SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Innebandy
Pojkar -08

Nu kör vi - första träningen 12/9
2015-09-01 14:49

Lördagen den 12 september drar säsongen 2015-2016 igång. Alla spelare, ledare och föräldrar hälsas välkomna igen.


Vi är idag drygt 50 barn och elva ledare anmälda och kommer att träna i två grupper. Blå grupp tränar kl 13.00-14.00 medan Vit grupp tränar kl 14.00-15.00. Samtliga träningar är i Hemmesta Sporthall. Vilken grupp du tillhör hittar du i dokumentet "P08 Grupper och tider" via denna länk eller i kolumnen till vänster. Observera att dokumentet kan komma att ändras fortfarande.


Nytt för i år är att vi kommer introducera målvakter på träning och vårt spel och att vi kommer att delta på en del dagcuper, så kallade knatteligan. På dessa spelar man med tre utespelare och en målvakt. Första tillfället är förbundets Knatteliga-kickoff som kommer att genomföras hemma i VIF-hallen lördagen den 26/9. Mer information och intresseanmälan om den kommer via mailen.


Föräldramöte

Den 12/9 kl 14.15 har vi dessutom ett föräldramöte i Hemmesta Sporthall, missa inte det. Vi saknar i dagsläget lagledare, kassör och ett föräldraråd. Är du intresserad och vill veta mer om dessa uppdrag, kontakta huvudtränare Niclas på nbrantingson@gmail.com 


Några enkla regler för P08:

  • Vi samlas 10 min innan träningen börjar för ombyte, toalettbesök, förberedelser m.m.
  • Varje barn har en ansvarig vuxen på plats som kan hjälpa till om exempelvis olyckan är framme.
  • Föräldrar, andra vuxna eller syskon befinner sig vid sidan av planerna, ska vuxen/syskon vara med på planen ska denne vara ombytt och agera som hjälptränare. Kontakta ledarna innan träningen startar.
  • Barnets namn ska på något sätt vara synligt  å kläderna, t ex genom tejpremsa på tröja.
  • Klubba och vattenflaska ska vara märkt med barnets namn.
  • Innebandyglasögon är obligatoriskt, utan skyddsglasögon får tyvärr inte barnet delta.
  • Fotbollsbenskydd är tillåtet så länge barnen är små.
  • Föräldrar hjälper till att bygga eller ta ner sarg om tränarna så önskar. Blå sarg ska vara ytterst, vit sarg delar av planerna.

Tips att tänka på vid inköp av utrustning: http://www.varmdoif.se/docs/11/1558/Utrustningsguide.pdf


/Ledarna


 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer