SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrott med extra stöd
Koll på boll

Information - Koll På Boll 2021

Koll på Boll med fokus på rörelse och bollsport. Tanken är att det ska vara idrott som funkar för dig med funktionsvariationer, där individuella olikheter accepteras. 

 

Vi jobbar med de grundläggande motoriska färdigheterna som t.ex. klättra, hoppa, springa och balansera med hjälp av en hinderbana. Vi jobbar med bollar genom olika varierande övningar enskilt, i par eller via leken. Den sensomotoriska träningen arbetar vi individuellt med barnen utefter deras förutsättningar.

 

Ledare är Catarina Henriksson, utbildad idrottslärare med över 15 års erfarenhet och

Gunilla Lundblad Sensomotorisk tränare.

 

Målgrupp: Skolbarn från 7 års ålder där förmågan att kommunicera och interagera socialt varierar. Ledsagare krävs om barnet behöver hjälp med kommunikation och instruktioner. Alla deltar efter egen förmåga.

 

Tid och plats: Tisdagar kl. 15. 50-16,45 i gymnastiksalen, Hemmesta 6-9

Ny starttid from 5 oktober kl 16,20-17,15 

 

Höstterminen: 7/9 - 14/12 (uppehåll v 44 för höstlov)
 

Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, LSS ger rätt att ansöka om ledsagare för att ge möjlighet att delta i fritidsaktiviteter. Vill du ha råd kring ansökan, kontakta Föräldraföreningen, Kullsvedsskolan på varmdosarff@gmail.com

 

Vill du börja idrotta med oss? Du hittar kontaktuppgifter i vänsterkolumnen här på hemsidan. Anmäl dig genom ett mail till:Catarina@traningsinspiratoren.se

 

2014-08-19 10:22
Höst start av terminen tisdagen den 26/8.
Ser fram emot en rolig termin tillsammans!
Välkomna!
Catarina
Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 09/02 13:02 
Värmdö IF, 11/10 15:18 
Värmdö IF, 28/04 15:27 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer