Värmdö IF Innebandy Pojkar födda 2010

Vi tränar söndagar kl. 11:00-12:15 i Hemmesta sporthall. Pojkarna ska ha kläder för inomhusidrott, klubba, glasögon och vattenflaska med sig.

Vill du vara med och spela?
Välkommen att anmäla dig i vårt webbaserade system (HÄR).

Frågor?

Har du frågor eller vill hjälpa till med laget? Kontakta lagledare Martin Persson, mobilnr 073-228 24 44.

Vill du veta mer om Värmdö IF och innebandysektionen, kontakta Anders Olson, ordförande i innebandysektionen, eller besök www.varmdoif.se.

Fartfylld cup i Bajenland
2018-11-04 19:46

Idag återvände pojkar 10 till Sjöstadshallen för att spela cup hos Hammarby IF. Det var här killarna spelade sin första Knatteliga-cup förra hösten, så det var riktigt kul att vara tillbaka. Vi ställde upp med fyra taggade lag som spelade fyra matcher var. Med få avbytare på bänken fick alla kämpa lite extra, men med det här gängets energinivå var det inga problem :-) Roligt att återigen se pojkarna prestera så bra över hela plan; säkra målvaktsinsatser, bra rörelse, fint passningsspel - och så några snygga strutar i mål på det. Bra jobbat gänget!

Kommande veckor kör vi träning som vanligt i hallen. Nästa cup blir i Skogåshallen den 9 december. Kallelse kommer längre fram.

Första cupen för säsongen
2018-10-21 19:55

Idag åkte pojkar 10 till Skogås för att spela säsongens första cup. Vi ställde upp med fyra lag som körde tre matcher var. Killarna mötte tufft motstånd men kämpade på mycket bra - tajt defensivt, säkert passningsspel och snygga avslut. Väldigt roligt att se pojkarna leverera det som vi har övat och övat och övat på under våra träningar :-) Grymt jobbat allihop!

Nästa söndag kör vi träning som vanligt och veckan därpå, den 4 november, kör vi nästa cup i Sjöstadshallen.

Föräldramöte 23 september
2018-09-10 22:32
Igår hade vi en riktigt bra första träning med pojkar 10. Killarna var riktigt sugna på att spela innebandy - så kul att vara igång igen! För att prata om upplägget för säsongen, kommande cuper m.m. kör vi ett föräldramöte den 23 september kl. 11:00, samtidigt med träningen.

Kallelse kommer i nästa vecka, svara gärna så att vi vet hur många föräldrar som kommer.

Välkomna!

Säsongstart 9 september
2018-08-29 12:39
Nu börjar hösten närma sig och därmed innebandysäsongen för Värmdö IF:s pojkar 10. Vi hoppas att alla har haft en skön sommar och är sugna på en rolig och spännande höst i hallen. Vi fortsätter med ett träningspass per vecka, men tänker öka tempot med lite fler cuper i år.

Vi drar igång söndagen den 9 september kl. 11-12 i Hemmesta sporthall. OBS den nya starttiden! Beroende på hur stor truppen blir i år kan vi dela upp den i två grupper. I så fall kommer en grupp att träna kl. 12-13 istället. Vi återkommer om det.

Under nästa vecka skickar vi ut kallelser till alla pojkar som är med på listan. Svara gärna inom utsatt tid.

Svara gärna även om din son inte skulle vilja fortsätta i laget, så tar vi bort honom från vår lista.

Väl mött i hallen!

/Tränarna
Säsongsavslutning
2018-05-06 19:10
Den 6 maj avslutade vi innebandysäsongen 2017/18 i Hemmesta sporthall. Vi värmde först upp med stafett och turnering på våra vanliga planer. Sedan rev vi mittsargerna och bjöd in föräldrar och syskon för en stenhård drabbning på helplan. Avslutningsvis firade vi den gångna säsongen med välförtjänt fika.

Tack alla grymma P10-lirare för den här säsongen! Ni har utvecklat ert lagspel otroligt bra och är ett riktigt härligt gäng att hänga med. Nu kör vi lite eftersäsong några söndagar innan sommarlovet. Sedan drar vi igång igen i september.

Glad sommar önskar era tränare!

Ella, Klara, Carin, Susan, David, Henrik, Joakim, Johan och Martin
Nyheter från sektionen