SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Parasport

Värmdö IF parafotboll

 

Under våren 2024 vill vi starta upp ett parafotbollslag i Värmdö IF för personer med intellektuell funktionsnedsättning och är i åldrarna 7 – 16 år. 

 

Verksamheten utformas utifrån de behov och förutsättningar som spelarna har och vi fokuserar på inkludering och spelglädje. Projektet drivs tillsammans med RF/SISU Stockholm, Värmdö Kommun och Stockholms Parasportförbund. 

 

Som för all annan idrott i vår föreningen krävs det att det är föräldrar som finns med som ledare i träningsgruppen - så anmäl dig själv och ditt barn till denna verksamhet enligt nedan länk! Som ledare kommer man erbjudas utbildning via RF/SISU Stockholm och Stockholms Parasportförbund som är specifik för Paraidrott. 

 

Vi kommer att träna på Värmdövallen och träningstiden återkommer vi med när säsongen drar igång under 2024. Har du behov av ledsagare/assistans så måste de vara med och i uppstarten av laget vill vi att vårdnadshavare är på plats.

 

Vill ni vara med? Anmäl då ert intresse via denna länk

 

Vid frågor, hör av er till Niklas Mattsson på Värmdö IF:s Kansli via mail eller telefon 08-570 220 10. 

 

 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Värmdö IF, 11/06 09:46 
Värmdö IF, 30/05 14:16 
Värmdö IF, 21/05 16:09 
Värmdö IF, 06/05 15:22 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
Våra sponsorer