VÄRMDÖ IF
Innebandy
Pojkar -14
Välkommen till Värmdö IF Innebandy P-14

Inom kort startar vi  upp innebandylag för pojkar födda -14!

Laget kommer att träna i Hemmesta Sporthall på lördags- eller söndagsmorgnar.

Om ni förra säsongen varit aktiva i Värmdö IF:s Innebandylekis, så blir ni automatiskt överflyttade till denna grupp.

Alla som anmäler sitt intresse kallas till ett uppstartsmöte/föräldramöte torsdagen den 5/11 kl 19.30 via digitalt media, där föreningen informerar om träningstider, utrustning, riktlinjer med mera. På uppstartsmötet kommer vi även att ta in intresseanmälningar från er föräldrar gällande fördelning av roller som lagledare, tränare, hjälptränare, kassör, sjukvårdsansvarig och hemsidesansvarig.

Alla som ligger anmälda i gruppen får ett mail med mötesinstruktioner. Har du inte fått någon mail, kontakta Kansliet enligt nedan.

Du anmäler ditt barn till den nya träningsgruppen HÄR!

Frågor?

Har du frågor kring verksamheten går det bra att kontakta Värmdö IF:s Kansli, 08-570 220 10 alt. kansliet@varmdoif.se

Vill du veta mer om Värmdö IF och innebandysektionen, besök www.varmdoif.se.
Första träningen
2020-11-06 19:26
Hej alla! Nu på söndag den 8/11 är det äntligen dags att dra igång innebandyn för killarna! Här kommer all nödvändig information ni behöver ta del av innan vi kör igång.

Det är idag runt 40 barn anmälda och kommer träna på söndagar mellan 14-15 alternativt 15-16. Vi kommer att dela in laget i 2 olika grupper och träna varsin tid. Alla barn behöver ha inneskor, vattenflaska, innebandyklubba och skyddsglasögon för att kunna delta på träningarna. Observera att glasögon är obligatoriska och ett krav för att få medverka. Vi ser också att barnen gärna har namnlappar på bröst och rygg till en början så vi lätt kan benämna barnen vid namn under träningarna.

Under uppstartsmötet var det 5 föräldrar som anmälde sig som tränare och vi behöver betydligt fler än så. 6 vuxna per träning är givet för att få ihop en träning. Svara gärna på detta mail med namn, adress, personnummer, mail och telefonnummer om ni ställer upp. Inga förkunskaper krävs och inte heller att ni kan varje gång. Det är många som kan när ni ändå är där och för att veta om ni kommer vara där eller inte så måste ni kunna svara på en kallelse och därför finnas med i systemet. Detta gäller också er som anmälde er på mötet, ni som redan finns med i systemet är redan tillagda.

Eftersom vi inte gjort någon uppdelning ännu kommer vi träna tillsammans på söndag allihop. Vi samlas 13:50, och alla som vill vara med som tränare, oavsett om ni mailat innan eller inte, ansluter sig till mitten för att prata ihop oss 5 minuter innan vi drar igång. Beroende på hur många vi blir kommer vi hålla på ungefär 1,5 timme vid första tillfället, därefter tränar vi fortsättningsvis 1 timme.

Just nu är det hårdare restriktioner kring Corona och ni får endast vara en vuxen per barn i hallen, är erat barn okej med att ni går en promenad är det helt okej. Vi har inte tillgång till omklädningsrummen så kom ombytta och klara. Och vi förutsätter att ni kommer helt symtomfria till träningarna.

Mer info om gruppindelningar och vilka som tränar vilken tid osv kommer under nästa vecka.

Hoppas vi syns på söndag, kallelser kommer separat.
Har ni frågor svara på detta mail.

Allt gott!
Ledarna