Värmdö IF Innebandy Pojkar födda 2010

Vi tränar på söndagar kl. 10:15-11:15 i Hemmesta sporthall. Pojkarna ska ha kläder för inomhusidrott, klubba, glasögon och vattenflaska med sig.

Så anmäler du ditt barn!
Det finns plats för fler pojkar i laget. Välkommen att anmäla ditt barn i vårt webbaserade system (HÄR).

Frågor?

Har du frågor eller vill hjälpa till med laget? Kontakta lagledare Martin Persson, mobilnr 070-200 95 60.

Vill du veta mer om Värmdö IF och innebandysektionen, kontakta Anders Olson, ordförande i innebandysektionen, eller besök www.varmdoif.se.

Säsongsavslutning
2018-05-06 19:10
Den 6 maj avslutade vi innebandysäsongen 2017/18 i Hemmesta sporthall. Vi värmde först upp med stafett och turnering på våra vanliga planer. Sedan rev vi mittsargerna och bjöd in föräldrar och syskon för en stenhård drabbning på helplan. Avslutningsvis firade vi den gångna säsongen med välförtjänt fika.

Tack alla grymma P10-lirare för den här säsongen! Ni har utvecklat ert lagspel otroligt bra och är ett riktigt härligt gäng att hänga med. Nu kör vi lite eftersäsong några söndagar innan sommarlovet. Sedan drar vi igång igen i september.

Glad sommar önskar era tränare!

Ella, Klara, Carin, Susan, David, Henrik, Joakim, Johan och Martin
Djurö-cup + info om resten av säsongen
2018-03-26 19:08
Igår den 25 mars firade killarna vårens ankomst och övergången till sommartid med att spela cup i Djurö sporthall. Än en gång visade gänget upp härlig kämpaglöd och grymt spel! Vi tränare är verkligen jätteglada och stolta över att se hur killarna har utvecklats den senaste tiden :-) Stor applåd från oss!

På söndag (påskdagen) har vi uppehåll och sedan går säsongen in på upploppet. I april tänkte vi varva träningen med matcher mot andra lag, och sedan blir det avslutning den 6 maj. Vi återkommer med info om detta, och om tid för föräldramöte som vi tänkte ha innan säsongen är slut.

/Tränarna
Starka insatser på 13-cupen
2018-01-15 21:45

Den 13 januari gick 13-cupen av stapeln hemma på Värmdövallen. Värmdö IF:s härliga gäng i pojkar 10 deltog med hela fem lag som fick spela tre matcher var. Som vanligt i Knatteligan spelade vi på halvplan med tre utespelare och en målvakt. Matcherna var på två gånger tio minuter - och med bara en-två avbytare blev det lite svettigt :-) Men alla kämpade på riktigt bra och presterade grymt spel i mål, försvar och anfall.

Det är verkligen jätteroligt att se hur mycket killarnas spel har utvecklats. Vi ser redan fram emot nästa cup!

/P10:s stolta och glada tränare

Tack för i år!
2017-12-22 17:32
Nu har vi kört sista innebandyträningen för det här året. Tack alla pojkar för grymt bra jobb på planen. Väldigt roligt att se hur mycket ert spel har utvecklats under hösten :-)

Nu tar vi välförtjänt jullov och ses igen i hallen den 7 januari. Och då blir det genrep inför 13-cupen den 13 januari. Vi återkommer med mer info om speltider, schema för caféet mm.

God Jul och Gott Nytt År!

/Tränarna
Fullt ös på första cupen
2017-11-12 19:42

Idag åkte vi till Sjöstadshallen för att spela vår första cup i Knatteligan. Värmdös P10:or ställde upp med tre lag som spelade tre matcher var. Det var bra motstånd och fullt ös från första stund. Alla gjorde strålande insatser i mål och ute på plan. Grymt jobbat grabbar!

Nu kör vi vidare med träningarna fram till jul och siktar in oss på nästa cup som blir 13-cupen på hemmaplan lördagen den 13 januari.

Stor applåd från ledarna!

Nyheter från sektionen
Innebandy - Startsida, 02/10 19:36