Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Värmdö IF Innebandy F07
Lagfotot 2017/2018

Värmdö IF är en förening där alla är välkomna. Vi är för närvarande 20 innebandyintresserade tjejer i truppen. Vi tränar i Hemmesta Sporthall måndagar och i Värmdö Sporthall torsdagar. För exakta dagar och tider, se kalendern. 

För att kunna ta hand om alla våra spelare har vi för närvarande sex ledare.


Vill du börja spela med oss?

Alla tjejer födda 2007 är hjärtligt välkomna och börja spela med oss. Är du intresserad? Kontakta Lagledaren Peter Johansson per mail och lämna följande uppgifter: Namn på barnet, personnummer, adress, kontaktuppgifter till minst en föräldrer.


Följ oss gärna på Instagram eller Facebook också!


Säsong 2018/2019 spelar vi i två olika serier:

 • Pantamera Blå Svår
 • Pantamera Blå MedelSvår C

Vi kommer delta på följande cuper under säsongen 2018-2019:

 • 2-4 november 2018: Scorpions cup F06, Bele Barkaby
 • 4-6 januari 2019: Storvretacupen, F06L, Uppsala
 • 5-7 april 2019: Örebrocupen F06 
 • 4 maj 2019: Gribby Tjejcup, F06, Täby
Meriter
 • 2-4 november 2018: Scorpions cup F06, Bele Barkaby - Silver
 • 22 april 2018: Täby F06 Gribby Tjejcup - 4 matcher/3 vinster, 1 oavgjord
 • 14-15 april 2018: MälarenergiCup, F06, Västerås - 4 matcher/3 vinster, 1 oavgjord
 • 4-6/1 2018: Storvretacupen (Uppsala) - 6 matcher/6 vinster
 • 21-23/4 2017: Buster & Starlet Cup, F06, Mora - 4 matcher/2 vinster, 2 förluster


Referat: Bele Barkarby IF IBF  - Värmdö IF (B)
Matchreferat Bele Barkaby (borta)
2018-11-11 17:58
Vi samlas för första seriematchen efter Scorpions cup. Vi är tillbaka till hallen som vi inledde nämnda cup i och skall möta Bele Barkabys F06-lag. Vi ser fram emot en match med högt tempo och bra teknik från våra motståndare.
Cuprapport Scorpions cup.
2018-11-06 21:27

Som ni vet så spelade vi i Scorpions cup i helgen. elva glada tjejer kom till hallen 12:15 och de satte igång med att prata av sig och värma upp lite. Vi gör oss hemmastadda i en hall där mellan 2-4 matcher skulle spelas under eftermiddag/kväll.

Vi inleder matchandet mot Täby FC Gribby som vi mötte i en jämn match i våras. Denna match inleder vi med två mycket snabba mål och vi leder med 2-0 innan minuten är spelad. Man hinner tänka att detta går ju bra och det kanske tjejerna också gjorde för sedan slutade det mesta fungera. Innan perioden är slut så har vi fått ett mål bakåt. I andra så blir det inte bättre för vår del tyvärr och Täby har kvitterat innan minuten är spelad. Men sedan händer inte mycket i matchen innan det är cirka två minuter kvar då Täby tar ledningen. Säg den olycka som kommer ensam. Minuten senare blir Agnes utvisad. Men då det är en minut kvar och trots att vi har en spelare mindre på plan så tar vi ut målvakten i ett försök att kvittera men utan framgång. Förlust i första matchen och det är första förlusten i en cup sedan Mora för ett och ett halvt år sedan.

Andra matchen spelar vi mot Huddinge IK som vi mött fem gånger tidigare utan vinst. De har en hel del spelare så de orkar utan problem pumpa på och vi hänger inte med i denna match heller och inkasserar en sjätte förlust mot Huddinge med klara 1-5. Matchens klaraste domslut var i alla fall Nowas slag på klubba som gav 2 minuter vila (som blev kortare då de gjorde mål). Sist i gruppen blir det bara att ställa in sig på kvartsfinal.

Inför kvartsfinalen mot Bele Barkaby F07 så pratar tjejerna om oron att behöva spela en väldigt sen match om 5:e plats. Den vill de inte spela så förutsättningarna är tydliga, vinst om ni vill åka hem och vila för att spela dagen efter. Vi inleder matchen bra men Bele gör målet. Sedan pressar vi på hårt men utdelningen väntar på sig till slutet av perioden. 1-1 i paus och vi inleder även andra perioden bättre än motståndarna men bollen vill inte in. Med mindre än 5 minuter kvar så kommer så ledningen och vi känner lättnad. 2 minuter senare gör tjejerna 3-1 och det blir slutresultatet. Hem och sova för tidig match i annan hall dagen efter.

På söndagen kunde Moa och Tyra komma med i truppen. Hedda fick också frågan som reserv men en förkylning stoppade henne. I semifinalen väntar Huddinge IK som vi mötte dagen innan och denna gång var tjejerna på tårna från start och ville visa att de kan mycket bättre. Vi gör 2 snabba mål och leder 5 minuter in i matchen och en utvisning på Huddinge ger arbetsro för tjejerna men Huddinge äter sig in i matchen. Pausen kom lägligt men Huddinge pratar ihop sig och lägger stenhård press. Det lönar sig då det mindre än 3 minuter in kommer en reducering. Huddinge fortsätter ligga på men vi fredar oss med Paulina i målet. I slutet så tar Huddinge ut målvakten men inget mer mål kommer i matchen och final blev det. Dessutom 7:e gången gillt vinner vi.

Där väntar Täby FC Skarpäng. Finalen spelas 2x20 minuter vilket är 10 minuter mer än de andra matcherna. Den matchen startar med väldigt hög fart och våra tjejer gör allt för att freda sig. Det dröjer hela vägen till 13:30 innan Täby får hål på oss. Innan perioden är slut så gör de ett mål till och leder med 2-0. Vi pratar om att fortsätta jobba stenhårt för varandra och försöka komma upp i planen. Det fungerar sådär då Täby är grymt duktiga. Tur vi har en grym målvakt denna matchen i Paulina och heroiskt kämpande utespelare som inte ger upp. Det gör att hoppet lever långt in i andra att kanske få till en reducering. Till slut spricker bubblan dock och vi får ett mål till bakåt men det dröjde länge, 14:55 stod klockan på. Nu orkar tjejerna inte lika mycket längre och tillslut så står det 5-0 på tavlan när matchen är slut och vi kan bara gratulera för lektionen som Täby gav.

Sammanfattat så kan man säga att tjejerna blev bara bättre och bättre ju längre cupen gick och att spela final i första slutspelet är få förunnat. Dessutom mot mestadels ett år äldre tjejer. Vi tackar för att vi fick vara med på denna resa och laddar för en händelserik höst med många jämna och spännande matcher.

/Ledarna genom Fredrik

Referat: Huddinge IBS - Värmdö IF (B)
Matchreferat Huddinge IBS (borta)
2018-10-27 19:59
Vi samlas i hallen och har för ovanlighetens skull alla spelare på plats i tid. Vi beslutar oss för att inte ha uppvärmningen ute i det ruggiga vädret. Tjejerna aktiverar sig själva. och värmer sedan upp när vi får tillgång till planen.
Referat: Värmdö IF (B) - FBI Tullinge
Matchreferat Tullinge IBF (hemma)
2018-10-21 15:13
Vi samlas i hallen 6 spelare som skall spela matchen. En kommer senare och två som vi skall låna spelar redan sin match före våran. Tjejerna tar sin vanliga uppvärmning innan vi går in i omklädningsrummet. 
Referat: Tyresö Trollbäcken IBK (A) - Värmdö IF (B)
Matchreferat TTIBK
2018-10-13 21:36
Samling i Strandhallen och en lekställning tar nästan all uppmärksamhet. När det är dags för uppvärmning på riktigt så går man bara vidare till utegymmet i närheten istället. Kanske dags för riktig styrketräning? Skämt åsido så startar matchen tillslut.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 17/09 12:57 
Innebandy - Startsida, 28/08 09:55 
Innebandy - Startsida, 20/08 15:48 
Innebandy - Startsida, 02/10 19:36 
Innebandy - Startsida, 01/10 13:57 
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 16/11 12:56 
Värmdö IF, 12/11 13:38 
Värmdö IF, 05/11 16:10 
Värmdö IF, 02/07 09:24 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer