Välkommen till Värmdö IF Innebandy F07
Lagfotot 2017/2018

Värmdö IF är en förening där alla är välkomna. Vi är för närvarande 22 innebandyintresserade tjejer i truppen. Vi tränar i Hemmesta Sporthall måndagar och i Värmdö Sporthall torsdagar. För exakta dagar och tider, se kalendern. 

För att kunna ta hand om alla våra spelare har vi för närvarande sex ledare.


Vill du börja spela med oss?

Alla tjejer födda 2007 är hjärtligt välkomna och börja spela med oss. Är du intresserad? Kontakta Lagledaren Peter Johansson per mail och lämna följande uppgifter: Namn på barnet, personnummer, adress, kontaktuppgifter till minst en föräldrer.


Följ oss gärna på Facebook också!


Säsong 2017/2018 spelar vi i två olika serier:

  • Pantamera Blå Medel
  • Pantamera Blå LättSvår

Vi kommer delta på följande cuper under säsongen 2017-2018:

  • April/Maj: Ort oklar.
  • 22 April: Täby F06 Gribby Tjejcup
Meriter
  • 21-23/4 2017: Buster & Starlet Cup, F06, Mora - 4 matcher/2 vinster
  • 4-6/1 2018: Storvretacupen (Uppsala) - 6 matcher/6 vinster

Referat: Huddinge IBS - Värmdö IF (B)
Matchrapport Huddinge IBS (borta)
2018-01-14 18:06

Vi kommer till Tomtbergahallen i Huddinge. Vi är decimerade till 10 idag då Nathalii insjuknat under natten. Vi har ändå hunnit med att lägga matchplanen och tre backar får snurra runt på två platser och i övrigt 2 per position (bortsett målvakten då).

Referat: Tyresö Trollbäcken IBK - Värmdö IF
Matchrapport TTIBK
2018-01-13 21:09
Vi samlas i den tidiga lördagsmorgonen 08:15 i Strandhallen ute i Tyresö. Många trötta men ändå förväntansfulla tjejer. Vi drar laguppställningen och Filippa är målvakt för andra gången denna säsong. Vidare spelar Paulina forward vilket hon inte gjort tidigare under säsongen. Andra spelar också på ovana positioner men matchens inledning tyder inte på att det märks.
Referat: Värmdö IF - Älvsjö AIK IBF 
Matchrapport Älvsjö AIK (hemma)
2018-01-07 21:46
Vi samlas i hallen och tjejerna gör de flesta förberedelserna själva såsom utdelning av tröjor och dylikt. Man går också under Felicias och Tildes ledning uppvärmningen. Vi kommer att möta ett lag bestående av i huvudsak flickor födda 2006 och vissa av dem visade sig vara längre än våra unga ledare som ändå är 4 år äldre än dem.
Cuprapport Storvretacupen.
2018-01-06 23:21

På väg till första match stannar ungefär halva laget på Max i Uppsala för att inta lunch innan första matchen skall spelas. Vi skall möta Järna SK i en hal hall i utkanten av Uppsala. Det visar sig bli en tillställning där vi utan att glänsa vinner enkelt med 4-0. Efter det blir det avfärd till skolan där vi skall sova. Vi gör i ordning det mesta och förbereder oss för andra matchen för dagen mot Hudik/Björkberg IBK. Även här gör vi en med våra mått mätt en godkänd match utan större avtryck. Denna match känns dock tuffare än första matchen och här får vi släppa in 2 bollar men vi gör 9 och vinner än en gång. Att efter detta får tjejerna i säng blir svårt men att somna vid elva är väl ändå godkänt. Vi skulle ju bara upp strax efter klockan sex på morgonen dagen efter.

Så startar dag 2 med frukost och trötta barn. Men inte tillräckligt trötta för att inte spela innebandy. Vi möter IK Frej i den fräscha hallen IFU Arena. Ett lag vi från början visste att vi skulle ha lätt mot då de spelar i serien LättLätt i Stockholms norra serier. Vi vinner också här och håller nollan i matchen och även nollan i skott mot vårt mål i andra perioden. Vi stannar i hallen för att se F-05 spela sin sista gruppspelsmatch, vilken de förlorar men vinner ändå gruppen. Efter lunch väntar det första Uppsalalaget i FBC Uppsala Ungdom. Föräldrarna för förstärkning i hejaklacken och de är så långt den bästa klack vi haft så långt i turneringen. Vi tackar P-07 för det aktiva stödet och ni ägde verkligen läktaren. Motståndarna Uppsala visar direkt att de spelar ungefär som oss med hög press och att de vill anfalla genom passningsspel. Dock är vårt lag på tårna denna gång och gör sin bästa match så långt i turneringen. Vinsten med 9-0 är inget att skämmas för. Efter det så åker vi dessutom och hejar på P07 i en av deras alla matcher och även på kvällen F05 som spelar kvartsfinal. Den vinner de. Innan den matchen hade vi myskväll.

Så kom vi till finaldagen. Vi inleder återigen med frukost efter att de allra flesta sovit ut ordentligt. Vi går och hejar på F05 i deras semifinal och de vinner så finalen som de spelar missar vi det mesta av då de spelar den samtidigt som vi möter Storvreta IBK. En match vi byggt upp i tjejernas huvuden som den svåraste under cupen. Denna match spelar vi ännu bättre än mot Uppsala dagen innan och vi låter dem bara skjuta ett enda skott på vår målvakt. Vi själva gör 7 mål och ännu en hållen nolla läggs till protokollet. Tillbaka för lunch och sedan så är det dags att åka till IFU igen. Vi hänger där ett tag innan det är vår tur. Vi spelar i deras nya fina stora hall med många läktarplatser. Tyvärr inte fullsatt men det kanske man inte kan vänta sig i en hall som har plats för 2880 supportrar. Där står Gävle GIK för motståndet och de är förvarnade om vårt lags framfart och det känns som att det märks i deras agerande framför deras mål. De försöker täta till ordentligt men våra tjejer är för bra och de plöjer igenom med 12 bollar mot en hållen nolla bakåt. Men de får ändå 8 skott på våra målvakter och det är näst mest av alla lag i turneringen. Efter den så har vi en liten medaljceremoni innan hemfärd.

Tack för en underbar helg alla barn och framförallt ett stort tack till våra unga ledare Felicia och Tilde som var ett stort stöd för tjejerna.

Lite korta fakta om cupen.
Räddningar: 28
Skott på mål: 165
Målpassningar: 52
Antal gjorda mål: 58, varav ett självmål i andra matchen
Antal insläppta mål: 2
Antal målskyttar: 13
Antal spelare som gjorde assist: 16 (alla utom Paulina som stod alla matcher)
Effektivitet målskytte: 35,15%
Räddningsprocent: 93,3%

/Ledarna

Referat: Värmdö IF - Salems IF
Matchrapport Salem.
2017-12-17 16:50
Idag var det hemmamatch mot Salems IF. Vi räknar in spelarna till 9 och med det så saknas med andra ord två spelare, varav den ena var den tilltänkta målvakten. Vi ringer och spelarna kommer strax innan matchstart. 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 02/10 19:36 
Innebandy - Startsida, 01/10 13:57 
Innebandy - Startsida, 28/08 11:05 
Innebandy - Startsida, 20/04 20:13 
Innebandy - Startsida, 07/03 12:26 
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 07/12 09:22 
Värmdö IF, 29/11 14:08 
Värmdö IF, 23/11 17:00 
Värmdö IF, 14/11 08:53 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer