Välkommen till VIF Innebandy P06!
Tack till publiken efter vinst på hemmaplan

Vi är ca 35 spelare som spelar innebandy med fokus på att ha roligt, lära oss bli bra på teknik och lagsamarbete.

Våra träningar är måndagar 19.00-20.30 i Hemmesta Sporthall, onsdagar 18.00-19.30 i Värmdö Sporthall samt torsdagar 19.00-20.30 i Hemmesta Sporthall.

Vi är också med i seriespel där vi spelar mot andra lag runt om Stockholm, och cuper där vi spelar mot lag från andra delar av Sverige och ibland internationellt.

Vill du börja spela med oss? Kontakta vår lagledare Helena Breitung på helena.breitung@sabis.se.

Lyckad och rolig cupresa till Storvreta!
2019-01-06 23:12
Vi är nyss hemkomna från en riktigt rolig och lyckad cup i Storvreta som ju inte bara är Sveriges utan världens största innebandycup sett till antal anmälda lag, ca 800 totalt. Vi deltog med två P06-lag och det var en bit över hundra P06-lag anmälda från runt om i Sverige (samt även ett antal från andra länder).

Efter ett intensivt gruppspel stod det klart att båda våra lag tagit sig vidare till A-slutspel och åttondelsfinaler, riktigt kul, och mycket starkt jobbat av killarna i vår första cup med slutspel! Denna gång tog vi oss inte hela vägen men vi lärde oss mycket och hade framförallt flertalet välspelade och spännande matcher.

Förutom en massa innebandy hann vi med att ha roligt där vi bodde och även på Fyrishovsbadet där vi avslutade cupen innan avfärden hem.

Stort tack till alla spelare, coacher och föräldrar för en lyckad cup!
Bra dubbelmatcher mot Farsta Sharks i seriepremiären
2018-10-03 09:49
Härlig seriepremiär i Värmdö Sporthall med två bra och jämna matcher mot Farsta Sharks som alltid brukar bjuda på riktigt tufft motstånd. Grymt jobbat killar och coacher! Och vilket bra drag på läktaren, mäktigt 👍👍👍 Resultat 1-3 på Medelnivå och 5-1 på Svårnivå.
Rafflande returmatch mot föräldrar
2018-05-07 09:47
Tack för matchen, som killarna vann
Igår hade vi innebandyfest i Värmdö Sporthall, med snack inför kommande säsong, roliga utmaningar, prisutdelning, match mot föräldrar och grillning.

Ca 25 killar och 15 föräldrar var anmälda till matchen som skulle avgöra om det är killarna eller föräldrarna som är vassast på innebandy. Efter proffsiga uppvärmningar från båda läger körde vi igång matchen som spelades 3 *15 min.

Första perioden dominerade killarna klart, föräldrarna verkade lite vilsna, hade svårt att hitta rollerna och drog på sig en utvisning för liggande spel. Föräldracoachen var inte helt nöjd efter första perioden men sen fick hon ordning på laget, föräldrarna reste sig starkt och tog ett klart kommando i andra perioden. Målproduktionen kom igång och föräldrarna kunde något överraskande gå till periodvila med ett par måls ledning inför sista.

Men vi har sett det förut, och vi fick se det igen. P06 Innebandy ger inte upp så lätt utan fick igång passningsspelet och jobbade sig ikapp i matchen. Med ett par minuter kvar tryckte man så in ledningsmålet och trots tappert kämpande av föräldrarna som tog ut målvakt och gjorde allt de kunde för att kvittera, lyckades killarna hålla undan och vinna.

Stort tack till alla som var med! Vi kör som sagt på med träningar så länge det finns intresse och har även en rolig utomhuscup i juni att se fram emot för de som kan och har lust att var med.
Riktigt rolig cupresa till Västerås
2018-04-16 13:04
Tack till publiken och besök på actionbadet Kokpunkten.
Den 14-15 april var VIF Innebandy P06 på Mälarenergi Cup. Vi deltog med två lag och spelade 8 matcher under två roliga dagar i Västerås. På lördagen hann vi också med ett besök på actionbadet Kokpunkten där 21 badsugna killar och 5 ledare fick en väldigt kul och blöt upplevelse. Som tidigare konstaterat är själva resan, boende med kompisar, lekar och aktiviteter en lika viktig del som att spela själva matcherna, och killarna hade även denna gång en riktigt rolig cup!

Gällande matcherna kan vi konstatera att killarna verkligen utvecklas positivt, inte minst gällande passningsspel, lagspel och försvarsarbete, men vi gjorde också riktigt många härliga och snygga mål. Stort tack till spelarna, ledarna och inte minst föräldrarna som var med och hjälpte till med transporter.

Nu kör vi på med träningar ett tag till, träningsmatch och besök på SM-finalerna kommande helg och lite längre fram det spännande revanschmötet i matchen Spelare mot Föräldrar!

Kul träning med spelare från herrlaget!
2018-03-09 09:09
Lagbild efter träningen med spelare från herrlaget.
Igår hade vi en riktigt rolig träning med intervaller i snön och snöbollskrig som uppvärmning, och sen träning och match tillsammans med fem hjältar från herrlaget.

Pierre, Henrik, Oskar, Martin och Robin från herrlaget visade skotteknik och bra knep för att vinna tekningar. Sen blev det matchspel med mycket bra spel, coachning och inhopp från herrlagsspelarna. Martin spikade igen i målet och gjorde flera riktiga fantomräddningar, men till slut fick killarna in bollen :)

Stort tack till herrlaget för att ni var med och skapade en riktigt rolig träning!
Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 17/09 12:57