VÄRMDÖ IF

Instagram: www.instagram.com/varmdoifinnebandy

3 punkter från senaste styrelsemötet / Innebandysektionen
2021-11-08 10:46

Söndag kväll 7/11 och en härlig avslutning på veckan!

Styrelsen för innebandysektionen möttes och vi frågade Anna Anderman som är ansvarig för Utveckling- och utbildningsfrågor vilka 3 höjdpunkter hon tar med sig från kvällens träff:

• Budgetarbetet. Vi har nu gått igenom kommande säsong och hur budgeten förhåller sig till våra olika grupperingar (Barn och Ungdom, Dam samt Herr). Det är jätteviktigt att vi får en bra balans i hela vår verksamhet och vi känner oss nu trygga med det förslag vi kommer lämna till huvudstyrelsen.
  • Ny cup "Till Anders minne". Vi har startat planeringen för den cup som vi har för avsikt att arrangera i april 2022. Tanken är att cupen blir årligen återkommande. Mer info kommer!
  • Återstartsträff. Värmdö IF innebandyrepresenteras av 2 personer i en "Återstartsträff" som arrangeras av Stocksholms Innebandyförbund 11/11, där syftet är att "ny- och åter rekrytera spelare, ledare och domare".

Tack Anna! Om man har frågor om Utveckling och utbildningsfrågor inom Värmdö IF Innebandy, hur når man då dig?
"Lättast är via anna.anderman11@gmail.com eller när vi ses i någon av våra hallar".

Kontaktuppgifter till alla inom vår Innebandystyrelse hittar du här:

Ledarutbildningar november-december
2021-11-03 15:28

Du som ledare inom Värmdö IF Innebandy har alltid möjlighet att utbilda dig i föreningens regi.

Nu har Stockholms Innebandyförbund släppt fyra utbildningar under november-december som vi gärna vill puscha för. Läs mer om de olika utbildningarna här nedan och längst ner på sidan hittar du information om hur du anmäler dig till någon av utbildningarna

Matchledare 4vs4
Nu finns ett extra utbildningstillfälle för matchledare 4vs4 publicerad och öppet för anmälan. I och med nya spelformen 4vs4 med målvakt på blå lättlätt och lättsvår behöver samtliga befintliga matchledare (utbildade 2020 eller tidigare) som ska fortsätta sitt matchledarskap utbilda sig på nya regelverket. 18 november är sista tillfället!

Grundutbildning Lagledare
För föreningens lagledare erbjuder vi nu ett tillfälle för Grundutbildningen för barn & ungdom. Utbildningen är anpassad för lagledare. Missa inte att anmäla era lagledare till tillfället som arrangeras 24 november.

Grundutbildning Unga ledare
Har ni unga ledare, 14-18 år i föreningen som behöver grundutbildningen och vill träffa andra unga ledare? Torsdag 16 december arrangerar vi ett grundutbildningstillfälle i Alvik.

Lekens betydelse – En utbildning för ledare på Grön och Blå Lätt nivå
För ledare för 5-10 år och vill få tips på hur man gör träningen mer lekfull och rolig? Söndag 21 november arrangerar Nacka IBK denna utbildningen och som är öppen för alla.

HÄR kan ni läsa mer och anmäla!

Innebandy - Herrlag div. 1
2021-11-02 10:31, Innebandy - Herrlag div. 1
Hedra Anders Olsons minne – skänk en minnesgåva inför avskedsceremonin
2021-09-21 10:13

Idag har det gått 511 dagar sedan vi nåddes av det tragiska beskedet att vår omtyckte ordförande i innebandysektionen, Anders Olson, hade avlidit.

Beskedet kom som en chock för oss som stod Anders nära och det har tagit oss lång tid att inse att han inte längre finns bland oss.

Vi var många inom Värmdö IF-familjen som hade velat ta ett sista avsked av Anders där under våren 2020 men p.g.a. att pandemin etsat sig kvar i samhället så har det inte varit möjligt.

Nu får vi dock en chans till att ta ett sista farväl då Anders familj kommer att anordna en avskedsceremoni i Fagersta nu på fredag, 24 september.

Värmdö IF har, inför avskedsceremonin, öppnat en fond till Anders Olsons minne och på familjens initiativ så undanber man sig blommor under avskedsceremonin och istället ser man gärna att den som vill hedra Anders skänker en gåva till minnesfonden.

Vill du skänka en gåva till Anders Olsons Minnesfond, swisha valfritt belopp till nummer 123 470 16 94, märk inbetalningen med Anders Olsons Minnesfond

Med varma hälsningar

Värmdö IF Innebandy

Innebandy - Herrlag div. 1
VILL DU BLI EN DEL AV VÄRMDÖ IF:s HERRLAG I INNEBANDY?
2021-08-30 11:11, Innebandy - Herrlag div. 1

Värmdö IF:s herrlag i innebandy huserar sedan många år tillbaka i division 1 och har de senaste fyra-fem åren varit ett stabilt topplag som varje säsong kvalificerat sig till allsvenskt kval.

Inför årets säsong har vi en ny ledarstab där gamle VIF-bekantingen Andreas Svensson kommer att ha huvudansvaret för herrlaget. Årets spelartrupp innehåller en härlig mix av gammalt och ungt,  rutin kombinerat med talang!

Men den sista, och en av de viktigaste, pusselbitarna i lagbygget saknas fortfarande nämligen en MATERIALFÖRVALTARE!

Rollen som materialförvaltare innebär en viktigt roll nära laget och en stor del av vår fantastiska gemenskap. I arbetsuppgifterna ingår allt som har att göra med materialet (tvätta, packa, linda klubbor, byta blad, lägga beställningar etc.) Ett viktigt, varierande och roligt uppdrag med andra ord!

Laget kommer att träna tre ggr/vecka samt en match i veckan (inget krav på att man som materialförvaltare måste vara på plats på samtliga träningar, upplägget sker i samråd med ansvarig tränare).

Viss ersättning för uppdraget som materialförvaltare utgår!

Låter det intressant, tveka inte att höra av dig till sportchefen Johan Rönnqvist för mer information om uppdraget: ronnkvist.11@live.se alt. 070-735 08 18

Innebandy - Pojkar -14, 15/11 14:26
Innebandy - Herrlag div. 1, 02/11 10:31