Anmäl ditt barn här

Innebandy är en populär sport - i Värmdö kommun, Sverige och även internationellt. I kommunen är innebandyn en av de allra största sporterna med verksamhet i flera olika föreningar och hallar. En sport på frammarsch helt enkelt! En fördel med sporten är att du enbart behöver en klubba för att utöva den.

Pojkar -09 kommer att träna två gånger i veckan.

För att anmäla ditt barn, klicka här

Har ni frågor kring verksamheten, vänd er till innebandysektionens ordförande Anders Olson, innebandy@varmdoif.se

Ledare/kontakt:

Mathias Hyyrynen

Hyyrynen@hotmail.com

Christer Alsiö

Christer.alsio@gmail.com

Serie-spel säsong 19/20 avbrutet. Träning som vanligt.
2020-03-13 11:46
På grund av det pågående virus-utbrottet så har Stockholms Innbandyförbund beslutat att med omedelbar verkar avbryta allt serie-spel.
Här kan ni läsa mer från förbundet:

Alltså, inga fler matcher för vare sig BLÅ eller VIT denna säsong!

Angående träning:
Värmdö IFs riktlinjer är att så länge skolor håller öppet, finns ingen anledning till att ställa in träningar. Vi i P09 följer denna rekommendation, och tränar alltså på som vanligt.
Vi ber er dock att noga överväga att sända ert barn till träning om han uppvisar förkylnings-symptom.
Info Onyxcupen 4-5/1 2020
2019-12-30 20:52
Vi börjar med att hälsa alla en God Fortsättning och ett Gott Nytt År/Decennium!
Hoppas ni har och har haft det bra, och laddat batterierna ordentligt under ledigheten.

Det börjar dra ihop sig för Onyxcupen, och här finner ni ett dokument med lite samlad information (samma info som gått ut via mejl, och finns även i vår grupp på Facebook).

Vid frågor, kontakta valfri ledare!

Länk till dokument (ni finner det även under fliken dokument):

onyx.docx »
Sarg-vakter åt Herrarnas A-lag lör 21/12
2019-12-18 13:39
Kommande lördag, 21/12, är det P09:s tur att vara sarg-vakt åt Värmdö IF:s Herrar A-lag! Det behövs 8-12 barn, samt 4 vuxna på plats (2-3 barn i varje hörn + 1 vuxen). De killar som varit med har inte haft annat än gott att säga om evenemanget - och chansen att få träffa A-laget på nära håll, snacka, få autografer, fira seger etc.
För er som aldrig varit på en innebandy-match - tag chansen! Det är ofta spännande in i det sista, fart & fläkt och tuffa tag.

Vi har valt att skicka ut en allmän kallelse till samtliga för att få ihop folk till dessa tillställningar. I skrivandets stund är det 8 barn och 1 vuxen anmäld. Kan vi inte lösa det med frivilliga, så blir det till att skapa en namn-lista, och helt enkelt dela ut dagar. Kan man inte så får man lösa det på egen hand.

Trist om det skulle behöva blir så, att vi med pek-pinne måste in och styra. Det är även trist att det i princip är samma personer som ställer upp frivilligt varenda gång.
Det är två tillfällen/säsong vi är sarg-vakter (nästa säsong kanske endast en gång?).

In och anmäl er nu!
Lights Out - Innebandy i mörkret! Fre 20/12 18:00
2019-12-17 22:20

Glöm inte svara på kallelsen till Onyxcupen!
2019-12-13 10:42
Hej,
En påminnelse om att ni måste svara (och betala in avgiften, förutsatt att ni ska med) på kallelsen till Onyxcupen senast i morgon, lördag 20:00. Därefter är anmälan stängd! Vi kan alltså inte lägga till deltagare efteråt!

Passar på att önska en Glad Lucia!
Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 01/04 15:37