Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Värmdö IF Innebandy F07

Värmdö IF är en förening där alla är välkomna. Vi är för närvarande 23 innebandyintresserade tjejer i truppen. Vi tränar i Värmdö Sporthall tisdagar och i Hemmesta Sporthall torsdagar. För exakta dagar och tider, se kalendern. 

För att kunna ta hand om alla våra spelare har vi för närvarande sex ledare.

 

Vill du börja spela med oss?

Alla tjejer födda 2007 är hjärtligt välkomna och börja spela med oss. Är du intresserad? Kontakta Lagledaren Peter Johansson per mail och lämna följande uppgifter: Namn på barnet, personnummer, adress, kontaktuppgifter till minst en föräldrer.

 

Följ oss gärna på Instagram eller Facebook också!

 

Säsong 2020/2021 spelar vi i två olika serier:

Pantamera Röd Medel Mellersta
Pantamera Röd Medellätt Mellersta


Vi kommer delta på följande cuper under säsongen 2020-2021:

11-13 september 2020: Fatpipe Invitation cup, Linköping

(2-4 januari 2021: Storvretacupen, Uppsala)

 

Meriter

4-6 januari 2020: Storvretacupen F07 Svår - GULD

2-3 november 2019: Scorpions cup F07 - GULD

4 maj 2019: Gribby Tjejcup, F06, Täby - GULD
5-7 april 2019: Örebrocupen F06 - Semifinal A-slutspel
4-6 januari 2019: Storvretacupen, F06L, Uppsala - 1:a i gruppen, åttondelsfinal A-slutspel
2-4 november 2018: Scorpions cup F06, Bele Barkaby - Silver
22 april 2018: Täby F06 Gribby Tjejcup - 4 matcher/3 vinster, 1 oavgjord
14-15 april 2018: MälarenergiCup, F06, Västerås - 4 matcher/3 vinster, 1 oavgjord
4-6/1 2018: Storvretacupen (Uppsala) - 6 matcher/6 vinster

21-23/4 2017: Buster & Starlet Cup, F06, Mora - 4 matcher/2 vinster, 2 förluster


GULD i Storvretacupen
2020-01-08 10:19

Vi tog guld i Storvretacupen i klassen F07 Svår. Glada tjejer som förtjänar det såklart med deras fina spel och laganda. Nedan läser ni mer i detalj hur det gick till.Vaxholm:

Samling 15:00 i Celsiusskolan för inkvartering (de flesta kom i god tid innan) och senare avfärd till Ärentunaskolan (i orten Storvreta) för match mot Vaxholm. Lite långt att åka för ett derby kanske. Väl där så startar matchen och vi trummar på bättre än vi brukar i inledningen av cuper och gör mål som vi inte lyckats med i så stor omfattning innan juluppehållet. I paus leder vi med 3-1 och det känns stabilt. Vi fortsätter att göra mål i andra och Vera får hänga sitt första mål i innebandykarriären. Kul för henne såklart. Vi vinner med 7-1 och cupen startar bra. 


Huddinge:

Tillbaka till skolan för att äta middag och ladda för nästa match som är en kvällsmatch i IFU Arena med start 20:55. Vi möter Huddinge i det som på förhand kändes som gruppfinalen. De har två lag i klassen och har matchat dem jämnt enligt deras ledare. Vi vet deras styrkor och gjorde vad vi kunde för att neutralisera dem. Ändå kändes det farligt i deras anfall mot oss. Vi tar ledningen och de kvitterar. Vi gör om proceduren en gång till innan paus så 2-2. I andra tar vi över mer och gör också några mål. Vi släpper ett bakom oss efter att vi inte jobbar på som vi måste men segern kändes ändå klar tillslut med 6-3.


Nora:

Duscha, hem till klassrummet och sedan sova för match 11:00 (tur att vi inte hade en morgonmatch). Frukost och avfärd till Fyrishov där dagens matcher spelas (på A eller B-planen). Vi inleder bra med 2 snabba mål. Sedan varefter matchen går så faller vi ner i motståndarnas tempo och perioden slutar 2-0. Vi pratar i paus om att höja tempot och det gör vi. Målen dröjer trots det till halva perioden innan vi får hål på dem igen. Segern skrivs till 5-0. 


Täby:

Mellan matcherna (som är snålt med vila mellan) så får vi av föräldrarna in mellanmål så vi snabbt får upp energin till Täbymatchen. Vi har mött dem i serien under säsongen ett par gånger och spelat jämnt men ändå känner vi att vi bör klara det enkelt då vi leder gruppen och Täby är sist. Vi visar också det denna match då vi gör mål med jämna mellanrum i matchen. Vi leder med 3-0 i paus och i andra gör vi ett mål till. Vi får en utvisning för 6 spelare men reder ut den ganska enkelt. Gruppseger och direkt till semifinal. Skönt! Nu skall vi äta en rejäl lunch så Max blir valet då skolans matsal är stängd. 


Vallentuna (Semifinal):

Mellan matcherna så tittar mer än halva laget på kvartsfinalen där motståndaren till oss skall utses. Vi konstaterar att det blir Vallentuna och att vi måste stoppa några av deras vassa forwards. Vi rivstartar med mål efter 8 sekunder. Men annars är det mer av ett krigande där inget av lagen riktigt får till farliga chanser. Matchen är riktigt jämn och intensiv och det är nog inte vår bästa match historiskt sätt. Vi stressar då de pressar oss och lugnar inte ner oss när vi kan. Perioden slutar 1-0. Vi inleder andra med ett snabbt mål men efter en stund reducerar Vallentuna. Vi gör mål igen och då tar Vallentuna TimeOut. Det händer inte så mycket mer i matchen utan vi spelar av den och konstaterar att vi är i final. Duscha, resa till skolan och i med lite energi och sedan sova för att på morgonen äta frukost och städa ur. 


Bele Barkaby (Final):

I finalen som spelas mitt på dagen så möter vi Bele. De har vi mött i Knatteligan och i serien. Men framförallt i fyra cupmatcher tidigare utan att förlora. Matchen spelas 2x20 minuter och vi inleder bra och fredar oss från de få anfall de får. I mitten av period ett så tar vi ledningen. Vi trummar på men, med 15 sekunder kvar av perioden, får olyckligt en straff mot oss. Nervöst men Beles spelare sätter en backhand stolpe ut. Vila med 1-0. Vi pratar vidare om vikten att inte slarva men det händer ändå. efter nästan 7 minuter utökar vi ledningen och nu börjar det kännas som vi kan ta hem det. En utvisning mot oss och vi får spela 4-5 men Bele kommer inte till skott alls och när utvisningen är över så spelar vi på så bra att Bele tvingas att släppa en straff åt oss. Straffen sätter vi till synes enkelt. Kort därefter fastställer vi slutresultatet till 4-0 och båda lagen spelar av matchen.


Vi står alltså som vinnare av cupen som bästa 07-lag på flicksidan. Vi gick igenom utan poängförlust.


Vi passar på att tacka spelare, ledare och föräldrar för dessa underbara dagar och sena kvällar och ser fram emot nästa turnering. Men först kommer vardagen med match redan i helgen mot Tomtberga i Blåa serien.


Tack från oss ledare.


Referat: Värmdö IF (B) - Tumba GOIF 
Matchrapport Tumba GOIF (hemma)
2019-12-15 22:25
Samling som vanligt i hallen och det är mycket host och snörvel. Flera spelare är inte hundra procent friska men ändå jättesugna på att spela. Sedvanliga rutiner och sedan uppställning för match.
Referat: Värmdö IF  - Åkersberga IBF (C)
Matchreferat Åkersberga IBF (borta)
2019-12-14 17:01
Samling som vanligt men det saknas spelare. Efter ringning så visar det sig att spelaren är sjuk men glömt meddela detta. Dessutom så kastar ännu en spelare till in handduken mellan samling och matchstart så vi är glada att Mira kan ställa upp med kort varsel. Hon var ju ändå uppvärmd och klar efter två matcher med egna laget.
Referat: Värmdö IF  - Täby FC (B)
Matchreferat Täby FC (B) (hemma)
2019-12-08 21:16
Samling som vanligt och denna gång lite mer prat i omklädningsrummet då Vera spelar sin första match. Därav behöver vi mer taktiksnack än vanligt.
Referat: Nacka Wallenstam IBK - Värmdö IF (B)
Matchreferat Nacka Wallenstam IBK (borta)
2019-12-07 22:57
Samling i hallen denna fredagskväll. Tjejerna går ut som vanligt och kommer tillbaka för ombyte och matchgenomgång. Allt är som vanligt med andra ord.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 01/04 15:37 
Innebandy - Startsida, 01/02 22:36 
Innebandy - Startsida, 17/01 12:45 
Innebandy - Startsida, 15/11 14:37 
Innebandy - Startsida, 03/10 14:18 
Innebandy - Startsida, 28/08 22:05 
Nyheter från föreningen
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer