SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Fotboll

Anmälan till Domarutbildning - Grund
2023-01-12 12:00

DOMARKURSEN ÄR NU FULLBOKAD, SÅ INGA FLER ANMÄLNINGAR KOMMER ATT KUNNA GÖRAS. Om du anmält dig och får plats så kommer du få ett bekräftelsebrev med en faktura med betalning omgående, för att säkra din plats. Vid utebliven betalning går platsen direkt vidare till nästa person på reservlistan. 

 

Det går fortfarande att anmäla sig till Grundkurs arrangerat av förbundet, då använder du denna länk. Värt att veta då är att du inte blir tilldelad matcher på Värmdövallen. 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vad roligt att du vill bli domare och utveckla dina kunskaper med att gå Grundkursen Fotbollsdomare hos oss i Värmdö IF. Kursen går söndagen den 19/2 2023. Tiden är 09.00-16.00 och närvaro krävs hela dagen för att blir godkänd. 

 

Platsen är Kansliet och lunch ingår samt fika/frukt. Kostnaden för kursen är 650 kr per person och betalas via faktura innan kursstart. 

 

Det finns 20 platser och därefter hanteras en kölista. Vi återkommer med inbjudan och faktura om du fått plats, så var beredd på att det kan bli på kort varsel. 

 

Denna kurs är för dig som aldrig gått en domarutbildning innan. Har du dömt tidigare ska du gå Fortsättningsutbildningen. 

 

Via denna länk anmäler du dig till Grundutbildningen Fotbollsdomare 2023. 

 


Nyhetsarkiv
Utbildningar 20232023-01-09 15:17
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif