SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Innebandy
Pojkar -16

Hösten 2023
2023-09-17 22:12

Träningstid: Söndagar kl 12-13

Nu är säsongens första innebandyträning avklarad och det känns riktigt kul att vara igång igen! Så härligt att se alla taggade barnen på planen idag 🏑

 

Några viktiga saker inför säsongen;

 

Sportadmin - ladda ner appen för att enkelt kunna svara på våra kallelser. Det är viktigt att ni föräldrar svarar på kallelserna inför varje träning så att vi ska kunna planera utefter rätt förutsättningar.


Whatsapp - vi har startat upp en grupp i Whatsupp för alla föräldrar för enklare kommunikation både er föräldrar emellan men också till/från tränare. Gå med i gruppen via länken:

 

Engagerade föräldrar - som vi skrivit om tidigare så är vi en stor grupp och behöver därför fler tränare/hjälptränare och engagerade föräldrar. Allt vi gör är helt ideellt och vi behöver bli fler som kan hjälpas åt och avlasta varandra så inte några få behöver dra hela ansvaret. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet eller kunskaper i innebandy utan ett engagemang och glatt humör räcker långt. Är vi många som hjälper till behöver alla inte vara med varje gång. Varmt välkommen att höra av dig för att dela med dig av din tid med våra barn!

 

Tillsammans gör vi innebandyn möjlig!

 

Allt gott! 🏑

/Tränarna för innebandy P16


Nyhetsarkiv
Hösten 20232023-09-17 22:12
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
Våra sponsorer