SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Innebandy
Pojkar -06

Rafflande returmatch mot föräldrar
2018-05-07 09:47
Tack för matchen, som killarna vann
Igår hade vi innebandyfest i Värmdö Sporthall, med snack inför kommande säsong, roliga utmaningar, prisutdelning, match mot föräldrar och grillning.

Ca 25 killar och 15 föräldrar var anmälda till matchen som skulle avgöra om det är killarna eller föräldrarna som är vassast på innebandy. Efter proffsiga uppvärmningar från båda läger körde vi igång matchen som spelades 3 *15 min.

Första perioden dominerade killarna klart, föräldrarna verkade lite vilsna, hade svårt att hitta rollerna och drog på sig en utvisning för liggande spel. Föräldracoachen var inte helt nöjd efter första perioden men sen fick hon ordning på laget, föräldrarna reste sig starkt och tog ett klart kommando i andra perioden. Målproduktionen kom igång och föräldrarna kunde något överraskande gå till periodvila med ett par måls ledning inför sista.

Men vi har sett det förut, och vi fick se det igen. P06 Innebandy ger inte upp så lätt utan fick igång passningsspelet och jobbade sig ikapp i matchen. Med ett par minuter kvar tryckte man så in ledningsmålet och trots tappert kämpande av föräldrarna som tog ut målvakt och gjorde allt de kunde för att kvittera, lyckades killarna hålla undan och vinna.

Stort tack till alla som var med! Vi kör som sagt på med träningar så länge det finns intresse och har även en rolig utomhuscup i juni att se fram emot för de som kan och har lust att var med. 

Nyhetsarkiv
Tack för säsongen!2014-05-08 12:55
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer