Välkommen till Värmdövallens Gym!

Fullt utrustat med konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner, fria vikter, bollar och gummiband finns gymet redo i  Värmdö Sporthall! Till gymet erbjuder vi bland annat personlig träning, PT-grupper, individuellt anpassade träningsprogram och instruktioner.

Öppettiderna är generösa och det är nära till övrigt på anläggningen. Omgivningarna erbjuder utegym, elljusspår, fotbollsplaner och friidrottsanläggning - perfekta träningsupplägg för privatpersoner, grupper och företagsfriskvård. Passa på att själv köra din träning när barnen ändå har sin  fotbollsträning!

Åldersgränsen är 15 år.

Hur vill du komma iform?

SOMMARKORTET på Värmdövallens gym!
2020-06-01 09:29
Nu kan du köpa Sommarkortet på gymmet!

Sommarkortet gäller från 1/6-31/8 och kostar 600 kr. Anmälan sker via denna länk, faktura på mailen och upphämtning av passerkort på Kansliet en trappa upp i Värmdö Sporthall efter överenskommelse.

Gymmet är öppet hela sommaren enligt ordinarie öppettider.

Välkommen till Värmdövallens gym!

Gymmet öppet som vanligt!
2020-04-01 10:22
Gymmet på Värmdövallen är öppet som vanligt.

Vi hjälps åt att hålla ner smittspridningen genom att tvätta händerna ofta, tvätta av de ytor du använt på gymmet, hålla ett schysst avstånd till dina medtränande och framför allt att vara hemma vid alla eventuella sjukdomssymptom. Detta gäller samtliga besökare på gymmet.

Tillsammans hjälps vi åt!

Vi följer fortsättningsvis Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer i föreningen och på anläggningar.

Ny sprint
2019-09-12 15:47
Nu är ny sprint monterad till stativet för stången.
Vi tar emot ePassi Min friskvård
2017-09-26 13:44
Leta upp Värmdövallens gym via denna länk och följ instruktionerna.
2017-03-22 13:37
Enligt parkeringsbolaget så råder det parkeringsförbud utanför gymet. Vi rekommenderar de två stora parkeringarna utanför Hemmestaskolan. Notera att det krävs tillstånd på vardagar fram till 16 på parkeringen närmast Värmdö Sporthall och att P-skiva krävs i övrigt.