Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Anmäl ditt barn här

Innebandy är en populär sport - i Värmdö kommun, Sverige och även internationellt. I kommunen är innebandyn en av de allra största sporterna med verksamhet i flera olika föreningar och hallar. En sport på frammarsch helt enkelt! En fördel med sporten är att du enbart behöver en klubba för att utöva den.

Pojkar -09 kommer att träna två gånger i veckan.

För att anmäla ditt barn, klicka här


Har ni frågor kring verksamheten, vänd er till innebandysektionens ordförande Anders Olson, innebandy@varmdoif.se


Ledare/kontakt:

Mathias Hyyrynen

Hyyrynen@hotmail.com


Christer Alsiö

Christer.alsio@gmail.com

Onyxcupen 4-5/1 2020 i Nyköping
2019-12-11 18:52
Vi har nu anmält två lag till Onyxcupen i Nyköping, som går av stapeln lördag till söndag, 4-5/1 2020.

Priset för varje deltagare är 540 SEK/person. I detta pris ingår övernattning (på hårt golv i klassrumm/gymnastiksal/eller liknande), lunch & middag lördag, och frukost & lunch söndag.
Förälder som vill följa med är välkommen, och betalar i så fall samma pris (anmäld förälder med en kommentar i svaret på kallelsen).

Cupen var full-tecknad när vi anmälde oss, och vi fick en plats på reserv-listan - och därför är det snabba ryck som gäller! Vi måste anmäla antalet personer som ska med, och betala detta senast söndag 14/12.
Se därför till att föra över pengar/swisha innan söndag, annars blir ni inte anmälda!

Mer information om cupen finns att läsa här:

Betalningsinformation (540 SEK/person, senast söndag 14/12):

Bank-överföring till:
Handelsbank
Clearingnr. 6165
Kontonr. 597 093 032

Swish till:
073 - 125 60 94  (Mathias Hyyrynen)

OBS!!! KOM IHÅG ATT SKRIVA SPELARENS NAMN VID BETALNING OBS!!!
Kort information...
2019-10-30 16:56
Hejsan,
Bara lite kort information:
Ni från grupp BLÅ kan inte se anmälda från grupp VIT, och vice-versa. Detta betyder dock inte att det är folk anmälda till träning/match! Vi ledare hör av oss om det är kort om folk, inställda träningar etc.

Igår kom ingen från grupp BLÅ till träningen. Idag, ca. 45min innan träning, var det 5-6 från BLÅ anmälda, och 7 från VIT. Nu när träningen börjar, är det bara 2 från BLÅ anmälda helt plötsligt... En av killarna kommenterade gårdagen med ”men det var ju inga anmälda”. Återigen, ni ser bara den grupp ni tillhör, är det kort om folk hör vi av oss. Vi var 6 glada spelare och 2 ledare som körde igår. Just nu är vi 7 spelare + 1 ledare. Hade sett fram emot en träning med 12-13 spelare (som ju faktiskt var anmälda för bara en liten stund sen).

//besviken Mathias 

Ps. En liten uppdatering - de 2 från BLÅ som ändå stod kvar som anmälda kom inte ens...
Höstlovsvecka
2019-10-27 16:17
Hejsan innebandy-föräldrar!
Kommande vecka är det höst-lov i skolorna, och vi räknar med att en hel del killar och ledare kommer att vara otillgängliga för träning. Därför kör vi två gemensamma träningar: tisdag & onsdag, 17:00 - 18:00 i Hemmesta sporthall.
Även serie-spelet tar lov, så det är inga matcher kommande helg!

Önskar er alla ett trevligt höstlov!
Serien igång!
2019-09-29 10:27
Igår drog serie-spelet igång för säsongen 19/20! Lag BLÅ gjorde en stark insats mot ett Nacka, beståendes av endast äldre spelare! Bra kämpat killar!

Nästa helg blir lite speciell för lag VIT, då vi kommer att spela TVÅ matcher på samma dag (sön 6/10). Detta på grund av att en match blev flyttad, och denna tid/plats var det enda som fanns och fungerade!

Så, först är det hemma-match mot Djurgården (09:00), och sen borta-match mot Tyresö (16:30)!

Vill slå ett slag för vår Facebook-sida igen:
Lag-indelning, träningar mm.
2019-09-16 09:51
TRÄNINGAR
Denna vecka kör vi en sista gemensam träning på onsdag. Från och med nästa vecka (v.39) går vi över till att träna lag-vis, och vid två tillfällen per vecka.

Nästa vecka kommer så ledes att se ut som följande:

LAG BLÅ
* Ons 25/9 17:00 - 18:00, i Hemmesta Sporthall
* Tor 26/9 17:00 - 18:00, i Grantomtahallen

LAG VIT
* Tis 24/9 17:00 - 18:00, i Hemmesta Sporthall
* Fre 27/9 18:00 - 19:00, i Hemmesta Sporthall

Torsdagar & fredagar kommer sedan att alterneras mellan de två lagen. Vecka 40 tränar alltså BLÅ onsdag & fredag, VIT tisdag & torsdag.

LAG-INDELNING
Ni som varit lite observanta har säkert redan sett vilket lag ert barn tillhör, genom att kika på kallelsen: "Kallelse Innebandy Pojkar 09 <FÄRG>:..."
Nu kan ni även finna samtliga deltagare, i båda  lagen, under fliken "Dokument" här på hemsidan.
Där finns även spel-schema för båda lagen, för hela säsong 19/20.
Försök att knyta lite kontakt med övriga barns föräldrar, för att underlätta vid sam-åkning till matcher! Vi kommer att ha en hel del lång-väga borta-matcher denna säsong.

KALLELSER
Kom ihåg att svara så snart ni kan på kallelser, både för träning & match. Detta för att underlätta planeringen för oss ledare av träningar, och ev. in-låning av spelare till matcher!

SARG-VAKTER
Vid två tillfällen under säsongen, så kommer vi i P09 att vara sarg-vakter åt Värmdö IFs (herr) A-lag. Schemat är inte spikat än, men så fort vi fått informationen från kansliet, så kommer datumen upp här.
Vid varje tillfälle behövs ca. 8-10 barn, och minst 4 vuxna.

LEDARE
Vi var lite för få ledare redan förra säsongen - och denna säsong har vi tyvärr tappat ytterligare en ledare. Vi behöver vara fler! Framförallt är det lag BLÅ som behöver förstärkning, då de idag endast är två tappra kämpar på ledar-sidan! Med så liten marginal är risken tyvärr överhängande, att vi kommer att behöva ställa in träningar, och kanske till och med matcher pga. saknaden av ledare!

Inga för-kunskaper behövs! Kontakta någon av oss, så hjälper vi till med att ordna det administrativa. Resten löser sig under tidens gång! :-)

KOMMUNIKATION
Denna sida, tillsammans med kallelser/mejl är vår främsta kommunikationsväg. Men vi vill även slå ett slag för vår FaceBook-sida och grupp. 

FaceBook-sidan är publik, det vill säga, vem som helst kan se vad som skrivs där. Via FB-sidan kan ni sedan klicka på "Grupper", och där kan ni se gruppen "VIF Innebandy P09". Denna grupp är en sluten grupp, och ni måste ansöka  om medlemskap. Det som sedan skrivs i gruppen, kan endast läsas av medlemmar.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 15/11 14:37 
Innebandy - Startsida, 03/10 14:18 
Innebandy - Startsida, 22/09 18:44 
Innebandy - Startsida, 28/08 22:05 
Innebandy - Startsida, 14/08 15:45 
Innebandy - Startsida, 08/06 14:23 
Nyheter från föreningen
 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif