Välkommen till VIF Innebandy P06!
Tack till publiken efter vinst på hemmaplan

Vi är ca 40 spelare som spelar innebandy med fokus på att ha roligt, lära oss bli bra på teknik och lagsamarbete.

Våra träningar är måndagar 17.40-19.00 i Värmdö Sporthall, onsdagar 17.40-19.00 i Hemmesta Sporthall samt matchträning torsdagar 18.30-20.00 i Hemmesta Sporthall.

Vi är också med i seriespel där vi spelar mot andra lag runt om Stockholm, och cuper där vi spelar mot lag från andra delar av Sverige och ibland internationellt.

Vill du börja spela med oss? Kontakta vår lagledare Helena Breitung på helena.breitung@sabis.se.

Lyckad cup-resa till Storvreta!
2018-01-07 16:47
Boendet, aktivitet på Air Hop och bild från cupmatch.
Den 4-6 januari var det premiär för VIF Innebandy P06 i Storvreta-cupen. Vi deltog med två lag och spelade hela 13 matcher i 7 olika hallar på 3 dagar! Vi hann även med att besöka Air Hop som var ett riktigt roligt ställe för hoppsugna. Som vanligt är själva resan, boende med kompisar, lekar och aktiviteter en lika viktig del som att spela själva matcherna, och killarna hade en riktigt rolig cup!

Vi hade många bra och välspelade matcher där det var gott om snygga mål, fint försvarsarbete och målvakter som gjorde toppenräddningar. Vi lärde oss också mycket om vad vi ska träna mer på nu under vårsäsongen. Stort tack till spelarna, ledarna och inte minst föräldrarna som var med och hjälpte till med transporter och annat.

Nu kör vi på med träningar och seriematcher!

Rolig avslutning med match mot föräldrarna!
2018-01-02 11:43
Föräldrar och syskon tackar för bra match
Vi avslutade höstsäsongen med en rafflande match mellan taggade killar som mötte föräldrar och syskon. Det visade sig snabbt att föräldrarna hade tur som fick syskon med sig, de stod nämligen för de flesta av målen i föräldralaget :) Det var kamp ända in i slutminutrarna där storspelande målvakter räddade omöjliga lägen flera gånger om men föräldrarna till slut kunde vinna med sista målet. Tack för en rolig avslutning, det blir revanschmatch i vår, nu laddar vi för Storvreta 4-6 januari!
Målvaktshjältar på träning med A-lagets målvakt
2017-11-01 14:37
Martin Ekstrand från herrlaget var med och tränade våra målvakter.
Vi har haft en specialträning för målvakter där vi under 2,5 timmar hårdtränade positioner, förflyttningar och försvarsarbete. Martin Ekstrand som är målvakt i herrlaget kom förbi och berättade om hur han tränar och jobbar i målet. Han var också med och genomförde övningar och sedan fick killarna chansen att utmana Martin på precisionsutkast. Det var en jämn match även om Martin till slut vann mot våra sju målvaktshjältar som var på plats.
Nu är serien igång i full fart
2017-11-01 14:29
Bild från bortamatch i serien
Serien har rivstartat och vi har tre matcher vissa helger, kul med gott om möjlighet för killarna att få spela match. Denna säsong har vi lag i dels Blå MedelLätt-serien och dels i Blå MedelSvår. Motståndet kan med andra ord variera en del men vi bör möta P06-spelare i stor utsträckning. Under höstlovet är det lite uppehåll i matchschemat.
Nu tränar vi mer löpning och fys
2017-11-01 14:22
Uppvärmning och löpträning ute
Som ni kanske noterat har vi börjat med mer löpnings- och fysträning. På måndagar och onsdagar är det 20 minuter innan innebandyträningen och på torsdagar 30 minuter innan träningen. Fysträningen sker till utvalda låtar med komponerat program från gymnaster som vet hur man får det att bränna i lår, mage och armar :)