Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen Melina Garpenbeck!
2020-01-21 16:19
#12 Melina Garpenbeck

Vårat tredje nyförvärv inför säsongen 2020 är en stark, bollskicklig offensiv mittfältare/anfallare som kan spela på flera positioner. Hon öste in mål för Gustavsberg förra säsongen i div 4 och vi har följt henne med stor beundran. Vi är väldigt glada över att Melina valt att spela i Värmdö IF den kommande säsongen, före andra erbjudanden. Melina kommer att bära tröja nummer 12, håll utkik!


Namn: Melina Garpenbeck

Född: 2001

Position: offensiv mittfältare/yttermittfältare/anfall

Moderklubb: Ingarö IF

Tidigare klubbar: Ingarö IF, Boo FF, Gustavsberg IF

Bästa fotbollsminne: När jag fick chansen att åka till Liverpool och träna med deras ungdomslag. 

Favoritspelare genom tiderna: Eden Hazard 

Kommentar/förväntningar kring att spela med Värmdö IFs damlag: Spela bra fotboll med ett riktigt härligt gäng. Ser fram emot att spela säsongen 2020 med blåa kläder. 

Välkommen Jennifer Forsberg!
2019-12-26 11:38
#21 Jennifer Forsberg

Vi passar på att presentera vårat andra nyförvärv inför säsongen 2020 och det är en rörlig, spelskicklig mittfältare med rutin från division 2 som vi har haft koll på sen ett tag tillbaka och som har sina rötter på Värmdö. Vi är väldigt glada och stolta över att Jennifer valt att spela för Värmdö IF nästa säsong, trots erbjudanden från andra klubbar och hoppas att hon kommer trivas i vår fantastiska föreningen! 

Det är självklart att ”Foppa” kommer att bära nummer 21 på ryggen den här säsongen! 😉


Namn: Jennifer Forsberg

Född: 1993

Position: Mittfältare

Moderklubb: Gustavsbergs  IF

Tidigare klubbar: Har varit runt i många klubbar- Hammarby, Stuvsta, Boo, Ingarö och nu senast Segeltorp. 

Bästa minne: att vinna division 3 med segeltorp med två omgångar kvar och gå upp i divison 2. 

Favoritspelare: Messi 

Förväntningar inför säsongen 2020: Jag har under förra säsongen följt Värmdös IFs damlag och varit otroligt imponerad över lagets framgångar som nykomlingar i division 3. Så när jag inför nästa säsong behövde gå ner i division för att hinna med privatlivet var Värmdö IF ett självklart val. Nere på träningarna har det känts bra och kvalitén på träningarna har vart väldigt bra. Jag hoppas också att jag ska kunna bidra till nya framgångar för laget under 2020.  

Välkommen Denise!
2019-11-15 12:35
Årets första nyförvärv inför säsongen 2020 är en meriterad spelare med ursprung från Nederländerna. Denise är nyinflyttad på ön och har valt att spela med Värmdö IF. Vi är väldigt glada över att ha kommit överens med en riktigt duktig spelare och hälsar Denise varmt välkommen! Vi hoppas att hon kommer trivas i vår förening!

Namn: Denise Koorevaar

Position: Målvakt

Född: 1991

Moderklubb:
VV Moerkapelle (pojklag tills jag var 17)

Tidigare klubbar:
RCL, ADO Den Haag, SC Buitenveldert, Sätra SK

Bästa fotbollsminne:
Det måste vara en match mot Ajax 2013. De hade precis startat Ajax damlag det året och vi spelade en träningsmatch mot dem. Det stod 0-0 i 80 minuter. Jag tror att jag räddade hundratals skott. När de slutligen gjorde mål hörde jag bara, ”ÄNTLIGEN” från dem. Matchen slutade 0-1.

Favoritspelare genom tiderna:
Iker Casillas

Om att ansluta till Värmdö IF säsong 2020:
Jag förväntade mig inte att börja igen efter en allvarlig ryggskada som tvingade mig att sluta halvvägs in i säsongen 2018. Nu känns ryggen bra och jag är glad över skriva på med klubben och kan inte bärga mig över att se vad tiden i Värmdö IF har att erbjuda för mig.
Kom och provträna med oss!
2019-10-06 20:18

Vill du spela i ett lag som är ambitiöst och motiverat, 

men har inte tiden till att träna 4-5 ggr i veckan?


Har du varit borta från fotbollen ett tag, 

men skulle vilja komma igång igen?


Vill du utmana dig själv med att testa spel i en högre division

 eller har spelat juniorfotboll och vill prova på seniorfotboll?


Kom och provträna med oss! Vi öppnar upp en del av våra träningar nu i Oktober. Är du intresserad? Kontakta då vår tränare Martihn Sjöstedt 0704501894, martihn@gmail.com eller vår sportchef Per Johansson, 070325 89 98, per@varmdoif.se.


Hjälp oss gärna att sprida budskapet genom att dela, dela, dela, det här inlägget 😍💙

Sista seriematchen hemma för säsongen
2019-09-05 17:38

På Söndag spelar vi vår sista hemmamatch för säsongen när Ösmo GIF FK gästar Värmdövallen. Matcherna mot Ösmo brukar vara jämna. Förra årets möten slutade med en vinst vardera, båda med slutresultatet 2-1. Även vårens match slutade 2-1 mellan lagen, men tyvärr för oss i en Ösmovinst. Vi är revanschsugna!
Det är dessutom otroligt jämnt mellan lagen i tabellen där Värmdö ligger på en sjätteplats, bara en poäng före Ösmo på sjundeplatsen. 

Vi hoppas att ni kommer och stöttar oss på läktaren en sista gång detta året, det betyder väldigt mycket för oss! Matchstart 19:00 #allatillvallen!

Vinst i hemmaderbyt
2019-09-02 17:39

Söndagens derby hemma på Värmdövallen mot Järla IF inledes med en tyst minut i samband med den tragiska händelsen tidigare i veckan där en ung kvinna blev bragd om livet. Ett offer för ett meningslöst ökat våld i vårt samhälle. Ndella Jack från Fisksätra hade framtiden för sig, men blev bara 18 år gammal. Under säsongerna 2013-2014 var hon aktiv i Värmdö IF och spelade ungdomsfotboll i Värmdös flickor 01 och var en mycket omtyckt lagkamrat hos spelare och ledare. Våra tankar går till Ndellas nära och kära. Vi hoppas att de kan finna styrka i denna svåra stund.

 

Det känns konstigt, oviktigt och sekundärt att rapportera om fotboll i samband med något sådant, men matchen spelades och här kommer således ett matchreferat.

 

Vi startar bra och har ett större bollinnehav än Järla, men skapar väl inte så mycket chanser initialt, även om vi har ett par fina anfall så får vi inte till det sista inspelet.

Järla IF är inte ofarliga. De har kvalitéer i laget och jobbar hårt för varandra på planen men vårt försvar är i bra form och avvärjer det mesta och det som rinner igenom tar Helena hand om som gjorde en stark insats i målet i denna matchen.

 

I mitten av första halvlek skadar Rebecka sitt knä. Då Rebecka redan har två korsbandsskador blir det naturligtvis otäckt att se henne i gräset med smärtor i knät. Färdigspelat för Rebecka och av på bår. Besked från röntgen osv lär dröja ett par veckor men vi hoppas att Rebecka är hos oss så snart som möjligt igen.

 

När Rebecka går av blir vi lite skärrade. Vi har dessutom sedan tidigare matcher bortfall på centrala spelare och får kasta om i våra positioner en hel del. Efter det får vi inte riktigt vårt spel att funka.

Järla gör det bra och gör det svårt för oss. De har ett par riktigt fina chanser men Helena gör ett flertal fina frilägesräddningar. Samtidigt som vi gör en spelmässigt svag match och det är mycket riktigt men också rättvist Järla som gör 1-0. 

Även om spelet inte funkar så är det någonting som hänt de senaste veckorna mentalt. Flera matcher i år har vi säckat ihop i motgång, men de senaste matcherna har det varit precis tvärtom. Så även i denna matchen och det är inget skönspel från vår sida men vi krigar hårt för en kvittering. Så på en frispark av Carlberg plockar ”Monkan” upp en retur och som hon sätter lågt in vid bortre stolpen. ”Monkans” första mål för säsongen kom i rätt tid!

 

Nu är det ställningskamp mellan lagen och vi försöker hitta längre passningar i djupled. Vi går för vinst och i den 88:e matchminuten hittar ”Monkan” högst med huvudet och skarvar till ”Hasse” som lyfter bollen över deras backlinje till ”Maddis” som blir fri och gör 2-1 vilket också blir slutresultatet.

Inte helt rättvist, men då vi har haft ett par orättvisa förluster under året var det för en gång skull skönt med en orättvis seger. 

 

Vi vill tacka Järla för en bra match och önska dem lycka till resten av säsongen. 

Järla IF har resultatmässigt haft en tuff säsong, men som vi sa efter vårens match på Nacka IP så spelar de en trevlig fotboll och är bättre än vad tabellen visar. De har dock en ungt lag med många lovande spelare och får ofta låna in juniorer för att komma till match med tillräckligt med folk och där är kanske förklaringen till deras mindre lyckosamma resultat, då det är svårt att bli samspelta. Vi hoppas och tror att de kämpar vidare!

 

Nästa match är vår sista hemmamatch, söndagen den 8:e September. För motståndet står Ösmo som efter vinst mot BKBK i förra omgången nu bara är en poäng efter oss. Det börjar bli riktigt spännande och vi hoppas att vi hinner få tillbaka skadade spelare innan helgens match. Hoppas vi ses då!
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll - Startsida, 02/07 14:41 
Fotboll - Startsida, 02/07 14:37 
Fotboll - Startsida, 18/05 15:08 
Fotboll - Startsida, 05/02 09:19 
Fotboll - Startsida, 03/02 11:56 
Fotboll - Startsida, 03/02 11:45 
Nyheter från föreningen
 
 
 
 
VÅRA HUVUDSPONSORER
 
 
 
 
Våra sponsorer
Hashtaggade bilder på Instagram med #värmdöif