SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VÄRMDÖ IF
Innebandy
Pojkar -14

Första träningen
2020-11-06 19:26
Hej alla! Nu på söndag den 8/11 är det äntligen dags att dra igång innebandyn för killarna! Här kommer all nödvändig information ni behöver ta del av innan vi kör igång.

Det är idag runt 40 barn anmälda och kommer träna på söndagar mellan 14-15 alternativt 15-16. Vi kommer att dela in laget i 2 olika grupper och träna varsin tid. Alla barn behöver ha inneskor, vattenflaska, innebandyklubba och skyddsglasögon för att kunna delta på träningarna. Observera att glasögon är obligatoriska och ett krav för att få medverka. Vi ser också att barnen gärna har namnlappar på bröst och rygg till en början så vi lätt kan benämna barnen vid namn under träningarna.

Under uppstartsmötet var det 5 föräldrar som anmälde sig som tränare och vi behöver betydligt fler än så. 6 vuxna per träning är givet för att få ihop en träning. Svara gärna på detta mail med namn, adress, personnummer, mail och telefonnummer om ni ställer upp. Inga förkunskaper krävs och inte heller att ni kan varje gång. Det är många som kan när ni ändå är där och för att veta om ni kommer vara där eller inte så måste ni kunna svara på en kallelse och därför finnas med i systemet. Detta gäller också er som anmälde er på mötet, ni som redan finns med i systemet är redan tillagda.

Eftersom vi inte gjort någon uppdelning ännu kommer vi träna tillsammans på söndag allihop. Vi samlas 13:50, och alla som vill vara med som tränare, oavsett om ni mailat innan eller inte, ansluter sig till mitten för att prata ihop oss 5 minuter innan vi drar igång. Beroende på hur många vi blir kommer vi hålla på ungefär 1,5 timme vid första tillfället, därefter tränar vi fortsättningsvis 1 timme.

Just nu är det hårdare restriktioner kring Corona och ni får endast vara en vuxen per barn i hallen, är erat barn okej med att ni går en promenad är det helt okej. Vi har inte tillgång till omklädningsrummen så kom ombytta och klara. Och vi förutsätter att ni kommer helt symtomfria till träningarna.

Mer info om gruppindelningar och vilka som tränar vilken tid osv kommer under nästa vecka. 

Hoppas vi syns på söndag, kallelser kommer separat. 
Har ni frågor svara på detta mail.

Allt gott!
Ledarna

Nyhetsarkiv
Inbjudan till Lights out2021-05-02 16:08
Säsongsavslutning2021-04-26 18:18
Första träningen2020-11-06 19:26
 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif