Välkomna till Värmdö IF Fotboll F07
Glada tjejer födda 2007

Värmdö IF är en förening där alla är välkomna. Vi är ca 45 fotbollsintresserade tjejer. Vi tränar på Värmdövallens planer enligt tiderna och platserna som anges i kalendern. För att kunna ta hand om alla våra spelare har vi för närvarande 8 tränare. Men vi kan behöva fler så är du intresserad så hör gärna av dig.

Vill du börja spela med oss?

Alla tjejer födda 2007 är hjärtligt välkomna och börja spela med oss. Är du intresserad? Kontakta lagledaren Peter Johansson per mail och lämna följande uppgifter: Namn på barnet, personnummer, adress, kontaktuppgifter till minst en föräldrer. Ni kan även fylla i formuläret i länken bredvid. http://www.varmdoif.se/form/?ID=14226

Följ oss gärna på Facebook också!

F07 segrare i Ersans Pokal 16/17!
2017-06-06 21:15
Glada tjejer och ledare efter segern mot IFK Stocksund med 2-1

Sportswik
2017-06-04 16:45
Vi finns numera även på Sportswik!

Ladda ner appen och följ våra tre lag i S:t Eriks-Cupen:

*Värmdö IF F07 Röd
*Värmdö IF F07 Blå
*Värmdö IF F07 Vit

/Ledarna
Föräldrabrev Sankt Erikscupen
2015-04-08 22:07
Hej.

Nu har gruppindelningen kommit och vi kommer tids nog kalla till matcher. Vill ni boka in redan nu i kalendern så gör detta genom att titta på hemsidan. Nu finns en flik vid sidan som heter Sankt Erikscupen och i den finner ni grundinformation samt den grupp som ert barn tillhör. I fliken med namnet på er matchcoach så finner ni också vårens matchschema. Boka in redan nu så ni inte missar något. Jag kommer även sända ut schemat till var och en av er så ni får bättre koll men det kommer inte ikväll.

Vidare vill vi informera om tiderna för träningarna som är 16:45 på onsdagar och 17:00 på fredagar. Vi ses där.

Bra avslutning av tjejerna
2014-10-11 22:07
Hej.

Först så spelade våra tjejer match mot föräldrarna som gjorde vad de kunde för att stoppa tjejernas framfart. Vad jag förstod så vann tjejerna ändå och vi föräldrar får kanske spela ihop oss lite innan nästa avslutning om vi skall ha en chans att vinna. Efter matchen var det diplomutdelning och alla närvarande tjejer fick diplom i handen.

Lite senare stod vi på en grusplan på Södermalm för att spela lite fotboll mot Hammarbys tjejer. Det syntes att Hammarby spelade sina första matcher även om de trots detta kämpade väl och stod upp mot våra mer spelvana tjejer. Jag vet inte om några av er tog chansen att titta på Hammarby Damers A-lag senare på eftermiddagen då jag själv med familj åkte till ett 6-årskalas.

Nu tar vi välförtjänt vila från Fotbollen. Ni är givetvis välkomna att träna hemma eller med kompisar under tiden men just nu har vi inget organiserat i träningsväg fram till våren. Återkommer om det ändrar sig. Vi ses till våren när vi börjar med seriespel och troligen minst en vardagsträning på kvällstid.

Lagledare Fotboll F-07
Föräldrabrev 140830
2014-09-04 11:12
Hej.

Vill först tacka alla barn för ett oerhört gott engagemang. Det syns hur de blir bättre för varje träning. Därför är det kul att McDonalds cup på hemmaplan snart kommer. Det är imorgon 3 veckor kvar. Lagindelning och liknande kommer senare till det. Vi har idag 4 lag anmälda och dessutom kommer det totalt under dagen vara 80 lag (både killar och tjejer). Jag tänkte bifoga vad ni valt (ni som gjort det) så ni kan se och eventuellt komma med ändringar. Det kan vara många som vill samma sak så det kan tänkas att det inte blir det ni valt men oavsett så kommer cupen vara en rolig upplevelse för både barn och vuxna. Ni som nedan står som tränare skulle jag vilja kommer ner kvällen innan (lördagen 20:e september) runt 16-17. Exakt tid kommer senare men det handlar om att ställa allting tillrätta så att vi kan komma och ha kul direkt på söndag morgon. Ni tränare har ju den absolut roligaste uppgiften på cupdagen och coacha barnen så lite hjälp från er med att ställa iordning tält och cafeteria och liknande tas med glädje emot. Om någon förälder också vill komma ner innan så är det också tacksamt. Arbetsschemat håller just nu på att läggas efter de önskemål ni lagt nedan. Mer exakt info kommer lite närmare cupen.

Hemsidan.
Det har kommit en nyhet på hemsidan. Där kan ni logga in själva med den mailadress ni har registrerat på ert barn (den ni får detta mail till). Genom att logga in där så kan ni själva ändra adress och mail och dylikt. Ni kan också ändra inställningar huruvida ni vill ha info om när något läggs ut på hemsidan. Har ni frågor om detta kan ni höra av er till mig men det mesta kändes självgående när jag tittade in där. Annars kan jag fortfarande ändra åt er men det blir lite lättare när ni själva kan göra ändringar som är nödvändiga.

Tror det var allt för denna gång.
Nyheter från sektionen
Fotboll - Startsida, 07/06 12:17