VÄRMDÖ IF
- en förening för alla
Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med över 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/

Värmdö IF:s Kansli håller sommarstängt vecka 28-31
2021-07-09 11:33

Värmdö IF:s kansli håller stängt under perioden 12 juli - 8 augusti.

Fr.o.m. vecka 32 (måndag 9 augusti) har vi åter bemannat och ni når oss under den veckan enklast via telefon, 08-570 220 10 alt. via mejl till elisabeth@varmdoif.se

Vi önskar alla våra aktiva, ledare, övriga medlemmar och supportrar en riktigt skön sommar!

Innebandy - Startsida
Årets innebandylag - Värmdö IF:s Flickor U15
2021-06-17 09:45, Innebandy - Startsida

Nomineringsgrund - Årets lag

Säsongens schysstaste lag tilldelas det lag i distriktet som genom sitt agerande är ett föredöme för svensk innebandy, både på och utanför plan.

Laget kännetecknas av rent spel och där det positiva innebandyklimatet ligger i centrum.

Som grupp är man välkomnande och behandlar alla med respekt, tänker nytt och utvecklas tillsammans samtidigt som man brinner för innebandy och vågar bryta barriärer och riva gamla strukturer. I lagets vardag är svensk innebandys utvecklingsmodell den självklara vägvisaren.

Årets lag kommer tilldelas de som på ett föredömligt sätt bidrar till att alla individer känner att innebandy är mer än bara en sport.

Fotboll - Startsida
Gåfotboll i Värmdö IF!
2021-06-16 10:38, Fotboll - Startsida

Värmdö IF startar Gåfotboll!

Målgrupp Damer 40+ och Herrar 50+ ingen övre åldersgräns.

Startdatum torsdag 1 juli, 10:00-11:00 på nedre konstgräsplanen på Värmdövallen.

Vi spelar tvåmål med mixade lag och fikar tillsammans.

Varmt Välkommen! (ingen föranmälan krävs)

Innebandy - Startsida
Lights Out - en succé!
2021-06-10 09:31, Innebandy - Startsida

Lördagen 5 juni välkomnade Värmdö IF Innebandy över 200 ungdomsspelare i föreningen till spel i mörker. Eventet pågick mellan kl 12:00-23:00 och samlade allt från P/F födda 2014 upp till P/F 2005. Givetvis coronaanpassat där varje åldersgrupp fick en timme vardera i hallen.

Detta var det andra gången som LightsOut genomfördes hos Värmdö IF och denna gång som ett projekt tillsammans med pojkar -06, där även RF-SISU var med i upplägget.

- Vi ville dra nytta av lärdomarna från första gången och vidareutveckla, vilket vi tillsammans med P -06 lyckades med. Många positiva kommentarer gör att det kommer en fortsättning säger Daniel Scholder i Värmdö IF:s Innebandystyrelse

HÄR kan ni se ett videoklipp från eventet:

Avslutningsvis vill vi  passa på att tacka våra sponsorer till detta event som gjorde det hela möjligt:

Bauhaus

Intersport

Sisu Idrottsutbildarna

Coop Hemmesta

Kandyz Värmdö

Rusta Värmdö

MAX Värmdö

Jula Värmdö

Tibbes Allservice

Caféet åter öppnat på Värmdövallen
2021-06-03 08:28

Goda nyheter, fr.o.m. idag, torsdag 3 juni, öppnar återigen caféet på Värmdövallen så nu kan ni åter handla kaffe, kaka, dricka, korv m bröd etc i samband med träning/match.

Caféet kommer resterande delen av vårsäsongen att hålla öppet i tillfälliga lokaler borta vid röda längan/friidrottsanläggningen (och inte inne i Värmdö sporthall). P.g.a. pandemilagen kommer antalet gäster som får vistas i lokalen att vara begränsade, vänligen respektera de anslag som finns borta vid cafét!

Nyheter från vår verksamhet
Innebandy - Pojkar -11, 27/07 11:25