Välkommen till Värmdö IF Innebandy F07

Värmdö IF är en förening där alla är välkomna. Vi är för närvarande 20 innebandyintresserade tjejer i truppen. Vi tränar i Hemmesta Sporthall måndagar och i Värmdö Sporthall torsdagar. För exakta dagar och tider, se kalendern.

För att kunna ta hand om alla våra spelare har vi för närvarande sex ledare.

Vill du börja spela med oss?

Alla tjejer födda 2007 är hjärtligt välkomna och börja spela med oss. Är du intresserad? Kontakta Lagledaren Peter Johansson per mail och lämna följande uppgifter: Namn på barnet, personnummer, adress, kontaktuppgifter till minst en föräldrer.

Följ oss gärna på Instagram eller Facebook också!

Säsong 2019/2020 spelar vi i två olika serier:

Pantamera Blå Svår
Pantamera Röd Medellätt

Vi kommer delta på följande cuper under säsongen 2019-2020:

2-3 november 2019: Scorpions cup, Bele Barkaby

4-6 januari 2020: Storvretacupen, Uppsala

3-5 april 2020: Örebrocupen, Örebro

19 april 2020: Gribby Tjejcup

Meriter

2-3 november 2019: Scorpions cup F07 - GULD

4 maj 2019: Gribby Tjejcup, F06, Täby - GULD
5-7 april 2019: Örebrocupen F06 - Semifinal A-slutspel
4-6 januari 2019: Storvretacupen, F06L, Uppsala - 1:a i gruppen, åttondelsfinal A-slutspel
2-4 november 2018: Scorpions cup F06, Bele Barkaby - Silver
22 april 2018: Täby F06 Gribby Tjejcup - 4 matcher/3 vinster, 1 oavgjord
14-15 april 2018: MälarenergiCup, F06, Västerås - 4 matcher/3 vinster, 1 oavgjord
4-6/1 2018: Storvretacupen (Uppsala) - 6 matcher/6 vinster

21-23/4 2017: Buster & Starlet Cup, F06, Mora - 4 matcher/2 vinster, 2 förluster

Referat: Tyresö Trollbäcken IBK - Värmdö IF (B)
Matchreferat TTIBK (borta)
2019-11-09 21:40
Samling som vanligt en timme innan i Strandhallen i Tyresö. Tjejerna är ovanligt flamsiga och är svåra att få tyst på när vi väl skall börja dra laguppställning och prata upp matchen. Skall det vara ett gott eller dåligt tecken? Tidigare säsongen så har det mest varit positivt för matchresultatet och så även denna gång.
Vinnare Scorpions cup
2019-11-03 21:22
Glada vinnare av Scorpions cup
I helgen så spelade vi Scorpions cup i klassen F07. Förra året tog vi silver i F06-klassen så förväntningarna var höga hos en del av truppen. Enligt arrangörerna så bar vi favoritskapet och det kanske var befogat. Men vi tar det lite från början.

Vi samlas vid hallen 10:55 och hejar på P07 som spelar kvartsfinal i hallen vi spelar gruppspelet i. De gör bra ifrån sig och vinner kvartsfinalen och lämnar sedan hallen för vidare äventyr.

Vårt äventyr skall snart börja med match mot Tomtberga. Den inleds trevande men med stadigt förbättrande spel från våra tjejer. Pausvila 2-0 och det känns ändå stabilt men inte helt säkert. Andra spelar vi bättre och utökar till 6-0 innan Tomtberga fastställer slutresultatet till 6-1. Bra inledning men vi kan ju bättre.

Andra matchen mot Huddinge IBS och vi får bekänna färg mot ett mycket duktigt och löpstarkt Huddinge som spelar med mycket fart och bra löpningar. Vi tar ledningen men Huddinge kvitterar innan paus. I andra perioden tar vi över mer och mer och vinner till slut med 3-1. Eftersom Tomberga sedan vinner över Vallentuna är gruppsegern klar.

Vi skall dock ändå möta Vallentuna och trots att de har två förluster så skall de inte underskattas vilket våra tjejer gjorde. Vi kom inte i närheten av den nivå vi vet att tjejerna kan men vi vinner och går utan poängförlust från gruppspelet.

Morgonen väntar Åkersberga i Semifinal och vi har mött dem en gång tidigare i finalen i Gribby Tjejcup. Då vann vi och inleder med ett jättefint frislag som seglar hela vägen in i mål. Vi jobbar på och Åkersberga är inte helt ofarliga även vi känner att vi har kontroll på läget. Innan paus gör vi 2-0 och efter paus truppar vi på och vinner tillslut med klara 5-0.

Finalen spelas med underbar inramning. Först uppvärmning för att sedan bli presenterade efter en entré i mörkret. Vi möter Bele Barkaby som precis som vi är obesegrade hit. Matchen inleds bra av Bele Barkaby och vi verkar tagna av stunden. Men vi jobbar oss in i matchen mer och mer och tillslut precis innan vilan så tar vi ledningen och utökar den till 2-0. Efter paus så startar Bele bra och reducerar men våra tjejer vill inte förlora så de lyckas utöka ledningen till 4-1 innan spelet går lite mer i stå. Bele lyckas reducera igen men vi svarar med utökad ledning. I slutet får vi en utvisning och nervösa slutminutrar som ändå inte resulterar i några mål. Vinsten av matchen och cupen är ett faktum. Avslutande prisutdelning och sedan jubel tillsammans på både planen och omklädningsrummet.

Imorgon väntar en liten överraskning på slutet av träningen. Denna cup var rolig och vi ser redan fram mot nästa utmaning.

/Ledarna genom Fredrik.

Referat: Värmdö IF (B) - Huddinge IK
Matchreferat Huddinge IK (hemma)
2019-10-06 22:16
Samling som vanligt innan match och vi pratar om att göra jobbet och inte slarva. Fokus är att vara beredd på en gång. För vi kommer möta ett Huddinge som vi mött så många gånger förut och alltid spelat jämnt mot. Detta är även första seriematchen som vi spelar 3 perioder om 15 minuter vardera.
Referat: Värmdö IF  - Täby FC (D)
Matchreferat Täby FC (D) hemma
2019-10-06 22:10
Vi samlas i hallen. Maja sjuk så Tyra kommer in i hennes ställe. Vi kommer möta ett Täby som vi nog inte mött sedan knatteligan och den tiden minns man knappt längre och mycket har hänt sedan dess.
Referat: IK Tomtberga (A) - Värmdö IF
Matchreferat IK Tomtberga (borta)
2019-09-30 21:35
Anländer Kvarnbergshallen i Huddinge och trots att vi varit här några gånger så hittar inte alla föräldrar rätt med spelarna.
Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 03/10 14:18