Knattefotboll för pojkar födda 2012
Värmdö IF startar i april upp Knattefotboll som i år vänder sig till pojkar födda 2012!

Knattefotboll är en lekfull introduktion till fotbollen och föreningslivet för både spelare och föräldrar.

Vill du anmäla dig och/eller ditt barn, så gör du det via denna länk. Ange i kommentarsfältet vilken roll du som vuxen vill ha - lagledare/hjälptränare/tränare.

Varmt välkommen till Värmdö IF Fotboll!
Sommarträning på söndag!
2018-07-26 11:39
Nu på söndag 29/7 kl 9:30 kör vi träning igen. Vi hoppas kunna vara på gräsplanen även denna gång och samlas där. Visar det sig att det är upptaget får vi flytta upp till grusplanen. Glöm inte vatten och boll!
Träning på lördag!
2018-07-11 17:11
På lördag kör vi igen. Vi ses vid längdhoppningsgropen mellan gräsplanerna kl. 9:30. Glöm inte vattenflaska och boll. Vi ses där. Välkommen!
Träning på söndag 8 juli
2018-07-05 23:09
På söndag kl 9:30 så kör vi en träning på gräsplan för de som vill och kan. Vi samlas vid längdhoppsgropen. Glöm inte vattenflaska och boll. Välkomna!
Sommarträning?
2018-06-21 22:33
Hej!

Det blev inte ett så värst ceremoniellt säsongsavslut i söndags men barnen verkade ha det kul och vi i tränargänget hade det minst lika kul. Tack för att ha fått vara med och leda era barn i början på deras fotbollskarriärer!

I söndags var som sagt sista "officiella" träningstillfället men vi är ett par inbitna i tränargruppen som ogärna vill sluta helt för säsongen och som ser sommaruppehållet som en chans att träna lite extra. Dessutom är konstgräsplanerna lediga så vi kan spela där!

Preliminärt är det dessa tider som gäller än så länge (de är även uppsatta i kalendern):
Lör 30/6 kl 9.00-10.00
Sön 8/7 kl 9.30-10.30
Lör 14/7 kl 9.30-10.30

Vi samlas vid längdhoppsgropen på löparbanan så tar vi en planyta som är ledig. Viktigt att ni tar med er boll och flaska som vanligt. Hör gärna av er eller säg till om ni vill hjälpa till att leda träningen.

Förhoppningsvis så kommer det upp fler tider vartefter. Om ni inte är med nu vid extratillfällena under sommaren så drar vi igång igen på riktigt den 12 augusti. Tanken är att från och med då fortsätta på de tider vi haft, det vill säga kl. 9:30 på söndagar.

En annan fråga som kommit upp är att vissa verkar ha fått fel foton skickade till sig. Har det blivit så måste ni höra av er till företaget som tagit bilderna:

Idrott&Reklamfoto AB
Phone: +46 (0)8 774 02 20
Webb:  www.idrottsfoto.com

Vi önskar er en fantastisk midsommar och en fortsatt fin sommar och hoppas att vi ses igen den 30 juni!

/Tränargänget VIF P-12
Vem är vem?
2018-06-08 19:39
Vilken härlig träning det blev i söndags! Barnen var väldigt engagerade och energiska trots att det var varmt och dammigt. Vi är glada att så många hörsammat att pumpa bollarna. Stort tack för det! Tänk på att det är barn som ska spela och att inte pumpa dem för hårt :)

Det är en fantastisk värme och många skaffar annat att göra sådana här helgdagar så vi har på sistone varit lite drygt hälften av de 70 barn som är med som aktiva i laget. Om det är så att ni vet med er att ert barn inte kommer att fortsätta spela med oss så får ni hemskt gärna meddela oss det så att vi vet hur många vi är.

Vi har nu fått se lagbilden som vi tog och vi kommer att behöva hjälp att identifiera några av barnen på bilden, de flesta har vi listat ut eller fått hjälp med men några kvarstår. Kan ni som var med vara vänliga att skicka in ert barns namn och vilken siffra han har på bröstet i denna bild? Skicka till lindblad_anette@hotmail.com. Stort tack!

Med eller utan fotografi från just lagfotograferingen så får ni hemskt gärna gå in på sportadmin.se och lägga in en ansiktsbild på ert barn där, mest för oss tränares skull så att vi snabbare kan lära oss att koppla ihop namn och ansikte på barnen.

Vi ses igen på söndag!

/Tränargänget VIF P-12