i hela sitt fotbollsliv.

Hur gör vi det? Vi i Värmdö IF har valt att jobba långsiktigt. Därför tillåter vi t ex ingen organisatorisk nivåindelning före 13 års ålder. Vi söker istället de spelare/familjer som har en långsiktig ambition med sin fotboll och inte i första hand ser sportsliga framgångar i ungdomsåren som ett viktigt mål utan något som får komma längre fram i tiden.

Det som ska karaktärisera en Värmdö IF-spelare är att hon/han ska vara modig, kreativ, lagspelare, ha ett gott uppträdande både på och utanför planen. För att säkerställa bra verksamhet långt upp i åldrarna krävs att vi har stora trupper med ambitiösa och intresserade spelare.

Vill du spela med oss eller har andra frågor kontakta respektive lag eller en av oss i fotbollsstyrelsen

Träningstider, kontaktinformation och all övrig information hittar du under respektive lags egna sida.

För kontaktuppgifter till fotbollsstyrelsen så klickar du här.

Välkommen!

Värmdö IF Fotboll

På gång och glad sommar!
2018-06-20 23:03

Mitt i den här härliga värdsliga fotbollsyran tar jag tillfället i akt och kryddar med ännu mer fotboll, dock håller jag mig geografiskt närmare...

Hittills i år har alla barn, ungdomar, ledare, tränare och hejjande föräldrar rivit av en oändlig mängd träningar och matcher. En del av er tar nu sommarlov och andra laddar om för deltagande i olika cuper runtom i Sverige. Till er som kör det senare – lycka till!

Jag är sedan våren ny som ordförande i fotbollssektionen. Jag ser stor potential i Värmdö IF Fotboll och det finns massor av saker vi kan göra och utveckla. Även många i styrelsen är nya och det är med full energi vi börjar lista vad som ska göras, på kort och lång sikt.

Och i arbetet framåt är du och alla medlemmar den viktigaste källan. En förening är ingenting utan sina medlemmar!

För att så snabbt som möjligt få en samlad bild kommer du efter sommaren att få en enkät där du ger din input på vad som fungerar bra och mindre bra – helt enkelt ge din bild av verklighetens så att förbättringsarbetet i sektionen blir fokuserat kring det som är viktigt på riktigt.

Resultatet av enkäten kommer vara en del av arbetsplanen framåt och spela en stor roll i den långsiktiga planeringen.

Största TACK till dig och alla medlemmar i föreningen som varje dag med största engagemang bidrar till att Värmdö IF är den fina förening vi är. Och som möjliggör att barn, ungdomar och vuxna får utöva den sport de gillar bäst!

Glad sommar och på återhörande,

hälsar

Micael Eriksson

ordförande Värmdö IF Fotbollssektion

PS. Hemsidan för fotbollsektionen är under uppdatering och kommer framövers innehålla mer intressant och relevant information.

Siggestacupen för pojkar/flickor födda 2009
2018-06-07 10:37
Värmdö IF arrangerarSiggestacupen 2018 på Värmdövallen helgen 20-21 oktober.

Siggestacupen är en förberedande 7-mannacup och riktar sig till pojkar och flickor födda 2009.

För mer info och anmälan, KLICKA HÄR
Lindgren Bil Cup för pojkar/flickor födda 2011
2018-06-07 10:34
Värmdö IF arrangerar Lindgren Bil Cup 2018 på Värmdövallen söndag 16 september.

Lindgren Bil Cup riktar sig till pojkar och flickor födda 2011.

För mer info och anmälan, KLICKA HÄR
Fotografering Fotboll 2018
2018-05-03 14:55

Nu är det dags för årets fotografering av alla våra fotbollslag!

Det är onsdag 16/5 och torsdag 17/5 som gäller och lokalen är Hemmesta sporthall.

Beställningsblanketten hittar du här. Det kommer även finnas papperskopior av beställningsformuläret på plats i sporthallen.

Hälsningar,
Värmdö IF Fotboll

VIF:s Fotbollsstyrelse söker fler engagerade?
2017-12-27 14:32

Vill du bli en del av fotbollssektionens styrelse?

Nya styrelsemedlemmar är alltid välkomna, vi tar gärna in nya namn till styrelsen för att avlasta nuvarande styrelsemedlemmar och låta nya personer komma in och påverka verksamheten. Ett intresse för fotbollen är det vi har gemensamt, men allt man kan bidra med är bra och jag tror att alla kan bidra med något! Såsom exempelvis kontaktnät, lokalkännedom, praktiska eller yrkesmässiga färdigheter.

Vill du vara med?

Skicka då en intresseanmälan till fotboll@varmdoif.se

Joakim Oscarsson, t.f. ordförande Värmdö IF Fotboll

Fotboll - Flickor 10, 15/08 11:54