VÄRMDÖ IF
Innebandy
Pojkar -06

Summering av en fantastisk seriesäsong
2019-04-02 10:50
I helgen spelade vi våra sista seriematcher för säsongen, det blev en härlig avrundning av säsongen med fint spel och två vinster.

Killarna är riktigt stolta över sin seriesäsong, och det är vi ledare också, framförallt över hur deras spel har utvecklats. I många matcher har det bjudits på innebandygodis av hög kvalitet, riktigt roligt att se!

Nu har vi cupspel kvar innan vi börjar blicka framåt mot nästa säsong då vi ska upp på Ljusröd/Röd nivå, blir spännande.

Stort tack till alla spelare, ledare och påhejande föräldrar för en fantastisk seriesäsong som avslutning på Blå nivå!

Tack för säsongen!2014-05-08 12:55