Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.


Följ Värmdö IF Innebandy på

Twitter: @vrmd_if

Facebook: www.facebook.com/vifinnebandy


Innebandy - Herrlag div. 1
Andra raka segern
2018-10-01 09:30, Innebandy - Herrlag div. 1

Värmdös herrar besegrade Farsta IBK med 9-4 i hemmapremiären i en fartfylld match inför 312 åskådare. 


- Det var en tuff match och vi fick slita hårt i onödigt många box play framför Oscar Rosén i buren som gör en bra insats, säger Niklas Lundmark assisterande tränare i Värmdö. 

Redan i inledningen av matchen skadades lagkaptenen Martin Norling och ersattes förtjänstfullt av nyförvärvet William Köhler. Det är Värmdöledning efter första perioden efter mål av Nick Ahlholm och Ludvig Lindell. Än bättre ser det ut när notoriske målskytten Kim Johansson direktskjuter in 3-1 för VIF i power play serverad av Liam Åström. 

 

En kavalkad av utvisningar drabbar sedan Värmdö. Under de fyra utvisningarna passar en av banans främsta, Niklas Johansson, på att kontra in 4-1 för hemmalaget innan Farsta kan trycka in två returer från nära håll. Värmdö tar sig in i spelet igen och lyckas pressa in 5-3 innan pausvila, återigen genom Niklas Johansson. 


-Farsta får bra tryck mot vår kasse i den andra perioden eftersom vi spelar med en man mindre till stora delar, men vi vinner ändå perioden, vilket är riktigt starkt, menar Lundmark. 

 

I den sista perioden ser Värmdö starka ut, vinner fler närkamper och kontrar bättre. Liam Åström virkar in 6-3 och Alexander Kotsipoulous trycker in 7-3 i en flygande kontring. Farsta får ytterligare två power play där hemmalaget visar upp ett starkt box play främst genom 16-årige Alexander Lennström, som prisades efter matchen. 

 

En reducering får ”Sharks” till med knappt tio minuter kvar att spela och man ger aldrig upp. Duktige Ludvig Lindell stänker upp ett distansskott för Värmdö och en betryggande ledning drygas ut och fastställs sedan i slutminuten av löpstarke Robin Brown till 9-4. 


- Junisarna skötte sig bra idag, konstaterade lagkapten Martin Norling som nu får fokusera på rehabträning för en snabb återkomst. 

Matchens behållning var Värmdös starka teamwork, det höga tempot och de många unga nyförvärven som alla visade vilken stor potential de besitter. 

 

Nästa match spelas den 13 oktober på hemmaplan mot Linköping. Då fyller vi hallen igen! 

Värmdö IF och Ingarö IF går nu tillsammans och gemensamt mot nya innebandyhöjder!
2018-09-21 12:56

Våra två föreningar har i dag ingått ett nytt och historiskt samarbetsavtal för den kommande innebandysäsongen. Samarbetet inleds formellt på herrsidan men med målet att vi på sikt ska samarbeta på alla nivåer.


Den gemensamma målsättningen med samarbetet är att alla våra spelare unga som gamla ska kunna fortsätta att spela innebandy i sitt närområde på den nivå man önskar. Våra spelare ska alltså kunna spela innebandy på både bredd- som toppnivå. Vidare hoppas vi att samarbetet på sikt leder till att vi kan erbjuda den stora innebandypubliken i kommunen på innebandy på den absoluta toppnivån på både dam- och herrsidan.


- Nu startar vi en gemensam innebandyresa mot framtiden för att utveckla våra föreningar och innebandyn i kommunen, säger sportcheferna Sanny Åström (Ingarö IF) och Johan Rönnkvist (Värmdö IF).

Innebandy - Herrlag div. 1
Alexander Lennström klar för Värmdö!
2018-09-21 10:12, Innebandy - Herrlag div. 1
Alexander Lennström är klar för Värmdö IF. Den unge anfallaren (född 2002) från Huddinge IBS har imponerat med sin framfusiga och riviga spel under försäsongen. 

- Lennström har stor kapacitet och har visat upp en hög nivå på träning och match. Han har verkligen visat framfötterna och är en framtidsspelare av stora mått, säger sportchefen Johan Rönnqvist.

Alexander, vars moderklubb är Segeltorps IF, kommer även att kombinera A-lagspel i Värmdö med spel i vår lokala samarbetsförening Ingarö IF:s spännande juniorsatsning.

- "Alex" får skynda långsamt, han har en fin framtid inom innebandyn framför sig med sin frenesi och blick för spelet och han passar väl in i Värmdös trupp, menar Rönnqvist.

Välkommen till Värmdö-familjen Alexander!
Innebandy - Herrlag div. 1
2018-09-20 11:23, Innebandy - Herrlag div. 1
 
Innebandy - Herrlag div. 1
William Köhler ansluter från Huddinge
2018-09-20 08:48, Innebandy - Herrlag div. 1
Värmdö IF värvar 19-årige allroundspelaren William Köhler från Huddinge IBS.

- Köhler har snabba fötter och ett härligt mod i spelet med boll, säger coachen Magnus Jäderlund.

Boxplayspecialisten William har i många år spelat i Farsta IBK innan han klev över till Huddinge ifjol.

-Han har stor potential och det blir en väldigt spännande värvning att följa, säger Johan Rönnqvist, sportchef i Värmdö IF.

Välkommen till Värmdö-familjen William!
Nyheter från våra lag
Innebandy - Flickor 12, 20/11 21:47 
Innebandy - Pojkar 09, 19/11 12:48 
Innebandy - Pojkar 09, 19/11 12:43 
Innebandy - Flickor 07, 11/11 17:58 
Innebandy - Flickor 07, 06/11 21:27 
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 16/11 12:56 
Värmdö IF, 12/11 13:38 
Värmdö IF, 05/11 16:10 
Värmdö IF, 02/07 09:24 
 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer