SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Fotboll
Pojkar -08

Dalecarlia cup / Inställd turnering 2021
 
Tid:ons 30 juni, 18:00 - sön 04 juli, 18:00
Plats:INSTÄLLD
Samling: Grisslinge parkering
Aktivitetsinfo:Dalecarlia Cup ställer in turneringen 2021.

Som en konsekvens av pandemin kommer Dalecarlia Cup 2021 att ställas in.

En kontinuerlig dialog har skett med smittskydd Dalarna samt Länsstyrelsen i Dalarna och vi ser ingen möjlighet att genomföra cupen utifrån de bedömningar som görs inför sommaren. Beskedet är naturligtvis tungt att ge men samtidigt har vi förstått efter vägen att det skulle bli svårt att genomföra cup med pandemins fortskridning.

- Vi har jobbat utifrån flera olika scenarios för genomförande men står nu inför ett fullbordat faktum. Vi känt att uppförsbacken bara blivit större och det var åt det här hållet som beslutet lutade åt, Cupansvarig, Stefan Sens.

Dalecarlia Cup har sedan starten 1981 utvecklas till en av landets största turneringar med en speciell inramning och atmosfär.

- Vi tvingas återigen ta ett mycket tråkigt beslut, vi måste ta vårt ansvar och anta de utmaningar som nu väntar oss igen som klubb. Vi hoppas och tror att vi tillsammans kommer att genomföra det bästa Dalecarlia Cup någonsin 2022.

<< Tillbaka

 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
Våra sponsorer