Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Värmdö IF Innebandy F07
Lagfotot 2017/2018

Värmdö IF är en förening där alla är välkomna. Vi är för närvarande 21 innebandyintresserade tjejer i truppen. Vi tränar i Hemmesta Sporthall måndagar och i Värmdö Sporthall torsdagar. För exakta dagar och tider, se kalendern. 

För att kunna ta hand om alla våra spelare har vi för närvarande sex ledare.


Vill du börja spela med oss?

Alla tjejer födda 2007 är hjärtligt välkomna och börja spela med oss. Är du intresserad? Kontakta Lagledaren Peter Johansson per mail och lämna följande uppgifter: Namn på barnet, personnummer, adress, kontaktuppgifter till minst en föräldrer.


Följ oss gärna på Instagram eller Facebook också!


Säsong 2018/2019 spelar vi i två olika serier:

  • Pantamera Blå Svår
  • Pantamera Blå MedelSvår C

Vi kommer delta på följande cuper under säsongen 2018-2019:

  • 2-3 november 2018: Scorpions cup F06, Bele Barkaby
  • 4-6 januari 2019: Storvretacupen, F06L, Uppsala
  • Våren 2019 (efter sista seriematchen): Övernattningscup 
  • 4 maj 2019: Gribby Tjejcup, F06, Täby
Meriter
  • 22 april 2018: Täby F06 Gribby Tjejcup - 4 matcher/3 vinster, en oavgjord
  • 14-15 april 2018: MälarenergiCup, F06, Västerås - 4 matcher/3 vinster, en oavgjord
  • 4-6/1 2018: Storvretacupen (Uppsala) - 6 matcher/6 vinster
  • 21-23/4 2017: Buster & Starlet Cup, F06, Mora - 4 matcher/2 vinster


Info om kommande säsong 2018/19
2018-07-30 17:54
Hej.

Nu är sommaren snart slut (kalendermässigt i alla fall) och innebandyn kommer dra igång. Planen är att starta runt skolstart med första träning troligen torsdag 23:e augusti. Vi kommer träna fortsatt på måndagar och torsdagar men har fått igenom en tid gemensamt med F06 och F08-09 på fredagar för att lagen skall lära känna varandra över årskullarna. Detta är ett test som vi hoppas skall gynna de som brinner för sporten. 

Träningsinformation:
Tiden på måndagar är preliminärt satt till 17-18 i Hemmesta Sporthall, men vi jobbar för att få den senarelagd så vi inte bara har tidiga tider och hinner med lite fys innan. 
På torsdagar kommer vi träna 17-18 i Värmdö Sporthall precis som tidigare år. 
På fredagar har vi inte full koll på när vi startar upp då det är en gemensam träning men vi återkommer med mer info så snart som vi vet mer. Ledarna för lagen måste sitta ner och planera. Tiden är i alla fall 17-18 och Hemmesta Sporthall är hallen. 

Cupinformation:
Den 2-3 november kommer vi spela Scorpions cup i klassen F06. Till den cupen kommer till att börja med de som anmält intresse att kallas. Detta är en cup i närområdet så ingen övernattning.
Vi kommer också spela Storvretacupen 4-6 januari. Här är det övernattning och vi kommer med en definitiv kallelse när vi startar igång säsongen. Vi är här anmälda i F06 Lätt.
Vi är också anmälda i Täby Gribby endagscup 4:e maj. En dagscup i Skarpängshallen i Täby som vi blivit inbjudna till. Mer info om den kommer när vi närmar oss.
Vi avser också åka på en avslutningscup efter säsongen är slut i april maj någonstans. Vi har ännu inte börjat titta på lämpliga cuper och klasser.

Vi hoppas att tjejerna kommer taggade inför i den nya säsongen och visar att vi har roligast på planen och även kämpar mest.

Väl mött i hallen
/Ledarna genom Fredrik Alzén
Referat: Värmdö IF F07 - Mammor och syskon
Matchrapport Mamma/Syskonmatchen
2018-06-03 18:22
Vi kommer till hallen och föräldrarna får bygga upp sargen för match. Mycket svalare i hallen än ute. Matchen startar och båda lagen är taggade. Ett friläge och mammorna/syskonen tar ledningen. Tjejerna jobbar sig in och kvitterar och tar ledningen. Men när två mammor sitter på utvisningsbänken så visar syskonen var skåpet skall stå. Med två spelare mindre kvitterar man och tar även ledningen som håller till paus.
Referat: Gribby Tjejcup - Värmdö IF
Cupreferat Gribby Tjejcup
2018-04-23 19:16
Tidig morgon 8:15 anländer vi till Skarpängshallen där en hel dag med innebandy väntar. En inbjudningsturnering med förhoppning om jämna matcher då det varit fokus på jämna lag vid inbjudan med nivå motsvarande medelserien. Första matchen har vi redan klockan 9 men vid ankomst så har Maja sjukanmält sig och dagen innan Olivia L så vi har 14 spelare istället för 16 som vi tänkte komma med. Dessutom premiär för Filippa på nivån som målvakt.
Cuprapport Mälarenergi cup i Västerås
2018-04-18 21:52
Samling vid första hallen för match 09:30. Samlingen var en timme innan så att man även har råd med felkörningar och dylikt. Tyvärr så har Engla blivit sjuk men de andra 17 tjejerna får spela lite mer istället. Tjejerna gäspar i omklädningsrummet men väl på planen så blev det fart. Matcherna är "bara" 2x15 minuter men man hinner med en hel del på den tiden. I denna match första period så stod Filippa i det närmaste sysslolös med bara ett skott mot sig. Vi har desto fler men få på mål. Vi leder dock med 3 mål i paus. Målvaktsbyte och Bro chockar med att göra mål efter 13 sekunder in i andra efter några individuella misstag på det snorhala golvet. Vi har en bra elfte minut där vi gör två mål och fastställer resultatet till 5-1. Skotten vinner vi med 14-8.
Nu till lunchstället och därefter till skolan vi skall sova vid för installering. Vi har två rum och några tjejer bestämmer sig för ena rummet så alla andra sover i andra rummet vilket på kvällen visar sig vara helt rätt då ena ligan ville sova och andra vara uppe.
Andra matchen redan på eftermiddagen och den blir mycket tuffare. Vi möter Strömsbro från Gävle och de mötte vi förra året i Mora med en knapp förlust i minnet. Paulina börjar i målet denna gång och får jobba på. Skotten vinner vi med 8-6 och målen fördelar sig med varsitt i perioden. Efter halva andra perioden gör de mål på Nowa men våra tjejer ger inte upp. Med en minut kvar så har vi press i motståndarzonen så Nowa får hoppa ut och in med extra utespelare. Denna gång lyckas vi och kvitteringen kom med 3 sekunder kvar av matchen. Glada tjejer i vårt lag som fick det att kännas som vinst trots lika resultat. Skotten i andra helt jämnt 6-6. 
Nu tillbaka för att leka lite och sedan middag och disco. Discot visade sig vara en flopp för nästan alla som hellre tittade på innebandy i intilliggande hall men Nowa och Josefine dansade loss i alla fall liksom våra unga ledare Tilde och Felicia.
Tillbaka till sovsalen så somnade många tjejer i ena rummet redan runt halvnio medan andra gänget somnade tidigast 10. Jag vet inte när då jag själv somnade strax innan 10.
Morgonen efter blev det tidig väckning och frukost innan avfärd till hall och ny match. Denna gång mot Rasbro från Uppsala. Även denna match blir jämn och mållös i första perioden. Andra fortsätter jämnt men efter drygt sju minuter så får vi frislag som förvaltas väl. Ledning ett mot noll men Rasbro kvitterar mindre än minuten efteråt. Ytterligare minuten senare tar vi åter ledningen och det blir matchen sista mål. Seger i en match där båda lagen spelade ganska lika med hög press. Skotten vinner vi med klara 20-8.
Tillbaka för häng och gruppövningar. Tjejerna skulle ta fram vad man skall göra för att vara bra kompisar med varandra och listan på saker som man vill att man gör är lång. Vi kokar ner det till 4 viktiga punkter som följer enligt nedan:
- Peppa varandra och ge varandra positiva ord, uppåtpuffar.
- Respektera varandra och lyssna (något man inte gjorde när respektive grupp hade genomgång).
- Säga hej till varandra när man träffas, oavsett var.
- Alla skall kunna vara med alla och ingen lämnas utanför.
Bra listan som vi nu måste jobba med tillsammans för att lyckas med.
Lunch mitt på dagen och gott om tid gör att 6 tjejer (och en ledare) vill gå till matsalen istället och vi kommer bara några minuter efter de som åker bil. Tal om en lekplats längs vägen gör att 14 tjejer går tillbaka via stopp vid lekparken. Utcheckning från sovplatsen och avfärd till nästa match.
Här väntar Örby som vi mött några gånger under säsongen. vi tar direkt kommandot i matchen och leder med 2-0 efter drygt 2 minuter. Men sedan stannar målskyttet av. Ledning med 2-0 i paus men ganska snart så in i andra så leder vi med 3-0. Sedan slappnar tjejerna av och släpper in Örby i matchen. De går två reduceringsmål men kommer inte närmare än så denna gång. Vinst med 3-2 gör att vi blev obesegrade i cupen. Skotten i denna sista match blev 20-10.
Nu laddar vi för sista dagscupen i Täby nästa söndag och hoppas på bra spel även då.

/Stolta ledare genom Fredrik Alzén
Referat: Salems IF - Värmdö IF
Matchreferat Salem IF
2018-04-08 16:26
Samling i hallens omklädningsrum 4 där det finns en utgång till en korridor som man kan leka och stoja i. Det gör också de flesta tjejerna. Innan matchgenomgång så sjunger vi för de tre lagkompisar som fyllt år sedan senaste träningen (en blivande tradition kanske?). Sedan genomgång och in på planen för uppvärmning.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 02/10 19:36 
Innebandy - Startsida, 01/10 13:57 
Innebandy - Startsida, 28/08 11:05 
Innebandy - Startsida, 20/04 20:13 
Innebandy - Startsida, 07/03 12:26 
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 05/07 15:57 
Värmdö IF, 02/07 09:24 
Värmdö IF, 19/06 12:16 
Värmdö IF, 25/05 12:13 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer