Välkommen till Värmdövallens Gym!

Fullt utrustat med konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner, fria vikter, bollar och gummiband finns gymet redo i  Värmdö Sporthall! Till gymet erbjuder vi bland annat personlig träning, PT-grupper, kroppssammansättningstester, individuellt anpassade träningsprogram och instruktioner.

Öppettiderna är generösa och det är nära till övrigt på anläggningen. Omgivningarna erbjuder utegym, elljusspår, fotbollsplaner och friidrottsanläggning - perfekta träningsupplägg för privatpersoner, grupper och företagsfriskvård. Passa på att själv köra din träning när barnen ändå har sin  fotbollsträning!

Åldersgränsen är 15 år.

Hur vill du komma iform?

Öppettider under Nationaldagen
2017-06-05 14:13
Gymet har öppet som en vanlig tisdag denna Nationaldag.

Välkommen!
2017-03-22 13:37
Enligt parkeringsbolaget så råder det parkeringsförbud utanför gymet. Vi rekommenderar de två stora parkeringarna utanför Hemmestaskolan. Notera att det krävs tillstånd på vardagar fram till 16 på parkeringen närmast Värmdö Sporthall och att P-skiva krävs i övrigt.

Värmdö IF, 02/06 09:20
Värmdö IF, 15/05 09:22