SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
- en förening för alla

Välkommen till Värmdö IF!
Värmdö IF bildades den 4 mars 1948 på Näsets Café i Hemmesta och vi är i dag den största idrottsföreningen på Värmdö med nästan 2 000 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet inom fotboll, innebandy och friidrott 

 

För oss handlar idrott om en balans mellan lekfullhet, glädje, utveckling och prestation, om positiva upplevelser i alla sammanhang.

 

Värmdö IF:s verksamhet bygger på engagerade ledare, föräldrar, spelare och medlemmar vars delaktighet grundas i kamratskap och idrottsglädje!

 

Följ oss gärna på sociala medier:

www.facebook.com/varmdoif

www.instagram.com/varmdoif/ 

Dubbel bonus till Värmdö IF!
2023-12-01 11:04

 

I helgen dubblar vår samarbetspartner Intersport sitt stöd till Värmdö IF! I vanliga fall ger de 3 % tillbaka till oss men nu ger de alltså 6 % tillbaka. Så ge bort sport och köp dina julklappar på Intersport i helgen. En julklapp från dig blir även en julklapp till Värmdö IF!

 

Genom ett medlemskap i Club Intersport får du tillgång till unika erbjudanden samt bonus på alla dina köp. Välj Värmdö IF under ”Mina sidor” på intersport.se, så får även föreningen bonus.

 

Vi ses i Värmdöbutiken eller på https://www.intersport.se

 

Fotboll - HERRLAG
Vi vill utöka vår ledarstab
2023-12-01 08:24, Fotboll - HERRLAG

Fotbollsverksamheten är i fullgång med att förbereda inför den kommande säsongen 2024.

 

Herrlaget har ny huvudtränare Joni Khori som efterträder Fredrik Dahlström och vi skulle vilja komplettera nuvarande organisation runt laget med ytterligare en assisterande tränare och lagledare.

 

Vi efterlyser därför en person som har intresse att vara en del av herrlagets fortsatta utveckling och framtida ambition. För att vara en del av teamet behöver man inte vara fullfjädrad tränare utan vi söker också personer med administrativa kompetenser med viljan att skapa gemenskap.

 

Kontakta någon av nedan personer för en vidare diskussion.

 

Joni Khori, huvudtränare joni.khori@outlook.com alt. 070-740 75 77

Jonas Jarnhed, allt i allo, jonas.jarnhed@dllgroup.com alt. 070-398 97 47

Lennart Erlandsson, ordförande Värmdö IF Fotboll, lennart.erlandson@vilicamus.se alt. 072-229 81 48

Fotboll - Startsida
Fotbollsplanerna avstängda
2023-11-28 11:36, Fotboll - Startsida

Båda fotbollsplanerna på Värmdövallen kommer att vara avstängda hela denna vecka p.g.a. att det skall snöa till och från fram tills fredag.

Eventuellt kommer kommunen ut under veckan och plogar den nedre planen men endast för att hålla efter mängden snö och den kommer inte att vara spelbar efter att dom plogat.

Vi kommer att avboka alla tränings- och matchtider fram t.o.m. söndag och håller tummarna för att nästa vecka kommer att se bättre ut. Lamporna på Värmdövallen kommer att vara släckta,

Vi återkommer med ny information på måndag 4/12


Aktiviteter på Siggesta Gård i december
2023-11-27 15:48

Här kommer lite information om vad som händer på Siggesta Gård under december/januari månad. Siggesta Gård är stolt huvudsponsor av Värmdö IF sedan mer än 10 år tillbaka och hälsar alla medlemmar och supportrar hjärtligt välkomna ut till gården!

 

Aktiviteter på gården under december-januari

 

Innebandy - Herrlag div. 1
Hjälp oss hjälpa Barndiabetesfonden!
2023-11-21 12:54, Innebandy - Herrlag div. 1

I samband med lördagens hemmamatch mot Åkersberga IBF har vi i Värmdö IF Herrlag startat en insamling till förmån för Barndiabetesfonden!

 

Förutom att vi hoppas på ekonomiskt bidrag från våra supportrar, sponsorer och samarbetspartners så kommer vi även att skänka alla publikintäkter från matchen till Barndiabetesfonden och kampen mot Typ 1 Diabetes!

 

Hjälp oss gärna att hjälpa Barndiabetesfonden, gå in via länken och ge ditt bidrag redan idag: barndiabetesfonden.adoveo.com/start/T0RGaFpHOTJaVzg9/?location=varmdoifinnebandy&

 

Tack!

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll - HERRLAG, 01/12 08:24 
Fotboll - Startsida, 28/11 11:36 
Innebandy - Herrlag div. 1, 21/11 12:54 
Innebandy - Startsida, 14/11 12:02 
Fotboll - HERRLAG, 14/11 09:46 
Fotboll - Startsida, 16/10 20:07 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif