SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
- en förening för alla
Utbildningar 2020 - 2021

 

Här hittar du information och datum för föreningsgemensamma utbildningar. Utbildningar för specifik idrott hittar du under respektive sektion. 

 

Körkortsutbildningen har vi vanligen två gånger per år - en gång på våren och en gång på hösten. 2019 hade vi den endast på våren och nästa tillfälle hade vi planerat till hösten 2020. Nu kommer det skjutas ytterligare så nästa tillfälle kommer förhoppningsvis att gå under våren 2021. Preliminära datum enligt nedan och kan komma att ändras på kort varsel med anledning av rådande situation med Covid-19. 

 

Körkortsutbildningen

 

Enligt föreningens policy ska alla lagledare, tränare och förtroendevalda i föreningens olika styrelser genomgå föreningens introduktionsutbildning, den sk. Körkortsutbildningen. Utbildningen omfattar föreningens organisation och administration, policy och värderingar, ledarskap samt barns- och ungdomars utveckling. Utbildningen är uppdelad på två tillfällen - specificerat enligt nedan. Man behöver gå båda för att bli godkänd. 

 

Nästa utbildningstillfälle: Preliminärt i början av maj 2021. Exakt datum kommer. 

 

Tillfälle 1 (praktik och teori) 

Här kommer en mycket uppskattad extern föreläsare från Lillsved som pratar om ledarskap, barn- och ungdomars utveckling samt genomgång av praktiska övningar/lekar för att demonstrera detta. 

Tid: 18.30 - 21.00

Plats: Värmdö IF:s Kansli

 

Tillfälle 2 (teori) - Del 1

Här startar vi med en genomgång av föreningens administrationsverktyg och hemsida som ledare och aktiva använder. Vi går igenom kalenderfunktion, kallelser till träningar/matcher, hemsidans uppbyggnad, närvaroanteckning mm. Ett mycket bra hjälpmedel för alla ledare!

Tid: 18.00 - 19.00

Plats: Värmdö IF:s Kansli

 

Tillfälle 2 (teori) - Del 2

Denna del omfattar föreningens organisation, policy och värderingar, Kansliets funktion och vilka förväntningar föreningen har på sina ledare/spelare/föräldrar mm. 

Tid: 19.00 - 21.00

Plats: Värmdö IF:s Kansli

 

 

Anmälan: Länk till anmälan hittar du här

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Skadeutbildningen

Minst en person i varje lag/grupp ska ha gått föreningens interna skadeutbildning. Under denna utbildning går vi igenom hur man hanterar uppkomna skador under match, tävling och träning. Efter genomförd utbildning får laget möjlighet att kvittera ut en komplett sjukvårdsväska.

 

Nästa utbildningstillfälle: Inte spikat

Tid: 18:00-20:00

Plats: VIF Kansliet

Anmälan: Länk till anmälan hittar du här

 

 

 

 

 

 

 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif