VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Tränarskap med Ali Amini
2021-10-26 13:19, Fotboll - Startsida

Innan Corona och restriktioner tog vid så hade vi påbörjat en utbildningsplan för föreningens fotbollsledare, tillsammans med de andra fotbollsföreningarna på Värmdö. Det innefattar SvFF:s tränarutbildningar, samt ledarutbildning i samarbete med Svenska Fotbollsakademin (SvFA).

Vi fortsätter nu denna utbildningsresa och nästa steg är den mycket uppskattade utbildningen TRÄNARSKAP med SvFA och Ali Amini.

Tränarskap

Vad?

Tränarskapsserie i fyra steg - Organisation, Effektivitet, Variation och Anpassning. Varje tillfälle innehåller 1,5 timme teori + 1,5 timme praktik.

Med Tränarskap får du verktygen för att göra barn- och ungdomsträningen rolig, utvecklande och stimulerande.

Tränare för flickor/pojkar 2003-2009 (11 mot 11 / 9 mot 9)

När?

Del 1) Organisation            8 november, kl. 19:00-22:00

Del 2) Effektivitet              22 november, kl. 19:00-22:00

Del 3-4 våren 2022. Återkommer med datum.

Målsättningen är att man ska gå alla 4 tillfällen.

Anmäl dig på denna länk.

Utbildningen kan ta ca. 35 ledare, OM det blir fler än så, så tillämpas först till kvarn.

2021-10-11 15:18

Värmdö IF välkomnar vår nya sponsor Di Pollo! De finns i Hemmesta Centrum alldeles bredvid Coop - välkommen till restaurangen eller beställ hem med onlinetjänst.

"Vi hälsar er varmt välkomna till Di Pollo Ristorante & Pizzeria. Du kan sitta ned och avnjuta våra pizzor med riklig fyllning. Dessutom har vi pastarätter, sallader, grillrätter med tradition – färska ingredienser. Kom in och smaka våra goda pizzor och vi lovar en härlig smakupplevelse. Vi erbjuder en trevlig och välkomnande restaurangmiljö som en naturlig mötespunkt för alla. Di Pollo Ristorante & Pizzeria personal önskar alla våra gäster en smaklig måltid…"

//Di Pollo

U18 seriesegrare
2021-10-04 16:11, Fotboll - Startsida
Grattis säger vi även till spelare och ledare i Värmdö IF:s U18-lag som i helgen säkrade seriesegern efter vinst borta mot Arameiska-Syrianska med 4-2.

Framtiden för Värmdö IF Fotboll ser ljust ut!
Herrlaget vinner div.5 Mellersta Svealand
2021-10-04 16:06, Fotboll - Startsida
S E R I E S E G R A R E
Sejouren i div. 5 blev kortvarig!
Värmdö IF Herrlag säkrade i helgen seriesegern i div 5 Mellersta efter vinst med 1-4 borta mot Nacka FC. Nästa säsong väntar återigen spel i div 4!

Stort GRATTIS alla spelare & ledare
Innebandy - Startsida
Hedra Anders Olsons minne – skänk en minnesgåva inför avskedsceremonin
2021-09-21 10:13, Innebandy - Startsida

Idag har det gått 511 dagar sedan vi nåddes av det tragiska beskedet att vår omtyckte ordförande i innebandysektionen, Anders Olson, hade avlidit.

Beskedet kom som en chock för oss som stod Anders nära och det har tagit oss lång tid att inse att han inte längre finns bland oss.

Vi var många inom Värmdö IF-familjen som hade velat ta ett sista avsked av Anders där under våren 2020 men p.g.a. att pandemin etsat sig kvar i samhället så har det inte varit möjligt.

Nu får vi dock en chans till att ta ett sista farväl då Anders familj kommer att anordna en avskedsceremoni i Fagersta nu på fredag, 24 september.

Värmdö IF har, inför avskedsceremonin, öppnat en fond till Anders Olsons minne och på familjens initiativ så undanber man sig blommor under avskedsceremonin och istället ser man gärna att den som vill hedra Anders skänker en gåva till minnesfonden.

Vill du skänka en gåva till Anders Olsons Minnesfond, swisha valfritt belopp till nummer 123 470 16 94, märk inbetalningen med Anders Olsons Minnesfond

Med varma hälsningar

Värmdö IF Innebandy